Sta op burgers & ondernemers van Nederland!

 

blankGeen discriminatie
op grond van medische gegevens!

Burgerlijke ongehoorzaamheid is wellicht de enige weg die ons uit de corona-misère voert. Tenminste zou elke burger dit voor zichzelf moeten gaan overwegen.

De laatst (bekende) keer dat een groep medeburgers op grond van fysieke kenmerken officieel werd uitgesloten van het maatschappelijke leven was de periode 1940 – 1945.

Sta op voor vrijheid, tolerantie en lichamelijke integriteit!

Wij roepen heel Nederland – gevaccineerd of ongevaccineerd – op tot burgerlijke ongehoorzaamheid, schrijft Forum voor Democratie (FVD) naar aanleiding van de invoering van de apartheidspas.

“Doe niet mee aan dit systeem!”

Download de poster van Keuze Vrij Bij Mij en plak deze op je deur. Ondernemers kunnen bovendien overwegen of ze zich ook aanmelden bij dit platform.
Download hier poster A4 of download hier poster 2xA5.

blank

Onafhankelijk of men nu wel of niet in het officiële corona verhaal gelooft, kan iedereen vaststellen dat de maatregelen niet versoepelen maar verscherpt worden en dat hieraan ook geen einde gaat komen. Het verhaal van de dode mus.
Kleine hapjes vrijheid worden teruggeven (die ons eerst zijn afgenomen) in ruil voor een prikje, een testje, voor gehoorzaamheid!

 

Experiment

De “vaccins” zijn nog steeds in de experimentele fase.
Dit is maar weinig burgers bewust, maar het is gewoon de officiële status van de toegediende spuit.
Het is ongehoord dat de staat ons burgers dwingt om aan dit experiment deel te nemen. Dit is in strijd met allerlei verdragen die Nederland ondertekende zoals De universele rechten van de mens en vooral de Code van Neurenberg.
Deze laatste, werd opgesteld om de experimenten die de Nazi’s uitvoerden in de toekomst te voorkomen. Belangrijkste kenmerken van deze Code zijn dat de proefpersoon VRIJWILLIG aan het experiment deelneemt en dat de proefpersoon in kennis wordt gesteld dat het om een experiment gaat. Aan beide eisen wordt niet voldaan.

 

Tot slot, kijk naar Israël.

Bij ons wordt de derde booster al gepropageerd, in Israël zijn ze aan de vierde begonnen. De vaccinatiespiraal vormt geen uitweg uit de bedenkelijke toestand waarin de mensheid steekt.

De enige werkelijke consensus die onder wetenschappers bestaat, is dat, net zoals het influenza virus, ook het coronavirus niet uit te roeien is en dat alleen de natuurlijke immuniteit dit soort virussen onder controle kan houden.
Gelukkig bestaat deze natuurlijke weerstand bij minstens 98,5% van de bevolking.

 

 

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.