Vaccinatiepaspoorten – het beslissende moment

De voorgestelde, wereldwijde uitrol van vaccinatiepaspoorten heeft niets te maken met uw gezondheid.
Iedereen die tot 3 kan tellen, kan dit inzien: Zowel gevaccineerden en ongevaccineerden kunnen besmettelijk zijn. Ook kunnen zowel positief als negatief geteste personen besmettelijk zijn, immers: de test toont GEEN besmetting aan. Eerder bergt het groene vinkje een gevaar in zich, het suggereert veiligheid

Vaccinatiepaspoorten zijn een Trojaans paard dat wordt gebruikt om een volledig nieuw type gesurveilleerde en gecontroleerde samenleving te creëren waarin de vrijheid die we vandaag genieten een verre herinnering zal zijn.

In deze video wordt in een kwartier tijd haarfijn uitgelegd hoe we de afgelopen twee jaar in een fuik gelokt zijn. Een fuik die, onder de dekmantel van ‘volksgezondheid’ en met angst als wapen, uiteindelijk een eind zal maken aan vrijheid en – in feite – aan de mensheid.

Het is de hoogste tijd om dit plan een halt toe te roepen!

1 gedachte over “Vaccinatiepaspoorten – het beslissende moment”

  1. Beste mensen,
    Wat een verademing jullie kritische kijk op alles wat voor zoete koek wordt geslikt door de media. Ik ben heel blij met deze site net zoals café Welltschmerz, BlckBx, Jorn Luca en nog vele anderen. Ga vooral door!

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.