Heeft u eigenlijk in de gaten wat hier gebeurt?

De weg uit de “coronacrisis” wordt eindelijk open en duidelijk geformuleerd:

Bedankt, Melinda en Bill, voor jullie leiderschap en toewijding! https://t.co/O9bZr1cE2r
— Ursula von der Leyen #UnitedAgainstCoronavirus (@vonderleyen) May 5, 2020

blank
De Davidsster met
duidelijke Covid19
risico herkenning

Dit werd getweet door mevrouw von der Leyen, zij is sinds juli 2019 de nieuwe voorzitter van de Europese commissie.
Dit is gelukkig wel heel verhelderend. Want wie in de veronderstelling leeft dat we naar de normaliteit zullen terugkeren, heeft gelijk. Hierbij moeten we wel opmerken dat dit niet de bekende normaliteit zal zijn.

De “normaliteit” die er aan komt, wordt momenteel nieuw geschapen. We worden ongemerkt op een nieuwe normaliteit voorbereidt. We zullen er aan gaan wennen dat we alleen met uitdrukkelijke toestemming van de machthebbers ons vrij mogen bewegen.

We zijn er inmiddels al aan gewend dat we elkaar niet zomaar meer mogen bezoeken. We kunnen ook niet ongestraft in uw (eigen) huis plannetjes smeden over de steeds urgenter wordende vraag over mogelijke acties van burgerlijke ongehoorzaamheid.

 

Corona is niet het probleem

Op Wakkermens schreven we er al eerder over: Corona is niet de grote bedreiging. Zij is een griep zoals we deze jaarlijks krijgen. Zij lijkt besmettelijker te zijn en sneller, waarschijnlijk vooral door foutieve behandeling, tot complicaties te leiden. Dit komt o.a. doordat zij zich anders gedraagt dan de bekende influenza.
De sterftegevallen door het nieuwe griepvirus zijn nog steeds niet zeer hoog en rechtvaardigen in geen geval de maatregelen die “onze regering” ons oplegt.

Maurice de Hond: Quarantainebeleid niet gebaseerd op wat cijfers leren over corona.

Zie hier hoe we met YouTube trackers omgaan

Er wordt steeds meer bekend.
Zo weet men inmiddels dat de 1,5 m regel nauwelijks, tot geen, invloed heeft op de besmetting. Luchtvochtigheid speelt wel een rol.

Wel opmerkelijk aan Covid19 is dat de oorsprong nog steeds niet is vastgesteld.
Alleen op Wuhan wijzen is onzin. Daar was heel duidelijk 1 corona variant onderweg. In New York zijn minstens 5 Corona-variaties vastgesteld. Binnen de wetenschap geldt: hoe meer varianten worden aangetroffen, hoe dichter men bij de bron is.
Is het virus natuurlijk gemuteerd of is het toch een laboratoriumvariant? Dit zou weer het afwijkende gedrag en de complicaties kunnen verklaren. We weten het nog niet.

Pandemie: Wie wist wat op welk moment?
Karel van Wolferen en Ramon Bril.

Het werkelijke gevaar

Het werkelijke gevaar van de corona-crisis zijn de maatregelen. De democratie wordt op non-actief gezet en we leven in de staat van beleg. De overheid heeft carte blanche.
Wees bang, heel bang, en luister goed naar wat je mag en niet mag. Ben je gehoorzaam, dan krijg je een beloning (een klein stukje van de vrijheid terug, die ons eerst ontnomen is). Luistert het volk niet goed genoeg, dan zullen de teugels weer aangetrokken worden.

Zou het kunnen zijn dat deze maatregelen gewild zijn en zijn er kringen die baat hebben bij deze maatregelen?

In elk geval zijn er veel aanduidingen dat ons neoliberaal, kapitalistische systeem over de kop gaat. Het systeem is onhoudbaar zowel maatschappelijk, ecologisch en financieel. De werkelijke big players in onze wereld weten dit al jaren, maar zij stonden voor de lastige opgave het systeem af te breken zonder dat het goed gelovige volk aan de kapitalistische religie zou gaan twijfelen. Het systeem wordt nu onderuit gehaald en de zondebok heet Corona.

Een tweede lachende winnaar zullen de eigenaren van de farmaceutische industrie zijn. Het antwoord op de vraag of zij de brandweermannen zijn die eerst zelf de brand hebben veroorzaakt, kennen we nog niet.

Bill Gates heeft wel al laten weten dat het doel is om 7 miljard mensen te vaccineren.

Ernst Wolff: De financiële tsunami komt

Er vindt een fascistische staatsgreep plaats

blank
Uitprinten en op je jas plakken

We zullen steeds meer geregeerd gaan worden door niet democratisch gekozen instellingen. Dit zijn we door de Europese Unie al aardig gewend. Een groot deel van onze wetgeving komt niet op democratische wijze tot stand. Onze EU is verre van democratisch maar een dictatoriale technocratie.

Maar nu wordt het nog weer anders.
Onze “leiders” winden er ook geen doekjes meer om, omdat zij menen dat de angstpegel in de bevolking m.b.t. corona hoog genoeg is.
Mocht de angstpegel dalen, komt de 2e Corona golf. Na Covid19 komt Covid20, Covid21, Covid22 enz.
Wil je je “vrijheid” terug? Dan gehoorzaam en laat je vaccineren.

 

We hebben de collectie voor de komende jaren alvast gemaakt

 

De commando structuur – top – down

Zoals altijd weer: het gaat om geld en macht!

blankBill & Melinda Gates kopen de WHO
De familie Bil & Melinda Gates hebben de WHO gekocht. Zij financieren met hun partners ca. 85% van de WHO. Overbodig te zeggen dat zij het beleid bij de WHO bepalen.
Zij bezitten met hun collega’s voor miljarden aan aandelen in de – farmaceutische industrie. Zij beheersen deze bedrijfstak zo te zeggen.

De WHO
blankWie denkt dat de WHO een gouvernementele organisatie is, vergist zich. Dit was aanvankelijk wel de opzet. Eind jaren ‘70 kwam het neoliberalisme op. Deze stroming werd door de Engelse regeringsleider Margaret Thatcher en oud president Reagen tot religie verheven. Zij predikten de onzichtbare marktgeest als heilsbrenger voor de mensheid. Vakbonden werden neer geknuppeld, sociale zekerheden afgebouwd en gezondheidszorg geprivatiseerd.
Ook de WHO was hiervan betroffen, minder staat, meer privaat. Inmiddels wordt de WHO met slechts 15% door overheden gefinancierd, de rest door privé-interesses.

RIVM
blankHet RIVM is een dependance van de WHO. Bij deze overheidsinstelling doet het er niet heel veel toe wie hier de dienst uit maakt. Zij vertaalt de WHO richtlijnen, die van de farmaceutische industrie komen, in het Nederlands beleid.
Zoals ook bij de WHO het geval is, komen er ook bij het RIVM altijd weer interesseconflicten aan het licht.

OMT
Het Outbreak Management Team is een vriendenclub rond het RIVM. Hierbij is absoluut niet transparant hoe de leden toegang tot deze club krijgen. Ondemocratisch.

De Nederlandse regering
blankOnze regering volgt 1 op1 de adviezen van het OMT op.
De machthebbers ontlenen hun macht bij de gratie van het volk. Dat deze macht nu tegen dit zelfde volk toegepast wordt, is zeer bedenkelijk. Bovendien ligt het geweldmonopolie bij de staat en dat werkt voor de meeste mensen zeer overtuigend. Dit laatste vonden we met elkaar een goed idee en daar is, binnen een functionerende democratie, waarschijnlijk niet veel tegenin te brengen; tenminste, zolang deze geweldmonopolist (de staat) dit monopolie niet gebruikt op terreinen waar zij niets te zoeken heeft, mijn eigen gezondheid bijvoorbeeld.

Het volk
Het volk heeft zijn leiders te gehoorzamen. Raar eigenlijk, want deze “leiders” hebben deze macht door ons gekregen. Hier een geweldige voordracht over onze schijndemocratie.

  1. Het volk verliest grote delen van haar bestaansinkomen. Armoede.
  2. Het volk zal bloeden voor de economische crisis die gaat komen. Nog meer armoede.
  3. Het volk zal de miljarden op moeten brengen voor de vaccinaties die onze leiders goed voor ons achten. Armoede en aantasting van onze vitaliteit, c.q. gezondheid.

 

Henry Kissinger & Bill Gates
roepen op tot massavaccinatie
en wereldbestuur

Geen Nederlandse ondertiteling? Activeer deze rechtsonder.

Het origineel verscheen op activistpost.com.
Hier kunt u ook alle links die in deze video genoemd worden, raadplegen.

 

Nog eens op een rijtje

  • Semi – democratisch: Het volk moet de regering gehoorzamen.
  • Ondemocratisch: De regering volgt het OMT.
  • Ondemocratisch: OMT is vriendenkring RIVM.
  • Ondemocratisch: RIVM is een dependance van de WHO.
  • Ondemocratisch: WHO wordt geleid door privé personen/instellingen.

Wanneer we deze staatsgreep toelaten, worden we dus binnenkort dictatoriaal geregeerd door privé personen en/of bedrijven.

 

Regeringsleiders krijgen een andere behandeling

Een interessante documentaire uit 2009 van de Duits/Franse tv-zender Arte over de vaccinatie bij regeringsleiders tijdens de epidemie van H1N1de zgn. varkensgriep. (Arte is overigens een interessante tv-zender omdat zij gefinancierd wordt door twee verschillende landen. Eenzijdig regeringsbeleid heeft hierdoor weinig ruimte. EU-beleid waarschijnlijk wel.)

 

3 gedachten over “Heeft u eigenlijk in de gaten wat hier gebeurt?”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.