De wereldwijde vaccinagenda van Bill Gates

De maatregelen die in de “Na-Coronatijd” gaan komen, zullen grote gevolgen hebben op onze samenleving. Maar ook onze individuele soevereiniteit, vrijheid en de individuele ontwikkeling zal niet meer reparabele schade ondervinden.

Hieronder volgt een bericht van de Stichting VaccinVrij, vertaald door Door Frankema.

 

Een win-win situatie voor Farma en verplichte vaccinatie

blankVaccins zijn voor Bill Gates een strategische liefdadigheid die vele van zijn aan vaccins-gerelateerde bedrijven voeden – inclusief de ambitie van Microsoft om een wereldwijde onderneming voor vaccin-identiteitsbewijzen onder haar hoede te hebben. Vaccins verschaffen bovendien de rationale voor dictatoriale controle over het wereldwijde gezondheidsbeleid. De obsessie van Gates met vaccins lijkt te worden aangewakkerd door een overtuiging om de wereld te redden met technologie.

Met de belofte van zijn aandeel van $450 miljoen van in totaal $1,2 miljard om polio uit te roeien, nam Gates de controle over van India’s National Technical Advisory Group on Immunization. Deze organisatie verplichtte tot 50 doses poliovaccins door middel van elkaar overlappende vaccinatieprogramma’s voor kinderen tot de leeftijd van vijf jaar. Indiase artsen geven de Gates-campagne de schuld van een verwoestende Non Polio Acute Flacid Paralysis epidemie (NPAFP) die 490.000 meer kinderen verlamde dan verwacht was tussen 2000 en 2017. In 2017 heeft de Indiase regering het vaccinatieprogramma van Gates teruggedraaid en Gates – inclusief zijn vaccinatiebeleid – gevraagd om India te verlaten. De NPAFP-aantallen daalden snel.

In 2017 gaf de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) met tegenzin toe dat de wereldwijde explosie van polio voornamelijk werd veroorzaakt door een stam die in het vaccin zit. De meest angstaanjagende epidemieën in Congo, Afghanistan en de Filippijnen houden allemaal verband met vaccins. Tegen 2018 werd 70% van de gevallen van polio wereldwijd veroorzaakt door stam die in het vaccin zit.

In 2014 financierde de Gates Foundation testen met experimentele HPV-vaccins, ontwikkeld door Glaxo Smith Kline (GSK) en Merck, op 23.000 jonge meisjes in afgelegen Indiase provincies. Ongeveer 1200 meisjes hadden ernstige bijwerkingen, waaronder auto-immuunziekten en vruchtbaarheidsstoornissen. Zeven meisjes stierven. Onderzoeken van de Indiase overheid hebben aangetoond dat de door Gates gefinancierde onderzoekers ernstige ethische overtredingen hebben begaan, waaronder kwetsbare dorpsmeisjes onder druk zetten tijdens de rechtszaak, hun ouders intimideren, toestemmingsformulieren vervalsen en medische zorg aan de gedupeerde meisjes weigeren. De zaak ligt nu bij het Hooggerechtshof van het land.

In 2010 financierde de Gates Foundation een fase 3-proef met het experimentele malariavaccin van GSK, waarbij 151 Afrikaanse baby’s werden gedood en ernstige bijwerkingen werden veroorzaakt, waaronder verlamming, epilepsie en koortsstuipen bij 1.048 van de 5.949 kinderen.

Tijdens de MenAfriVac-campagne van Gates in 2002 in Sub-Saharaans Afrika hebben de medewerkers van Gates duizenden Afrikaanse kinderen onder dwang ingeënt tegen meningitis. Ongeveer 50 van de 500 gevaccineerde kinderen ontwikkelden verlamming. Zuid-Afrikaanse kranten klaagden: “Wij zijn proefkonijnen voor de medicijnmakers.” Nelson Mandela’s voormalige Senior Economist, Professor Patrick Bond, beschrijft de filantropische praktijken van Gates als “meedogenloos en immoreel”.

blankIn 2010 heeft Gates 10 miljard dollar toegezegd aan de WHO en gezegd: “We moeten de komende tien jaar het decennium van vaccins maken”. Een maand later zei Gates in een Ted Talk dat nieuwe vaccins “de bevolking konden verminderen”. In 2014 beschuldigde de Kenya’s Catholic Doctors Association de WHO van het chemisch steriliseren van miljoenen onwillige Keniaanse vrouwen met een “tetanus” vaccinatiecampagne. Onafhankelijke laboratoria vonden een steriliserende oplossing in elk getest vaccin. Na het ontkennen van de beschuldigingen, gaf de WHO eindelijk toe dat ze de steriliserende vaccins al meer dan tien jaar aan het ontwikkelen was. Vergelijkbare beschuldigingen kwamen uit Tanzania, Nicaragua, Mexico en de Filippijnen.

Een studie van 2017 (Morgenson et. al. 2017) toonde aan dat het populaire DTP-vaccin van de WHO meer Afrikaanse kinderen doodt dan de ziekte die het zou moeten voorkomen. Het sterftecijfer van meisjes die tegen DTP waren gevaccineerd was 10x zo hoog als het sterftecijfer van kinderen die het vaccin nog niet hadden ontvangen. De WHO heeft geweigerd het dodelijke vaccin van de markt te halen en dwingt jaarlijks nog steeds tientallen miljoenen Afrikaanse kinderen om hiermee geïnjecteerd te worden.

De mondiale verdedigers van de volksgezondheid wereldwijd beschuldigen Gates van het aansturen van de agenda van de WHO richting wereldwijd verplichte vaccins. En weg te blijven van de projecten die bewezen hebben dat zij infectieziektes drastisch kunnen verminderen zoals schoon drinkwater, goede hygiëne, gezonde voeding, en economische ontwikkeling. De Gates Foundation besteedt slechts ongeveer 650 miljoen dollar van haar budget van 5 miljard dollar aan deze zaken. Zij zeggen dat Bill Gates de financiële middelen van de WHO heeft ingezet om zijn persoonlijke filosofie – dat gezondheid alleen maar via een vaccin te bereiken is – te dienen.

Naast het gebruik van zijn ‘liefdadigheid’ om de WHO, UNICEF, GAVI en PATH te controleren, financiert Gates een particulier farmaceutisch bedrijf dat vaccins produceert en doneert hij bovendien 50 miljoen dollar aan 12 farmaceutische bedrijven om de ontwikkeling van een coronavirus-vaccin te versnellen. In zijn recente mediaoptredens lijkt Gates ervan overtuigd te zijn dat de Covid-19-crisis hem nu de mogelijkheid biedt om zijn dictatoriale vaccinatieprogramma’s op te dringen aan Amerikaanse kinderen.

Vertaling: Door Frankema voor de stichting Vaccinvrij

Bron originele artikel: https://childrenshealthdefense.org/news/government-corruption/gates-globalist-vaccine-agenda-a-win-win-for-pharma-and-mandatory-vaccination/ – Robert F. Kennedy

blank

1 gedachte over “De wereldwijde vaccinagenda van Bill Gates”

 1. Beste wakkere mensen,

  Op mijn https://matt-de-kunstenaar.jouwweb.nl/cartoons site heb ik diverse nieuwe cartoons geplaatst over corona. Mijn dank is groot dat jullie de link op http://alternatiefnieuws.eu/ hebben staan. Deze staat ook op mijn site.
  Ondertussen lees ik op een ander blog dat de NATO oefeningen in de buurt van Rusland onverdroten verder gaan en dat nu zelfs corona moet worden aangevallen met kernwapens!, die natuurlijk vlak voor de Russische grens zitten zodat die bommen met gemak , ‘per ongeluk’, tot in Mokou geraken. Aanvallen voor de vijand dat doet is door de Amerikaanse gegering goedgekeurd. Ook met kernwapens.
  Door het hele corona gedoe is deze, in mijn ogen veel gevaarlijkere toestand dan die griep, vakkundig uit de MSM berichtgeving gehouden. Bondgenoten he, die er niet voor terug deinzen om een kernoorlog te ontketenen en nu schaamteloos spreken over 5000 doden door een, door hun veroorzaakte griep, nu niet willen zien dat het er straks miljoenen zijn in een totaal onleefbare wereld, vol stralingsziektes wat uiteindelijk het einde betekend van het volledige menselijk ras.
  Stop die waanzin!!

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.