11e september, klimaathysterie en Corona

de golfbeweging van de financiële wereld

De huidige Coronacrisis zou je koren op de molen van de globalisten kunnen noemen. Hierbij bedoelen we de globalisten die een One World, een One Community of een één wereld besturing verheerlijken. Zo heerlijk gemeenschappelijk met z’n allen dus.
Geen oorlogen meer, eerlijke verdeling van grondstoffen, globale milieu politiek en wereldwijde vaccinaties. Het klinkt allemaal zo verleidelijk, veilig en ongelooflijk mooi. Vooral een wereldwijde vaccinatie plicht zal na Corona bejubelt worden.

blankDe werkelijk drijvende krachten achter deze globalisatie hebben een geheel andere agenda. Een barricade vrije expansie voor het bedrijfsleven en het uitschakelen van lokale regeringen, bij ons bekend onder de werknaam TTIP en CETA. De onzichtbaar werkende marktgeest die het zonder wetten en regels zal richten. Nou ja, minimale globale afspraken dan nog. Deze onzichtbare marktgeest brengt ons voorspoed en alleen maar goeds. We zullen ons zeer “prettig” gaan voelen.

Ernst Wolff schreef in 2019 het boek De financiële tsunami. Hieronder een interview van 20 maart jl. met hem. Hij beschrijft hierin dat nu, ten tijde van het Coronavirus, de derde, laatste en grootste golf van deze tsunami in ons financiële systeem zal plaatsvinden.

De financiële tsunami komt

Even hersenstormen

Zijn er parallellen te ontdekken tussen de drie tsunami golven in de financiële wereld, waarvan Ernst Wolff in het bovenstaande interview spreekt, en de (door elk Wakkermens) waar te nemen mediahypes die in de afgelopen jaren uiteindelijk tot massieve inperking van burgerrechten, privacy, vrije meningsvorming en vrije meningsuiting hebben geleid?
Hierbij is tevens met de massieve meningsvorming door de media, de middenweg geëlimineerd, het gebied van waaruit de vrije, eigen en individuele meningsvorming plaats vindt. Hierdoor is de tweeledigheid gestandaardiseerd: waar – onwaar, voor – tegen, 010101, enz. enz.

 

Verdeel en heers

1 – Het schrappen van de burgerrechten.
De eerste grote financiële crisis in 1998
en de aanslagen op 11 september 2001.blank

De globale angst voor geweld wordt geïnstalleerd en is inmiddels vast bestanddeel van ons dagelijks leven. De gevolgen zijn het begin van de inmiddels gelegitimeerde en openlijke surveillance staat.
Bush: Wie niet voor ons is, is tegen ons. Een gedifferentieerde middenweg is niet gewenst, dan ben je tegen ons.
In een eerder artikel beschreven we dat de wereld sinds 1996 al werd voorbereid op de aanslagen van 9/11. Waarom 9/11 belangrijk blijft leest u hier.

2 – Collectieve meningsvorming
De tweede grote financiële crisis, 2007/8
en de klimaathysterie.blank

Al Gore begint zijn klimaat offensief in 2006 met de documentaire “An Inconvenient Truth“. Sindsdien wordt de discussie over eventuele klimaatverandering niet meer rationeel – maar emotioneel gevoerd.
Je behoort je schuldig te voelen wanneer je nog een auto bezit met verbrandingsmotor, over de mooie houtkachel in de woonkamer moet je je schamen.
Koop een E-auto en je bent goed bezig! Daarbij is het niet heel lastig om uit te vinden dat de E-mobiliteit momenteel de meest milieu onvriendelijke mobiliteit is.

Bij de hysterie die is ontbrand over het klimaat, gaat het al lang niet meer om het klimaat. Het gaat er om of je erbij hoort of niet. Het gaat om de vorming van de collectieve mening, het collectieve gevoel en het collectieve gedachtegoed.
Je behoort tot dit collectief, of je ligt er uit. Wanneer je een eigen, individueel en afwijkend oordeel vormt, ben je een klimaat-veranderings-ontkenner en dus niet serieus te nemen. (Trumpofobie)

We merken nu voor het eerst dat een gesprek, zelfs onder vrienden, ongemakkelijk kan worden.

3 – Het installeren van de volksgehoorzaamheid
De derde financiële crisis, 2020
en de Coronahysterie.

Ernst Wolff spreekt in het interview hierboven, over de laatste en grootste financiële tsunami golf. De Coronahysterie zal, wanneer we niet wakker genoeg zijn, een aanslag op de individuele soevereiniteit tot gevolg hebben.

blankChina doet het voor, Duitsland denkt er over na. De CoronaApp.
De economie stort in, het monitoren van onze contacten, het bijhouden van ons bewegingsprofiel, verplichte volksvaccinatie, het zal allemaal voorbij komen.

Zoals de ouderen onder ons heel duidelijk een tijd voor en na 9/11 beleven, zo zal er ook een tijd voor en na Corana zijn. Wanneer de angst groot genoeg is, zal het gros van de bevolking alle maatregelen bejubelen en omarmen om zo een economische crisis, of zo’n angst om je gezondheid niet nog eens te hoeven doormaken.

Je hoort bij de gelovigen of je spoort niet meer helemaal.

 

Kijk naar de cijfers

Blijf naar de (officiële) cijfers kijken!
De meeste officiële cijfers zullen wel kloppen maar zijn vaak halve waarheden en er worden meestal appels naast peren vergeleken. We gaan er bij Wakkermens vanuit dat er in Nederland al enkele miljoenen besmette personen zijn. Dat zou heel goed nieuws zijn want dan zou blijken dat het sterftecijfer zeer laag is en dit een “normale” griep niet overstijgt. Dit wordt echter niet onderzocht. In Nederland worden alleen mensen getest met ziekteverschijnselen.

De financiële crisis is geen gevolg van het Coronavirus en het Coronavirus is geen pandemie.
Nou ja, de WHO heeft daarom kort geleden de definitie van een pandemie verandert, waardoor het nu een pandemie genoemd kan worden. Het aantal besmettingen speelt hierbij geen rol meer om iets een pandemie te noemen. Regeringen volgen blindelings de WHO. Neem dan ook eens de moeite om de cijfers m.b.t de financiering van de WHO te bekijken. De WHO wordt naast de grote farmabedrijven, voor meer dan 85% door stichtingen, zoals de Bill & Melinda Gates Foundation, gefinancierd. Wiens brood men eet wiens woord men spreekt.

 

Geen coronacrisis maar een angstcrisis

De angst is een reëel gevoel maar zij is niet rationeel.
Ons zijn bij Wakkermens geen cijfers bekend die de maatregelen noch de mediahype rechtvaardigen. Sterker nog, in dit bericht laten we de Duitse microbioloog Prof. dr. med. Sucharit Bhakdi aan het woord. In deze open brief aan bondskanselier Merkel, geeft hij duidelijk aan dat er geen enkele reden is het Covid-19 virus gevaarlijker in te schatten dan de ons bekende “dagelijkse” griep, of de reeds bekende Coronavarianten. Ook geeft hij aan dat hierover geen gefundeerde cijfers beschikbaar zijn.

Alleen het rond toeteren dat Covid-19 zo gevaarlijk is, maakt dit virus niet gevaarlijk. De overdreven maatregelen, die zelfs tot in de woonkamer verplichtend zijn, maken het Corona virus ook niet gevaarlijker. De maatregelen geven ons noodgedwongen wel het gevoel, dat het allemaal vreselijk moet zijn. Anders doe je dit toch niet? Gehoorzaam!

 

Waarom dan dit alles?

Alleen het roepen dat Covid-19 gevaarlijk is, maakt dit virus niet gevaarlijk. Maar wanneer het niet Covid-19 is, die de lading dekt, wat is het dan wel?

We hebben het hierboven al geschilderd:

 1. De aanslagen op 11 september 2001:
  Het schrappen van de burgerrechten.
  Privacy vaarwel!
 2. De klimaathysterie 2006:
  Collectieve meningsvorming/manipulatie.
  Collectief denken!
 3. De Coronahysterie 2020:
  Het installeren van de gehoorzaamheid.
  Slaafsheid!

Het is niet juist dat ons financiële systeem ineenstort door deze Coronacrisis. Zowel Ernst Wolff, maar ook ons artikel “Staat het financiële systeem op instorten?” van oktober 2019, wijst op zowel de waarschijnlijkheid en de noodzakelijkheid van een grote financiële reset.

Deze systeem reset was al geruime tijd noodzakelijk en wenselijk. Corona wordt dankbaar als zondebok gebruikt zodat we ons vertrouwen in de wereldleiders en het heilige geloof in het kapitalistische systeem niet verliezen.
Corona komt niet alleen de wereld-machthebbers zeer gelegen, zij is misschien ook noodzakelijk
voor een maatschappelijke Big Reset. Dan wordt het een werkelijk kans.

 

Recept tegen angst

Voor al diegenen die toch een lichte besmetting van de angstepidemie hebben opgelopen, raden we aan 5 dagen geen nieuws meer te kijken. Geen overheersende kranten (mainstream heet dat bij sommigen:-)) meer te lezen en zich te concentreren op het beschikbare cijfermateriaal. Zoek als een boekenwurm in de alternatieve media en vorm een eigen onafhankelijk oordeel!
Succes.

1 gedachte over “11e september, klimaathysterie en Corona”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.