Wat speelt zich werkelijk achter de schermen af?

Wat speelt zich werkelijk achter de schermen af..?

En wie is Trump?

Verscheen op 9 mei 2018 op WantToKnow.nl
2018 © Harriet Algra

Programma’s als Mind Fuck, waarin illusionist Victor Midst laat zien hoe eenvoudig het is om mensen in een andere waarheid te laten geloven, zijn het bewijs hoe we op grote schaal ook écht worden bespeeld. Niemand heeft het in de gaten en zelfs mensen die claimen volledig wakker te zijn blijken vaak door deze technieken op een fout spoor gezet te worden. Het is dus belangrijk dat we zelf steeds meer onze eigen onderzoeken starten en juist die berichten onderzoeken, die door de media als ‘NEP’-nieuws worden gelabeld. Op deze manier komen we beetje bij beetje steeds meer te weten over de krachten achter de schermen die nergens voor terugdeinzen om zichzelf verborgen te kunnen houden.

Zo zijn zowel Poetin als Trump, die door de media neergesabeld worden als uiterst gevaarlijk voor de wereldvrede, meer dan de moeite waard om een dieper onderzoek naar te doen. Want stel je nou eens voor dat het juist deze twee presidenten zijn, die bezig zijn de gehele mensheid te bevrijden van die machten achter de schermen. Wat dan? Is dit niet een dieper onderzoek waard?

Een van de eenvoudigste manieren, die al sinds o.a. Alexander de Grote en Genghis Khan ingezet werden om de publieke opinie te bespelen, is het creëren van angst door middel van valse vlag operaties.

Ole Dammegard
blankEen van de mensen die het meeste onderzoek heeft verricht naar Valse vlag aanvallen is de Deen Ole Dammegard. Hij begon in 1983 onderzoek te doen naar de moorden op John F. Kennedy, Martin Luther King en Robert Kennedy. Vervolgens onderzocht hij de moord op Olof Palme en praktisch alle aanslagen die hierna volgden. Hij ontdekte dat bij iedere aanslag niet alleen vaak dezelfde acteurs worden ingezet maar ook hetzelfde scenario wordt afgedraaid waarin wordt aangegeven waar en wanneer de volgende aanslag zal plaatsvinden.

blank

Volgens Dammegard heeft dit laatste te maken met het feit dat de verantwoordelijken achter de aanslagen sterk in karma geloven. Wordt een aanslag niet op tijd gestopt dan voelen zij zich niet schuldig en verantwoordelijk voor de eventuele slachtoffers. Dan heeft het systeem gefaald op tijd in te grijpen. Angst blokkeert je rationele denken waardoor het heel gemakkelijk wordt je om de tuin te leiden.

blank

Alle oorlogen zijn door de geschiedenis heen door de zelfde machten, de ‘Deep State’ om deze reden gecreëerd. De grootste misdaden vinden plaats vlak voor onze neus en maar heel weinig mensen zien wat er werkelijk gebeurt. Velen die het in de gaten hadden zijn uit de weg geruimd om te voorkomen dat zij hun mond zouden gaan openen.

De Deep State
Deze geheime staat, is in alle lagen van de maatschappij geïnfiltreerd. Het zijn de ongekozen volksvertegenwoordigers die zich over het algemeen gigantische salarissen toe-eigenen. Denk bijv. aan de Europese Unie, de VN, de WHO, de Farmaceutische Industrie e.d. die elkaar allemaal de hand boven het hoofd houden waardoor het zo moeilijk is ze effectief aan te pakken. Het zijn de bestuursleden van de grote Multinationals die steeds meer bepalen hoe we leven, hoe we eten, hoe we ons kleden etc.

Het is de Deep State die de zogenaamde ‘terroristische’ regimes omver werpt om daar vervolgens hun eigen marionetten in het zadel te helpen. Denk hierbij bijv. aan Afghanistan, Irak, Iran, Libië, Syrië, Venezuela e.a.. Ze genereren hun vermogen uit de drugshandel en zoals nu steeds meer duidelijk aan het worden is, in de handel van kinderen, die jaarlijks ruim US$ 60 miljard opbrengt..!! De kinderen worden gebruikt als seksslaaf, de organenhandel, rituele offers en de drug Adrenochrome.

Adrenochrome is een chemische stof die door het menselijk lichaam wordt geproduceerd wanneer adrenaline (of epinefrine) oxideert of “de lucht raakt”. Het wordt geproduceerd wanneer het lichaam op de een of andere manier getraumatiseerd is, bijvoorbeeld door marteling of extreme angst. Wanneer een stimulus die extreme angst zou veroorzaken aan een mens wordt geïntroduceerd, vooral wanneer iemand heel jong is, is de geproduceerde adrenaline krachtiger dan de gemiddelde volwassene.
Vanwege zijn psychoactieve eigenschappen wordt Adrenochrome in verband gebracht met geneesmiddelen voor mind-ontrols. Denk aan MK Ultra. Het extractieproces wordt uitgevoerd door de persoon te doden en het adrenochrome te oogsten vanaf de basis van de nek en de wervelkolom met een naald.
(HIER)

Het is shockerend als je ontdekt dat praktisch alle organisaties die onder Nationale en Internationale vlag varen en zogenaamd het beste voor hebben met kinderen, deel uitmaken van deze pedofiele netwerken. Denk hierbij aan Unicef, Fosterkids, Internationale militaire missies, de NAVO, het Rode Kruis, Planned Parenthood e.a. Ambassades en missieposten wereldwijd worden gebruikt om handelswaar gemakkelijk over de grenzen heen te sluizen.

Een recent voorbeeld is Peter Dalglish, de oprichter van Street Kids International en adviseur van de WHO en meerdere NGO’s, waaronder de VN-HABITAT in Kabul. Hij werd in maart gearresteerd voor pedofilie in Nepal en 25 dagen lang vastgehouden in een diepgaand onderzoek door het Central Intelligence Bureau in Kathmandu. Kijk naar deze lugubere informatie over deze verborgen ‘trading’…

#PEDOVORE: THE HORROR IS SYSTEMIC & GLOBAL

Hier stond een YouTube filmpje, is door Google verwijderd.

Begin april is er een rapport verschenen dat 45% van de militairen die door militaire rechtbanken zijn berecht vast zitten wegens kinderhandel en kindermisbruik. Vele militairen die omgekomen zouden zijn in de strijd tegen de zogenaamde terroristen, blijken vermoord te zijn door hun eigen mensen om te voorkomen dat zij hun mond zouden gaan openen. (HIER)

blank

Na rampen, tijdens oorlogen worden kinderen bewust van hun ouders gescheiden. Sinds 2011 zijn de organen van meer dan 18.000 Syrische kinderen geroofd. En de mainstream media is stil geweest. Niemand doet er iets aan om het te stoppen. Mensenhandel, Satanisch ritueel misbruik, orgaanroof brengt teveel geld op. Dit is puur kwaad en de mensen die hier achter zitten zijn psychopaten van de meest zieke soort. Eva Bartlett en Liz Crokin zijn 2 journalisten die hier al jaren onderzoek naar doen en die door de Main Stream Media volledig worden genegeerd.

Hier stond een YouTube filmpje, is door Google verwijderd.

Het is de Deep State die praktisch alle nieuwskanalen van de Main Stream Media en de Sociale Media als Google, Facebook, Twitter en Youtube in handen heeft. Ze bespioneren ons, tappen onze gesprekken af en kopen en verkopen onze gegevens. Hiermee proberen ze de echte waarheid steeds verder in te dammen door alle mensen dezelfde kant op te laten kijken. (HIER) en (HIER op wanttoknow.nl)

De sluwste dief schept zélf de gelegenheid..!
Grote sportevenementen worden opgezet zoals voetbalkampioenschappen, Olympische Spelen, Wimbledon e.d. om de massa af te leiden. Door alle SMART- technologieën is de Artificiële Intelligentie momenteel al zover gevorderd dat als we niet massaal wakker worden, we binnen 13jaar volledig vervangen zullen zijn door robotten.

Hier stond een YouTube filmpje, is door Google verwijderd.

Volledige ontsporing en zichtbaarheid..
De wandaden van de Deep State begonnen onder Obama en Hillary Clinton gigantische vormen aan te nemen, met de valse vlag aanval op het Amerikaanse consulaat in Benghazi (Libië) in 2012 als een van de grote dieptepunten. Die aanval was puur en alleen als doel had het goud van kolonel Moammar al-Qadhafi (HIER) te kunnen stelen die hiermee de Afrikaanse landen had willen bevrijden van de Rothchildbanken van het IMF. Libië, wat een van de landen was met de hoogste en gelukkigste levensstandaard, veranderde van de ene op de andere dag in een verwoeste staat waar momenteel openlijk slaven worden verkocht.

blankHetzelfde scenario hebben we zien afspelen in Irak en momenteel in Syrië. Al deze landen werden door de media afgeschilderd als totalitaire regimes waar de bevolking onderdrukt zou worden met als doel de Deep State toestemming te verlenen deze landen binnen te vallen en volledig te plunderen.

Wat belangrijk is hier aan te merken is dat de VS feitelijk over 2 legermachten beschikt. Het ene ‘officiële’ leger wordt aangestuurd door het Pentagon, het Amerikaanse ministerie van Defensie. Het andere leger wordt door de CIA of de Deep State geleidt… (Kijk HIER ook eens)

Het leger dat aangestuurd wordt door het Pentagon, wordt geleid door militairen die het hart op de juiste plek hebben zitten en het Amerikaanse volk dienen. Zij zagen hoe de VS steeds meer veranderde in een totalitaire plunder en politiestaat waar,als er niet gauw werd ingegrepen, dit de vernietiging zou kunnen worden van niet alleen de Amerikaanse bevolking maar van de hele wereld.

blank

De Deep State heeft als voornaamste doel een Nieuwe Wereld Orde op te richten waarbij 90% van de wereldbevolking dient te worden vernietigd. Dit staat letterlijk beschreven in 8 talen op de Georgia Guidestones (zie afbeelding), waarop vermeld staat, dat de wereldbevolking dient te worden terug gebracht naar 500 miljoen. Vergeleken met de 7 miljard mensen die op dit moment op de Aarde leven, zijn dat 6,3 miljard mensen, die het veld dienen te ruimen, in de ogen van deze ‘visionairs’.. De nieuwe religie moet het Satanisme gaan worden. Kijk wat er in maart 2017 gebeurde, toen het Vaticaan Lucifer openlijk als de god van de nieuwe wereld Orde verklaart.

Bekijk hier het filmpje op YouTube

Grote veranderingen achter de schermen..??
Het eerste plan wat de militairen hadden om hun land te redden was een militaire coup te gaan plegen en de top van de Deep State gevangen te nemen. Denk hierbij aan Obama, Hillary Clinton, Podesta, Lynch, de Bush presidenten en nog vele anderen die allemaal denken boven de wet te kunnen staan. Dit zou echter wereldwijd teveel opschudding en onbegrip hebben opgeroepen omdat de media hier hun grote vijand zou gaan worden. Het diende dus op een legale wijze te gebeuren.

Vervolgens werd Trump door hen benaderd, met de vraag of hij bereid zou zijn met de presidentsverkiezingen mee te doen waarbij hij volledig gesteund zou gaan worden door het Pentagon. Dat hun keuze op Trump viel had te maken met het feit hij op geen enkele wijze verbonden was met de pedofielen van de Deep State en daardoor onchantabel. Voor de wereld kwam deze keus als een volslagen verrassing maar in werkelijkheid lijkt Trump de juiste man op de juiste plek hoe vreemd dit ook mag klinken.

blankBaron Trump’s Marvellous Underground Journey…!!
In 1893 is er een serie kinderboeken geschreven met als titel ‘Baron Trump’. (HIER) Het verhaal gaat erover, dat Baron opgroeit in Trump Castle en zijn vader wordt onverwachts president die de VS gaat bevrijden. Dit komt overeen met wat er zich momenteel in het echt aan het afspelen is. De jongste zoon van Donald en Melania Trump heet Barron die is opgegroeid in de ‘Trump Tower’ en tegen alle verwachting in werd zijn vader in 2016 tot de 45ste president van de VS gekozen.

De presidenten Eisenhouwer en Nixon hebben beide contact gehad met reizigers uit de toekomst. De informatie die uit deze ontmoetingen naar voren is gekomen staan beschreven in een tijdscapsule die verstopt is in het Witte Huis. Kijk ook eens naar de artikelen over tijd- en Marsreizen hier op de site: HIER en HIER.

Bekijk hier het filmpje op YouTube

Nixon wilde net als JFK de macht van de CIA terugdringen en de geheime ruimtevaartprogramma’s openbaren Dit resulteerde in het beruchte Watergate schandaal dat door de CIA was gecreëerd om Nixon te kunnen afzetten. Nixon wist in 1970 al dat Trump in de toekomst president zou gaan worden en heeft hem hiervan in 1987 via een brief op de hoogte gebracht waarna een hechte vriendschap tussen de 2 heren is ontstaan.

blank

Ook in de film ‘Back to the future’ en de ‘Simpsons’ wordt er een verwijzing gemaakt dat Trump president zou gaan worden. Kijk eens naar deze video van de kennelijk profetische zieners, de makers van de Simpsons..

Bekijk hier de Simpsons op YouTube

blank
19e-eeuwse gravure voorstellende Baphomet

Dat Trump niet een ordinaire maffiabaas is die aan de macht kwam blijkt uit onlangs verschenen stukken, die schrijven over het geheime genootschap Plus Ultra. (HIER) Dit genootschap is ontstaan in de 11de eeuw, de tijd dat de Tempeliers naar Jeruzalem vertrokken om de pelgrims te beschermen. Bij aankomst schijnt het overgrote deel van de Tempeliers zich bekeerd te hebben tot Baphomet (Satan).

Tot dan toe hadden ze de leer van EASU (Jezus) gevolgd wat in het echt niet om 1 persoon ging zoals ons in de Bijbel wordt wijsgemaakt maar om een leraar van de oorspronkelijke kennis van de mens. (HIER)

Een klein deel van hun bleef trouw aan de oorspronkelijke leer en werd vanaf dat moment door de eeuwen heen vervolgd en dus gedwongen in het geheim te werken. Dit werd de Plus Ultra. President Trump lijkt nauw verbonden te zijn met de Plus Ultra. (HIER)

Het satanisme van Baphomet vindt zijn oorsprong in het vroege Babylon, het gebied waar we nu Irak, Iran en Syrië op de kaart terugvinden. Ligt hier een link met wat er zich op dit moment aan het afspelen is in het Midden Oosten? Waarom willen ze zonodig dat de regimes van deze landen afgezet worden? Waarom komen er steeds meer gruwelijke bewijzen aan de oppervlakte over de handel in kinderen als seksslaaf, donormateriaal en andrenochrome?

Tijdens oorlogen worden ouders en kinderen bewust gescheiden. Zou dit een bewuste reden hebben? De 3de wereldoorlog waar ze steeds mee dreigen is in het echt allang gaande en blijkt een oorlog te zijn tussen de goddelijke krachten van onze oorsprong en Satan. We dienen massaal wakker te worden en te realiseren welke krachten hier spelen.

We hebben het aan zowel aan Poetin als Trump te danken, die op hun beurt weer nauw samenwerken met Assad in Syrië, dat we nog steeds een grote kans maken ons zelf te kunnen bevrijden van dit Satanistisch juk. Deze Satanisten willen onder het mom van de ‘Nieuwe Wereld Orde’ en Agenda 21, een wereld creëren waar geen plek meer is voor de huidige mens.

blankDe Rothschilds organiseerden een ‘sponsoring’-banquet voor (hun) democratische presidentskandidaat Hillary Clinton, waarbij deelname een bijdrage vereiste van US$ 100.000 perpersoon, De puppet en haar master… In dit geval Evelyn de Rothschild, de broer van Jakob Rothschild.

De Deep State begint stevige scheuren te vertonen.
Achter de schermen hebben al talloze arrestatie plaatsgevonden van pedofielen in steeds hogere posities. Er zijn bijna 30duizend arrestatiebevelen uitgeschreven . Om hun eigen straf te verminderen zijn er steeds meer arrestanten bereid namen vrij te geven van hun opdrachtgevers. Zo heeft de eerder genoemde Peter Dalglish vlak voor zijn arrestatie banden vrijgegeven uit het zwarte web waarop te zien is hoe Hillary Clinton en anderen kinderen gruwelijk verminken en vervolgens te vermoorden. (HIER)

Peter Dalglish werd al een jaar gevolgd door de legers van Trump in Nepal. Dalglish was zich hier van bewust en hoopte met de vrijgave van de tapes de Deep State te kunnen chanteren om zodoende zijn eigen arrestatie te voorkomen. Op 20 april verscheen er een belangrijke link die Obama in een ander daglicht zet. (HIER) Het is moeilijk te begrijpen voor de meeste mensen dat de westerse politieke en financiële instelling is gekaapt door religieuze fanatici die proberen hun interpretatie van de Bijbelse profetie uit te voeren met de moord op 90% van de mensheid en de slavernij van de overlevenden.

Desondanks is er een overweldigend bewijs dat laat zien dat dit precies is wat er aan de hand is. De Deep State is echter volledig afhankelijk van onze energie. Het wordt verkregen uit het werk wat we leveren, het geld wat we uitgeven en waar we ons geloof aan hechten. Als we dit goed tot ons door laten dringen dan wordt het ineens duidelijk hoe we ons hieruit zouden kunnen bevrijden. We dienen onze energie voor onszelf te gebruiken en dit niet langer af te geven aan het systeem.

blank

Het systeem dient te worden uitgehongerd door ze niet langer te voeden en toestemming te verlenen datgene te doen waar ze mee bezig zijn. Dit is veel eenvoudiger dan je denkt. Hoe zouden we dit kunnen we doen? Hieronder een aantal mogelijkheden:

 • Stoppen met (intensief) televisie kijken. Hierdoor worden we dagelijks gehersenspoeld en onder hypnose gebracht. Spendeer dus geen geld en energie aan televisiekijken, kopen of ondersteunen van programma’s.
 • Stoppen met het spelen van videogames die net als televisiekijken een soort zombie van je maken. Ze voorzien het systeem van energie waardoor ze je beter onder controle kunnen houden.
 • Stoppen met eindeloos sportprogramma’s kijken op TV en het kopen van bier wat hier aan verbonden is. Het is een totale verspilling van waarde en energie die het slavensysteem ondersteunt.
 • Stoppen met het kopen van merkkleding en make-up. Zij voeden het controlesysteem, doordat jij UIT je kracht gaat en probeert te voldoen aan ‘een ander (beeld)
 • We zouden de huidige wegwerpmaatschappij kunnen steunen, door de kleine ambachtswinkels die kwaliteit leveren te steunen met onze aankopen .
 • Stoppen met het uit eten gaan in dure sterren-restaurants.
 • Gameshows en reality-TV laten verdwijnen, net als de nepwereld van Hollywood die niets met waarde en respect te maken hebben.
 • Stoppen met het eten kopen bij fastfood restaurants. Deze maken je bewust ziek. Het voedsel zit vol E-nummers en heeft geen enkele voedingswaarde. Tip: Ga uit eten in locale restaurantjes die hun eigen maaltijden serveren.
 • Stoppen met o.a. SMART-phone-technologieën en kant-en-klare producten. Tip: Stop juist nieuw energie in onderlinge verhoudingen en leer kinderen zich zelfstandig te kunnen redden. Leer ze kamperen, koken, creatief zijn, hun eigen voedsel te verbouwen etc.
 • Stop met de aankoop van gloednieuwe auto’s. De autofabrikanten en oliemaatschappijen maken deel uit van het Deep State-programma dat ‘vrije energie’ al bijna een eeuw verborgen voor ons houden..!
 • Zorg voor liefde en harmonie in je leefomgeving. Het systeem doet er alles aan om conflicten te veroorzaken waardoor er een negativiteit ontstaat waar het zich mee kan voeden.

Ik kan nog talloze andere voorbeelden opnoemen van activiteiten die we dagelijks onbewust doen om het systeem onnodig te voeden. We dienen dit met zijn allen te gaan doen..! Ik roep iedereen op, om hier nog meer manieren-van-aanpak aan toe te voegen. Manieren die ons kunnen helpen onszelf te bevrijden zonder dat dit problemen in ons leven zal veroorzaken. Geef het systeem niet langer toestemming. Doe datgene wat nodig is om te overleven. Als we dit massaal doen droogt het systeem binnen de kortste keren volledig op en zullen we weer vrij zijn.

 

Harriet Algra
(April 2018)

www.totalhealthfoundation.nl

 

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.