De relatie tussen internet en edelmetaal

 Dit bericht verscheen in november jl.

blank
Een bericht van Gerard

Inmiddels is duidelijk geworden dat we al midden in de New World Order zitten. We zullen moeten wennen aan lockdowns, muilkorven en apartheidspassen voor de rest van ons leven. Verreweg de meeste mensen vinden dit prachtig en willen zo ook verder leven. Het is de psychose die mensen zover gebracht heeft. Het is de media die ons dit levert. Mensen die veel tv kijken en kranten lezen, zijn veelal slachtoffer geworden.

Zelf ben ik al een hele tijd bezig geweest met de vraag waarom de elite perse de hele wereldbevolking gevaccineerd wil hebben. Of het werkt of niet speelt niet eens een rol. Sterker nog, gevaccineerde mensen worden veel zieker. Er moet dus een andere reden zijn. We weten dat onze nieuwe leider altijd gezegd heeft dat hij mensen en robots wil samenvoegen (Klaus Schwab). De spuit is natuurlijk een belangrijk onderdeel daarvan, blijkt nu. Mensen die meedoen aan dit experiment zijn inmiddels magnetisch geworden. Waarom is dat? Helpt magnetisme tegen virussen? Pas kwam ik een goot onderzoeksrapport tegen van enkele wetenschappers die werkzaam zijn in de nieuwe robot/mens en nano techniek. Opvallend overigens dat de meeste werkzaam zijn in India. Ik heb dus elke medewerker persoonlijk nagetrokken om zeker te zijn dat het geen fakebericht is. Waaraan ze precies werken laat ik er even buiten. In dit rapport wordt tot in het kleinste detail uitgelegd hoe het werkt. We moeten eerst ingespoten worden met grafeenoxide en nanoparticals. Het magnetisme is nodig om de mens in een antenne te veranderen. Vervolgens krijgt iedereen een device toegewezen via software in de mobiele telefoon. Dit is een ip6 adres tegenwoordig. De 5G masten zijn nodig om zoveel nieuwe adressen te kunnen verwerken en aan te sturen. 5G moet dus veel meer data kunnen verwerken.

blank
De werking van het systeem.

De connectie gaat via je mobiel, die ieder bijna altijd bij zich heeft. De mobiel kan hierop het zenuwstelsel aansturen van de persoon van wie de mobiel is. Het grote wapen is dus niet de 5G mast zelf, maar je eigen mobiele telefoon. Die techniek is ongelooflijk ver. Dit is dus de techniek waar Klaus Schwab het al jarenlang over heeft. Het rapport gaat diep in op de techniek hoe nanoparticals werken en hoe de telefoon daarmee omgaat. Nanoparticals zijn complete chips op minder dan 0,1mm grote. Daarnaast sensoren en routers die onderdeel zijn van het geheel. Het rapport is veel te groot en op veel ga ik nu niet in. Dit blog is daar niet voor. Ik noem dus even de allerbelangrijkste. Met dit geheel kan het zenuwstelsel per persoon bestuurd worden via internet tot op de kleinste details. Ongetwijfeld gaat dit gekoppeld worden aan het social credit system. Want dat zeggen en schrijven ze ook steeds, alles wordt gekoppeld aan één systeem. De marketing is ook al klaar. Jouw mobiel kan voortaan aangeven wanneer je naar het ziekenhuis moet met een aandoening. Slim bedacht. Op Pubmed.gov staan sinds 2016 artikelen van proeven over hoe men via een connectie en ip-adres het zenuwstelsel van apen kan aansturen. Het ging niet alleen over het aansturen van bewegingen, ook gedrag kon men toen al aanpassen. Op Pubmed kan iedereen dit zelf opzoeken.
Wil je hieraan ontsnappen, dan zul je definitief afstand moeten nemen van je mobiele telefoon. Beter nog, laat je gewoon niet injecteren. Dan kun je onmogelijk een vast ip-adres krijgen. Het gaat hierbij vooral om de jonge jeugd. Hoe jonger, hoe beter het werkt. Wat ze met de ouderen van plan zijn, dat weten we inmiddels wel.
De vraag is, willen wij dit? Hebben we nog een keuze? Ik denk het wel, als je maar op tijd weet wat ze van plan zijn en weet hoe het werkt. Lekken zoals dit rapport zijn niet zo gevaarlijk, want het komt toch niet op het NOS journaal.

blank
De levels in het lichaam met de drie nanoparticals.

blank
Opbouw van de nanochip.

 

Inflatie en goud

Inmiddels is in de maand oktober de inflatie in USD verder opgelopen tot 5,4% (YoY) en zit nog steeds in stijgende lijn. Men gaat er nu van uit dat dit géén tijdelijke bubbel is. De FED dreigt al met renteverhogingen. Goud reageert niet omdat men ervan uit gaat dat renteverhogingen gaan werken. Dalende inflatie en hogere rente is natuurlijk slecht voor goud. Maar of renteverhoging gaat werken, dat is de grote vraag. De schuldenlast is zo extreem hoog, dat elke kleine renteverhoging vele miljarden lek zal schieten in de begrotingen van vooral overheden en uiteindelijk ook bij bedrijven en particulieren. Kortom, kunnen we een renteverhoging wel aan? Men kan de rente wel verhogen, maar dan zit men nog steeds met het feit dat centrale banken nooit kunnen stoppen met QE (schuld bijprinten). Sterker nog, steeds meer moeten blijven printen. Erger nog, nóg meer extra moeten blijven printen om de extra miljarden rentelast met schuld te financieren welke overheden op hun dak krijgen. Dit steeds verder verhogen van de QE kan niet eeuwig doorgaan. Dit gaat ook niet eeuwig door. In Agenda 2030 en ook in de New World Order wordt geld niet eens meer omschreven. De nieuwe wereld is er een zonder geld. Dat moet in 2030 klaar zijn.

Anders gezegd, er is een schuldenval opgesteld in de loop van de afgelopen 20 jaar. Die val klapt dicht zodra de rente verhoogd wordt. Dan draait de hele wereld, en daarmee ieders inkomen, op de gunst van de centrale banken. Voor zover dat nu al niet het geval is. We draaien al enige tijd niet meer op overheden. De begrotingstekorten worden elk jaar hoger. De VS noteert over 2021 al 2,77 biljoen. Het gaat al niet meer over miljarden. Let wel, dit gaat over “begrotingstekorten”, niet eens over hun staatsschuld (28,4 biljoen). De val klapt dicht bij renteverhogingen. Wat denk je wat dit doet met de goudprijs? Hier hoef je niet eens over na te denken. Bij renteverhoging is de schuldencrisis weer helemaal terug van nooit weggeweest sinds 2008. Anders gezegd, het blikje ligt nu eindelijk op het einde van de weg.

Inmiddels weten wij allang dat inflatie niet iets is wat toevallig op ons af komt. Het wordt tot in de detail gestuurd door centrale banken in opdracht van hogere instanties. Als voorbeeld de woningmarkt. Bewust stoppen met bouwen heeft in Nederland de woningprijzen met 50% opgejaagd in amper enkele jaren. Een goed voorbeeld van hoe je inflatie op kunt jagen door zelf schaarste te creëren. Overheden gaan natuurlijk over de woningmarkt, maar inmiddels weten we dat die geen enkele zeggenschap meer hebben. Daar heb ik minstens 10 blogs aan besteed. De hoofdreden waarom overheden geen zeggenschap meer hebben, is dat ze allemaal gigantische schulden hebben bij de centrale banken. Wie betaalt, die bepaalt.

Al jaren schreef ik over het feit dat rente alleen maar kan dalen. We kijken dan vooral naar de VS 10 years treasury en voor euro naar de Duitse 10 jaars bund. Daar trek je de inflatie vanaf voor de “reële rente”. Voor de USD is dit dus 1,5% – 5,4% = -4%. Dat betekent letterlijk dat je 4% rendement maakt als je schulden maakt. De Duitse bund staat op -0,4% en de inflatie is in Europa ook al boven de 3,4% gestegen. Dan zit je ook tegen -4% aan. Dan heb je het alleen nog maar over de inflatiecijfers die ze ons geven. De werkelijke inflatie ligt veel hoger. De inflatie op de huizenmarkt alleen al ligt tussen 7% en 10% per jaar. Tel uit je winst. We hebben het hier over staatsleningen die negatieve rente hebben. Dus de staat wordt goed verwend door de centrale banken die QE rechtstreeks leveren in staatsleningen. Maar dan moeten ze wel doen wat ze bevelen. Of eigenlijk wat de meesters van de centrale banken bevelen. Wat er gebeurt als je niet meedoet als overheid? Dat zagen we in Griekenland in 2012. Inmiddels doet Griekenland weer braaf mee met het QE systeem van de ECB.

blankAnderzijds, als je nog een spaarrekening hebt, heb je ook de reële rente van bijna -4% op je dak. Daar komt box 3 van 1,2% nog bovenop. Dus -5% per jaar. De DNB geeft 400 miljard aan spaarrekeningen aan in 2020. Een toename van 30 miljard in het afgelopen corona-jaar. De vlucht naar aandelen blijft hierdoor aanhouden en kan alleen maar toenemen. Dus aandelen blijven nog wel een tijdje doorstijgen. Het grote voordeel daarbij is natuurlijk dat aandelen géén geld zijn. Geld is best een gevaarlijke belegging omdat dit op z’n einde loopt, ook al kan dat nog best een paar jaar duren. Nogmaals, geld bestaat niet meer in de New World Order en Agenda 2030. Binnen 8 jaar zullen we dan eindelijk weten hoe ze het geld (schuld) gaan afschaffen.

Goud en zilver gaan nog steeds niet mee in de hogere inflatie en lagere rentes. Ik denk dat dit een kwestie van tijd is. Tot die tijd betaal je er een reële prijs voor. Goud is niet meer spotgoedkoop, maar de dubbele bodem van juni 2020 en maart/april 2021 rond 1700 gaan we niet meer zien. Die kans is klein, naar mijn overtuiging. Het mooie van goud en zilver is, dat het niet meer volatiel is. Dit geeft aan dat de interesse gedaald is. De verkopers zijn er al uit. Dit maakt een vast aangestampte bodem in de markt. Dus kopers zijn nog zeker niet te laat. Maar ook hier geldt, we moeten even doorhebben hoe het systeem werkt.

Bitcoin

blankVóór 2030 moet geld gestopt zijn te bestaan. Velen hopen naar bitcoin te kunnen overstappen. Men kan op dit moment letterlijk alles verbieden. Hoezo zou men betalen met bitcoin dan niet kunnen verbieden? Hoe simpel is het om al die websites te blokkeren? Omdat ze dit tot nu toe nog niet gedaan hebben? Ik denk dat ze dit bewust niet doen. Laat iedereen maar zijn zuur verdiende centjes in bitcoin stoppen. Als de elite het genoeg vinden, dan verbieden of blokkeren ze bitcoin met het grootste gemak. Letterlijk alles wat je op internet doet wordt al geregistreerd. Het wordt opgeslagen in de enorme datacenters in de Cloud. Onze eigen persoonlijke data die wijzelf niet eens mogen inzien. Ook die data gaat gekoppeld worden aan het Social Credit System. Als je gaat betalen met bitcoin, zien zij dat natuurlijk ook. Als betalen met bitcoin verboden wordt, dan heb je aan bitcoin zonder internet dus helemaal niks meer. Met VPN dan? Kijk eens naar China, hoe gemakkelijk ook die onbereikbaar werden. In China kun je alleen nog maar naar internetsites die het regime goedkeurt. Dat komt hier ook, ongetwijfeld. Dan verandert internet in één grote propagandamachine, net als tv en kranten.

Doen we nog mee?

De parallelle samenleving is al in volle opbouw. Steeds meer mensen zijn er al mee bezig. En dit gaat veel verder dan de honderden illegale cafés en restaurants die er nu al zijn in Nederland. Zelf bezoek ik ze ook regelmatig. Het gaat van kleine schuurtjes tot grotere zalen omgebouwde locaties. Er zijn al mensen bezig om zelf bier te brouwen en whisky te stoken. Laatst was ik bij iemand die zelf geteelde tabaksbladeren in zijn schuur aan de waslijn had hangen. Veel mensen komen steeds minder in de supermarkt. Bij steeds meer aangesloten boeren is alles te koop. Alle grote supermarktketens zijn al aangesloten bij het WEF van Klaus Schwab tegenwoordig. Daarnaast sluiten ook bouwvakkers, dakdekkers, loodgieters, en andere beroepen daarbij aan. Ik ken ook ouders die hun kinderen niet meer naar school laten gaan. Ontslagen of gepensioneerde leraren geven les. Iedereen is bezig buiten het totalitaire regime om werk te leveren en iets op te bouwen. Het gaat allemaal met horten en stoten en met veel tegenslagen en mislukkingen, maar het begin is er en het groeit.

Als geld verboden of waardeloos wordt op het moment dat Social Credit System wordt ingevoerd, hoe ga je dan elkaar betalen? In de parallelle samenleving zijn ook mensen bezig met alternatief lokaal geld. Of dit ooit gaat werken, betwijfel ik. Dus ben ik ervan overtuigd dat fysiek goud en zilver een enorme rol gaan spelen in de nieuwe samenleving. Ik ken geen enkel mooier alternatief. Ook al wordt er nu nog weinig over nagedacht. Men vindt dit nog raar en ongeloofwaardig. Men ziet het nog niet, maar de wereld verandert snel. Een samenleving die buiten het totalitaire regime van Klaus Schwab en de Rothschilds gaat werken, zal steeds op kleine lokale schaal plaatsvinden. In sommige lokale regio’s zijn ze verder dan andere. Vooral kleine dorpen zijn daar goed in. Klein en lokaal, zo blijven ze vaak ver onder de radar. Steeds meer mensen die wakker worden, maken er al gebruik van. Uiteindelijk zullen we terug moeten in de tijd. Een tijd zonder mobiele telefoon en wifi. Misschien wel zonder internet. Dat kan gemakkelijk, want ik herinner mij die tijd nog goed. Voor de meeste mensen de mooiste tijd van hun leven, ook voor mij. Mobiel en internet worden toch al als wapen ingezet in onze nieuwe slavenmaatschappij, de “New World Order”, zo legde ik hierboven al uit. Daarbij, internet gaat gecensureerd worden naar Chinees model. Dat wordt nu nog niet zo gezien, maar ook dat komt nog wel. Al met al zie ik hierin echt een gouden toekomst voor fysiek goud en zilver.

Of fysiek goud en zilver ooit verboden gaan worden? Dat zal best wel. Maar hoeveel mensen zullen nog braaf zulke leugenachtige en onbetrouwbare regering blijven volgen? Een regering die uiteindelijk zelf slaaf is van de miljardairsfamilies? Een regering die als enige doel heeft ons tot slaaf te maken en overtollige mensen op te ruimen? Wat uiteindelijk de basis is van elk totalitair regime, zowel nu als in het verleden. Steeds meer mensen gaan daar niet in mee. Dus dat vrijwillig inleveren van goud en zilver bij de roverheid zie ik niet meteen gebeuren bij wakkere mensen. Maar ze gaan het zeker proberen.

Iemand ooit opgevallen waarom men steeds minder insecten ziet de laatste jaren? Ze sterven massaal uit. Het begon ooit met de bijen. Het schijnt te komen door de toegenomen EMF (Electro Magnetic Fields) in de lucht op steeds meer frequenties. Zou dit ook gezond zijn voor mensen? Het interesseert de elite geen bal. Ze gaan gewoon door. EMF is immers de basis van hun totalitaire systeem. Het is allang bewezen dat EMF hoog kankerverwekkend is. 1 op de 3 sterft al aan kanker, was 100 jaar geleden nog 1 op de 1000. Maar ja, wie maakt zich daar dan druk om? Niemand, het interesseert ons niet eens. De griep, dat is pas erg.

Stel je eens voor dat na al die groeiende protesten en weerstand het geplande totalitaire systeem zou mislukken en omvallen. Er alsnog een Nurnberg 2 komt. Dat democratie weer hersteld wordt. Dat censuur weer wordt afgeschaft. Dat centrale banken de alleen heersende macht wordt ontnomen. Dan nog hebben we te maken met een gigantische schuldencrisis. Daar is geen enkele oplossing voor. Economie gaat crashen. Geld gaat crashen, hoe dan ook. Je kunt gemakkelijk voorspellen wat er dan gebeurt, chaos en anarchie. Uiteindelijk kan dit leiden tot burgeroorlog. Dit laatste kan gemakkelijk zo gestuurd worden indien de elite hun totalitaire regime zien mislukken. Ze hebben immers, naast al het geld en alle overheden, ook de gehele media onder controle. De weg naar vrede en vrijheid is nu eenmaal altijd een moeilijke weg geweest. Daar staat het geschiedenisboek vol van.

Mijnbouw en hydrogen

Dan nog even over de mijnbouw. Die ligt steeds zwaarder onder vuur door wetgeving. Zoals we weten draait de mijnbouw vooral op enorme hoeveelheden fossiele brandstof. Vooral diesel. Hier is al een gedeeltelijk verbod op vanwege klimaatdoelen en daar blijft het niet bij. Men rijdt met dieseltrucks tot 500 ton. Die kunnen onmogelijk elektrisch worden op accu’s. De mijnbouw maakt veel kosten om die op waterstof om te bouwen. De kosten zijn zo hoog, dat alleen de supergrote mijnbouwers zoals Rio Tinto er iets mee kunnen. Ik vrees dat deze wetgeving een enorme klap in de mijnbouw tot gevolg zal hebben. Natuurlijk zijn er verschillende soorten mijnbouw. 500 ton trucks gebruikt men massaal bij openpit-mijnen. Andere mijnen veel minder tot niet. Vervolgens liggen niet alle mijnen in de buurt van elektriciteitscentrales. Elektriciteit opwekken met dieselgenerators ter plekke zorgt voor hetzelfde probleem. Ondergrondse- en bergmijnen werkten overigens altijd al met generators en stroom. Onder de grond kan dat ook niet anders. Maar ook generators moeten overschakelen van diesel naar zonne- en windenergie. Dat gaat niet werken met zulke grote afnames aan permanente stabiele stroom. Daarnaast mag men nooit vergeten dat dieselolie de grootste kostenpost is voor bijna alle mijnen. Als de olieprijs stijgt, dan heeft de mijnbouw daar het meeste last van. Wie in mijnbouw wil investeren, moet heel goed onderzoek doen want er zitten vreselijk veel haken en ogen aan. Bovendien, met alles rekening houdend, zijn er nog geen twee mijnbedrijven hetzelfde. Elk land heeft al zijn eigen wetgeving. Dan hebben we nog de geografische ligging. Kijk alleen al de enorme dieseltreinen die Rio Tinto nodig heeft en rijden over afstanden van duizenden kilometers. Nu spreek ik bij Rio wel over ijzererts, maar elk bedrijf heeft zo hun eigen problemen en kosten. Voor ons als leek in de mijnbouw kunnen we bijna niet anders dan een ETF overwegen wat goud- en zilvermijnen betreft.
Mijnbouw kan bijna niet anders dan naar waterstof over te stappen. Dat gaat ook heel massaal gebeuren. Daar wordt ook al hard aan gewerkt. Aan waterstof (hydrogen) ligt nog een hele wereld te winnen voor beleggers. Nu zijn het nog speculatieve bedrijven in ontwikkeling. Het mooie aan waterstofbedrijven is dat ze nog steeds zwaar ondergewaardeerd zijn. Veel bedrijven hierin hebben ook een te zwaar risico. Daarom is spreiding zo belangrijk. Maar ook op waterstof zijn goede ETF’s van te krijgen. Zelf investeer ik 10x liever in waterstof dan in goud- en zilvermijnbouw. Al kan het nog best lange tijd duren voordat een deel van dit soort bedrijven zal uitgroeien tot grote multinationals, maar dat gaat zeker gebeuren.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.