Bill Gates en patent 060606

Dit  bericht hebben we
overgenomen van Frontnieuws

 

blankEr zijn veel samenzweringstheorieën – sommigen geloven dat reptielen de Amerikaanse regering leiden, en anderen geloven dat Coca-Cola het bloed van christelijke baby’s gebruikt om zijn frisdranken te produceren.
Er zijn mensen die “chemtrails” hebben gezien en anderen die pleiten voor het dragen van aluminiumfolie hoedjes terwijl ze naar de televisie kijken om zichzelf te beschermen tegen destructieve hersenspoelingsgolven. Vaak worden de profetieën van het Oude Testament geïnterpreteerd als een commentaar op een technologische ontdekking of gebeurtenis, schrijft auteur Leonid Savin op Dirtyworld.

Maar er zijn ook rationele feiten die niet kunnen worden ontkend omdat ze gedocumenteerd zijn. Deze omvatten het bestaan ​​van de Bilderberg conferenties, het MK-Ultra-project van de CIA en de financiering door George Soros van dubieuze politieke activiteiten in een aantal landen.

Het hieronder beschreven geval verwijst naar een officieel gedocumenteerd feit, hoewel er iets nogal bijbels aan is. Octrooi WO/2020/060606 werd geregistreerd op 26 maart 2020.

De octrooiaanvraag werd al op 20 juni 2019 door Microsoft Technology Licensing, LLC onder leiding van Bill Gates ingediend, en op 22 april 2020 kreeg het octrooi een internationale status. De titel van het octrooi is “Cryptocurrency Mining System met gebruik van lichaamsactiviteitsgegevens”.

Wat is deze uitvinding die mensen bij Microsoft besloten hebben te patenteren? In de samenvatting van de online octrooiaanvraag staat:

Menselijke lichaamsactiviteiten in verband met een taak die aan een gebruiker ter beschikking wordt gesteld, kan worden gebruikt in een mining-proces van een cryptocurrency-systeem. Een server kan een taak leveren voor een apparaat van een gebruiker dat communicatief is gekoppeld aan de server.

Een sensor die communicatief gekoppeld is aan of ingesloten is in het apparaat van de gebruiker kan de fysieke activiteit van de gebruiker waarnemen. Lichaamsactiviteitsgegevens kunnen worden gegenereerd op basis van de waargenomen lichaamsactiviteit van de gebruiker.

Het cryptocurrency-systeem dat communicatief gekoppeld is aan het apparaat van de gebruiker kan controleren of de gegevens over fysieke activiteit voldoen aan een of meer voorwaarden die door het cryptocurrency-systeem zijn gespecificeerd en kan cryptocurrency uitgeven aan de gebruiker wiens gegevens over fysieke activiteit zijn geverifieerd.

Met andere woorden, er wordt een chip in het lichaam ingebracht die de dagelijkse fysieke activiteit van een persoon controleert in ruil voor crypto-valuta. Als aan de voorwaarden is voldaan, ontvangt de persoon bepaalde bonussen die ergens aan kunnen worden besteed.

Een gedetailleerde beschrijving van de “uitvinding” bevat 28 concepten voor het gebruik van het apparaat.

Het bevat ook een lijst van landen waarvoor de uitvinding is bedoeld. Dit zijn in wezen alle leden van de Verenigde Naties en enkele regionale organisaties die afzonderlijk zijn geïdentificeerd – het Europees Octrooibureau, de Euraziatische Octrooiorganisatie en twee Afrikaanse organisaties voor intellectuele eigendom.

Hoewel het inbrengen van microchips in het lichaam niets nieuws is – het Masonic Youth Child Identification Program is al een tijdje actief in de VS, en mensen die zichzelf cyborgs noemen, vertonen verschillende implantaten – is de betrokkenheid van Microsoft interessant.

En waarom kreeg het octrooi het codenummer 060606? Is het toeval of een bewuste keuze van wat de Openbaring van Johannes in het Nieuwe Testament het nummer van het beest noemt?

De naam van Bill Gates wordt tegenwoordig keer op keer genoemd in verband met zijn belangen in farmaceutische bedrijven, vaccinaties en WHO-fondsen.

Hoewel de globalistische media proberen Bill Gates te benadrukken als een humanistische filantroop en hem op alle mogelijke manieren beschermen tegen aanvallen en kritiek, is het onwaarschijnlijk dat ze in staat zullen zijn om een heel netwerk van verbindingen te verbergen.

Het bedrijf van Bill Gates is betrokken bij een ander project – het digitale ID2020 Alliance ID-project. Op de homepage van de website staat dat het project sinds 2016 aan digitale rechten werkt. In 2018 werkte de Alliance samen met de Hoge Commissaris van de Verenigde Naties voor Vluchtelingen.

Naast Microsoft omvat de Alliance de Rockefeller Foundation, de Designstudio IDEO.org (met kantoren in San Francisco en New York), het adviesbureau Accenture en Gavi, een vaccine-alliantie – een bedrijf dat wereldwijd verschillende vaccins actief promoot en distribueert. Het secretariaat van de alliantie is gevestigd in New York.

Het is veelzeggend dat Gavi, de vaccine-alliantie, voornamelijk landen in Afrika en Azië bestrijkt. In Europa is de organisatie alleen actief in Albanië, Kroatië, Moldavië en Oekraïne, en in Kaukasus, Georgië, Armenië en Azerbeidzjan.

Gavi, de vaccine-alliantie, heeft ook banden met de Bill & Melinda Gates Foundation, de Wereldbankgroep, de Wereldgezondheidsorganisatie en UNICEF. Deze zijn allemaal als oprichtingspartners opgenomen.

Sinds februari 2020 richt Gavi, de vaccine-alliantie, zich op de Coronavirus-pandemie. CEO van de organisatie is Dr. Seth Berkley. Hoewel het hoofdkwartier van Gavi, de vaccine-alliantie, zich in Genève bevindt, komt Berkley zelf, een geschoolde epidemioloog, uit New York.

Hij werkt sinds het einde van de jaren tachtig acht jaar voor de Rockefeller Foundation en is lid van de Council on Foreign Relations. Hij is ook lid van de adviesraad van het in New York gevestigde Acumen Fund.

Er werd dus een andere link gevonden. Theologische interpretaties van het octrooinummer kunnen waarschijnlijk het beste worden overgelaten aan religieuze deskundigen, maar het is duidelijk dat er sterke banden bestaan tussen organisaties en bedrijven zoals de Rockefeller Foundation, Microsoft, de farmaceutische lobby en de Wereldbankgroep, om nog maar te zwijgen van secundaire dienstverleners.

Zij proberen de rol van de supranationale overheid te spelen door zich voortdurend te concentreren op het feit dat de nationale regeringen vandaag de dag niet in staat zijn om epidemieën, ziekten, hongersnood, enz. in hun eentje het hoofd te bieden. Maar zoals China heeft laten zien, kan dat dus wel.

Het Westen kan en wil dit echter niet erkennen, vooral omdat het de macht niet wil delen. De globalistische media zullen dus hun voorlichtingscampagnes voortzetten, waarbij de schuld overal en alleen bij het Westen zal liggen.

Het is veelzeggend dat zojuist, toen aanvullende informatie over het Coronavirus opdook, valse verhalen over de rol van China in de epidemie zijn versterkt en de statistieken zijn gemanipuleerd.

Frontnieuws heeft een uitgebreide bronnenpagina over Covid-19 vaccins. Die vind je hier.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.