Vrijspreker

 • excuses koning voor slavernijverleden
  by Ratio on 28 mei 2023 at 12:42

  De verwachting is dat de koning op 1 juli excuses gaat maken voor het slavernijverleden van Nederland. Slavenhandel is niet iets om trots op te zijn. Het zijn juist de The post excuses koning voor slavernijverleden first appeared on Vrijspreker.nl.

 • Mijn visie op libertair kapitalisme
  by Vrijspreker on 28 mei 2023 at 10:48

  Door Tom van Lamoen / LP-lid en gemeenteraadslid voor Amersfoort voor Vrijheid Ik had het gevoel dat het weer eens tijd werd voor een artikel. Bitcoin, libertarisme, kapitalisme talloze filosofische The post Mijn visie op libertair kapitalisme first appeared on Vrijspreker.nl.

 • compensatie van slachtoffers van de overheid
  by Ratio on 26 mei 2023 at 18:31

  Dit is een beetje een ruw artikel. Slachtoffers compenseren is een libertarisch uitgangspunt. Kan je dit ook van de overheid verwachten? Recent is besloten dat de inwoners van Groningen 22 The post compensatie van slachtoffers van de overheid first appeared on Vrijspreker.nl.

 • KYC: KNOW YOUR COSTS
  by Vrijspreker on 26 mei 2023 at 00:00

  Met dank aan libertair perspectief. Red./PSK De overheid kost de burger op allerlei manieren geld. Dat doet zij op directe en indirecte wijze. Direct via belastingen en verplichte winkelnering. Indirect The post KYC: KNOW YOUR COSTS first appeared on Vrijspreker.nl.

 • Afrikaans kanonnenvoer krijgt EU paspoort
  by Ratio on 25 mei 2023 at 08:21

  UPDATE: DIT KAN FAKE ZIJN Ik zag de screenshots langskomen op social media en heb gezocht op Adzuna en ik heb daadwerkelijk de pagina van Adzuna gevonden waarop deze vacature The post Afrikaans kanonnenvoer krijgt EU paspoort first appeared on Vrijspreker.nl.

 • ongelijk?
  by Overnight on 24 mei 2023 at 11:08
 • Computer says yes
  by Seneca on 24 mei 2023 at 07:00

  Veel mensen zijn nu bekend met de manipulatie van voorspellende computermodellen tijdens de COVID-19-crisis. Dezelfde tactiek werd gedurende het grootste deel van de vorige eeuw gebruikt en nu om het The post Computer says yes first appeared on Vrijspreker.nl.

 • Is het echt zo erg met de zeespiegel en extreem weer?
  by Overnight on 23 mei 2023 at 09:08

  Help we verzuipen, als je de gemiddelde krant en milieuactivist mag geloven. En daarom moeten we van het gas af, ons bestedingspatroon drastisch aanpassen en welvaart verminderen. Toch even gecheckt The post Is het echt zo erg met de zeespiegel en extreem weer? first appeared on Vrijspreker.nl.

 • stemming pandemiewet 13:35 uur
  by Ratio on 23 mei 2023 at 05:40

  Worden je rechten verder beperkt of niet? We weten het vanmiddag: The post stemming pandemiewet 13:35 uur first appeared on Vrijspreker.nl.

 • Gezondheidszorg
  by Hugo J. van Reijen on 23 mei 2023 at 01:00

  Hopelijk zal de overheid snel haar bemoeienis met de gezondheidszorg stoppen, want het is voor ieder duidelijk, dat deze bemoeienis zeer ten detrimente van de patiënt werkt. De zorg is The post Gezondheidszorg first appeared on Vrijspreker.nl.