Kan de staat zijn bevolking onder controle houden?

Dit bericht komt gedeeltelijk van VaccinVrij

Goed nieuws!

blankDe regering staat onder tijdsdruk want steeds meer mensen twijfelen inmiddels of de staat wel het belang van het volk dient of dat er geheel andere belangen een rol zouden kunnen spelen.

Dit is een geweldige ontwikkeling!
Want het is precies waar Ernst Wolff in het interview van 20 maart al op wees: De “coronacrisis” bied velen nu de unieke gelegenheid eindelijk wakker te worden en inzicht te krijgen hoe de wereld achter de coulissen functioneert.

De nood is hoog onder politici, want er wordt veel haast gemaakt met een wet die de noodvorderingen moet vastleggen. De bevolking wordt wakker. De wetenschappelijke onderbouwing van de 1,5, meter maatschappij is niet te vinden. De berichten over Bill Gates, de corruptie van de WHO en een hele rits andere door Bill Gates gekochte organisaties bereiken zelfs de normaal gesproken goedgelovige massa. Het vertrouwen in het OMT, het RIVM, het kabinet, en de media neemt verder af. Het bewustzijn groeit.
Maken de door de WHO aangestuurde politici haast met de nieuwe wet om de controle niet te verliezen?

 

Haastige wetsvoorbereidingen

Tweede Kamer
Op 1 mei publiceerde de Tweede kamer op haar website een document getiteld: ‘Voorbereiding tijdelijke wetgeving maatregelen COVID-19’. De tekst ervan kunt u hier downloaden. Op 07-06-2020 komen wij erachter dat het document is verwijderd. Meer info: Nawoord onderaan dit artikel.

Nederlandse Orde van Advocaten
De NOvA (Nederlandse Orde van Advocaten) plaatst vraagtekens bij de tijdelijke wet voor coronamaatregelen. Een kort artikel op de website van NOvA verklaart op 04-06-20:

“De NOvA staat kritisch tegenover het wetsvoorstel Tijdelijke wet maatregelen COVID-19. Hiermee wil de overheid voor langere termijn een juridische basis creëren voor coronamaatregelen in de anderhalvemetersamenleving. Zowel wat betreft omvang, proportionaliteit als effectiviteit zijn hier de nodige vraagtekens bij te plaatsen.

Het wetsvoorstel maakt het mogelijk vergaande beperkingen van grondrechten en vrijheden voor een onbepaalde periode normaal te maken. Dergelijke ingrijpende beperkingen van bewegings- en vergadervrijheden zijn niet normaal, en behoren dat ook niet te zijn in een democratische samenleving. De NOvA acht nieuwe wetgeving niet nodig en ziet voldoende ruimte in noodverordeningen en bestaand instrumentarium. Verder vraagt de NOvA onder meer aandacht voor de voorgestelde straffen, die de toets van proportionaliteit in veel gevallen niet kunnen doorstaan.

Advies NOvA
Mede gebaseerd op adviezen van de adviescommissies rechtsstatelijkheid, bestuursrecht en strafrecht heeft de algemene raad vandaag advies uitgebracht aan de minister van Justitie en Veiligheid.” – NOvA

Het wetsvoorstel bestaat uit twee pagina’s. Waarschijnlijk is er niet gerekend op een advies van tien pagina’s van de NOvA. U kunt het advies hier downloaden.

 

Crisis?

blankWaarschijnlijk is er zelfs nooit sprake geweest van een crisis, maar van een agenda die wordt aangestuurd door Bill Gates.
In het onderstaande filmpje van Fox News (U.S.A) wordt rond de 3 minuten het volgende uitgelegd:

De WHO wilde de coronavirus uitbraak in eerste instantie niet tot pandemie verklaren. Bill Gates schonk 50 miljoen dollar aan een front-organisatie van de WHO. Een dag later werd de corona-uitbraak door WHO-secretaris-generaal Tedros Adham Gebreyesus tot een pandemie verheven.”

 

Lees bij VaccinVrij voor meer details en een verhelderende hypothese.

Bill Gates paid WHO $50m to declare a pandemic

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.