Klaus Schwab: ongevaccineerden zijn een gevaar voor de veiligheid

Dit bericht is
overgenomen van Ad Broere

Aangemoedigd door politiek en media, zijn er velen, die denken dat ze dubbel gevaccineerd vrij zijn om hun leven te hervatten. De economie groeit weer tegen de klippen op, zeggen de media. De aandacht richt zich nu op de ongevaccineerden. Zij zijn een bedreiging voor de veiligheid en moeten buitengesloten worden om de samenleving te beschermen tegen een nieuwe pandemie. Het lijkt veel op het verhaal van Pinokkio, die met zijn vrienden op het preteiland terecht komt, waar niets meer hoeft te worden geleerd, niet nagedacht en waar alles kan en mag. Totdat ze merken dat zij in ezels zijn veranderd en in die vorm een ellendig bestaan krijgen.

blankDe Duitse onderzoeksjournalist Ernst Wolff zegt in zijn magistrale toespraak dat het grote probleem gebrek aan goede informatie is. Ik denk dat Wolff dan erg vriendelijk is naar de velen, die hun oren hebben gesloten voor die informatie, uit desinteresse en gemakzucht. Het feit dat alle signalen die wijzen in de richting van de “Grote Reset” en een nieuwe wereldorde worden genegeerd omdat de autoriteiten het er niet over hebben en omdat er op de tv niet over wordt gesproken, geeft een onderbouwing voor deze gedachte. Dus is het niet waar. Erger: het is een complot en daar wordt al helemaal geen aandacht aan besteed. Stel je voor. De overheid, de pers en de autoriteiten onbetrouwbaar? Het moet niet gekker worden.

Er wordt een maatschappij gecreëerd, waarin twee mogelijkheden bestaan: 1. De richtlijnen van de overheid worden gevolgd 2. Uitsluiting voor hen die dat niet doen. En het meest verontrustende is dat zij die de richtlijnen van de overheid volgen worden ingezet tegen hen die dat niet doen. Over nazi’s en de tweede wereldoorlog mag met geen woord worden gesproken, want dat is volgens de politici ‘misselijkmakend’. Gelukkig zijn er al velen die de slaap uit hebben en zich ervoor willen inzetten om te voorkomen dat we in de nieuwe wereldorde van Schwab com suis worden getrokken. Hopelijk zijn het er zo veel dat de plannen niet kunnen worden uitgevoerd.

De volgende tekst is van Alina Adair en verscheen op 26 augustus 2021 op Report 24

In maart 2021 ondertekenden de “wereldleiders” een brief om “de verleidingen van het isolationisme en nationalisme te weerstaan” met het oog op de komende pandemieën. De richting is duidelijk – het gaat om de Nieuwe Wereldorde, die wordt uitgerold in de vorm van de “Grote Reset” en die wordt gepropageerd door Klaus Schwab van het World Economic Forum. De partners van het World Economic Forum zijn alle multinationale ondernemingen, veel politici en leiders van de grote instituten. De Verenigde Staten, Rusland en China hebben niet getekend – maar Angela Merkel, Boris Johnson en vele anderen wel. Hier is het geschrift na te lezen.

Er zijn veel mensen die nog steeds denken dat Klaus Schwab en zijn “Grote Reset” een samenzweringstheorie is. Maar in de afgelopen maanden is keer op keer gebleken dat de voorspellingen van complotdenkers vaak accurater zijn dan de weersvoorspellingen. Het is dus niet verwonderlijk dat de mainstream-pers zich nauwelijks bezighoudt met de Grote Reset, terwijl die toch ons hele leven beïnvloedt en onze toekomst bepaalt.

Door de waarheid onder het tapijt te vegen, hoort men in de mainstreammedia weinig tot niets over de toekomstplannen van de heer Schwab, die droomt van wereldheerschappij. Deze keer echter in een gecamoufleerde nazi context, verborgen onder bloemrijke, mooie woorden. De wereld mag immers de bedoelingen die erachter schuilgaan niet direct herkennen. Evenals in de tijden van vroegere dictaturen vallen talrijke mensen opnieuw voor de toekomstvisioenen van een betere wereld en volgen zij onvoorwaardelijk de weg naar de nieuwe wereldorde, die steeds meer gestalte krijgt.

De Covid-19 ‘pandemie’ heeft krachtig bevestigd  dat niemand veilig is totdat iedereen veilig is.
Daarom zetten wij ons in voor een universele en bereikbare toegang tot veilige, doeltreffende en betaalbare vaccins, geneesmiddelen en diagnostica voor deze en toekomstige pandemieën.

Citaat uit de brief van 25 wereldleiders, 29 maart 2021

De volgende tekst verscheen voor het eerst in het Engels op de blog “Humans are free”. Hieruit blijkt dat de plannen van Schwab internationaal worden geobserveerd en gevreesd, en niet alleen door “wereldleiders”. Wij nemen de stellingen van het artikel niet over als de onze – maar beschouwen de inhoud als een interessante bijdrage tot de discussie, die ook voor een Duitstalig publiek toegankelijk moet zijn:

Tiran Klaus Schwab verklaart ongevaccineerden tot bedreiging van de mensheid.

Tientallen leiders van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), het Wereld Economisch Forum (WEF) en diverse andere globalistische instellingen zijn van mening dat de “Grote Reset” ook de instelling betekent van een wereldwijd “pandemie”-verdrag, om ervoor te zorgen dat alle mensen worden “gevaccineerd” volgens de voorschriften van de regering.

De oprichter van het Economisch Wereldforum, Klaus Schwab heeft duidelijk gezegd dat mensen die weigeren mee te gaan in het plan een bedreiging vormen voor alle anderen. Hij, de Britse premier Boris Johnson, de Franse president Emmanuel Macron, de Duitse bondskanselier Angela Merkel en vele andere leiders zijn het allemaal met hem eens.

Deze “internationale leiders” hebben een brief ondertekend waarin zij stellen dat de volgende fase van de geplande overgang naar een Nieuwe Wereldorde vereist dat de architecten voor een nieuwe wereldmaatschappij “een robuuster internationaal gezondheidssysteem bouwen die toekomstige generaties zal beschermen”.

In de brief wordt het Wuhan-coronavirus (Covid-19) “de grootste uitdaging voor de wereldgemeenschap sinds de jaren veertig” genoemd, en wordt ook gemeld dat er in de komende jaren zeker “andere pandemieën en andere ernstige noodsituaties op gezondheidsgebied” kunnen komen.

“Geen enkele regering kan deze dreiging zelfstandig aan,” zegt de brief.

“De vraag is niet of, maar wanneer. Samen moeten we beter voorbereid zijn om pandemieën op een sterk gecoördineerde manier te voorspellen, te voorkomen, op te sporen, te evalueren en er doeltreffend op te reageren. De Covid 19-pandemie was een grimmige en pijnlijke herinnering aan het feit dat niemand veilig is totdat iedereen in veiligheid is”.

Schwab zei enkele weken geleden nog dat hij vond dat “…niemand veilig is zolang niet iedereen is ingeënt…“.

Het maakt blijkbaar niet uit of het “vaccin” nog experimenteel is en zich in klinisch proefstadium bevindt, wat nog steeds het geval is met de vaccins tegen het Wuhan-virus. Als de regering zegt dat je de prik moet krijgen, dan moet je hem krijgen, eist Schwab.

De ondertekenaars hebben met hun handtekening in wezen verklaard dat zij er net zo over denken. Alle injecties, ongeacht het doel of de risico’s ervan, moeten aan de hele mensheid worden toegediend, zodat iedereen zich “veilig” kan voelen voor enge virussen uit China of elders.

Dit is om een “publiek gevoel van verlossing” te creëren dat zal voldoen aan de beginselen van de Nieuwe Wereldorde, die reeds lang gepland is en onder meer gebeiteld is op de Georgia Guidestones, als een sjabloon voor een toekomstige totalitaire wereld.

De Wuhan coronavirus (Covid-19) plandemie is slechts een onderdeel van deze veel grotere agenda om de gehele mensheid te onderwerpen met injecties als een eerste stap voor onderwerping aan de werelddictatuur.

Niemand zal nog iets kunnen kopen of verkopen zonder eerst “ingeënt” te zijn. Door ermee in te stemmen zich te laten inenten, toont men zijn instemming met de Nieuwe Wereldorde, aanvaardt men de westerse “geneeskunde”, evenals de verering ervan, en toont men zijn loyaliteit, als bewijs dat men het eeuwige bedrog door leugens en de slavernij die daarop volgt, aanvaardt.

“Het hoofddoel van dit verdrag is ogenschijnlijk het bevorderen van een overheids- en maatschappijbrede aanpak, het versterken van de nationale, regionale en mondiale capaciteit en weerbaarheid tegen toekomstige pandemieën”, zo vervolgt de brief.

“Dit omvat de versterking van de internationale samenwerking om bijvoorbeeld waarschuwingssystemen, het delen van gegevens, onderzoek en de lokale, regionale en wereldwijde productie en distributie van medische en volksgezondheidstegenmaatregelen zoals vaccins, geneesmiddelen, diagnostica en persoonlijke bescherming te verbeteren.”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.