De WHO bevestigt dat Covid19 niet gevaarlijker is dan griep

Per ongeluk?

Dit bericht is overgenomen van JDReport

blankDe Wereldgezondheidsorganisatie heeft eindelijk bevestigd wat wij (en veel experts en studies) al maanden zeggen: het coronavirus is niet dodelijker of gevaarlijker dan de seizoensgriep.

De top van de WHO maakte deze aankondiging tijdens een speciale sessie van de 34-koppige raad van bestuur van de WHO op maandag 5 oktober, het leek gewoon niemand te begrijpen.

In feite leken ze het zelf niet helemaal te begrijpen.

Tijdens de sessie onthulde Dr. Michael Ryan, het hoofd van noodsituaties van de WHO, dat zij geloven dat ongeveer 10% van de wereld besmet is met Sars-Cov-2. Dit is hun “beste schatting”, en een enorme stijging ten opzichte van het aantal officieel erkende gevallen (ongeveer 35 miljoen).

Dr. Margaret Harris, een woordvoerster van de WHO, bevestigde later het cijfer en verklaarde dat het gebaseerd was op de gemiddelde resultaten van alle brede seroprevalentiestudies die over de hele wereld zijn uitgevoerd.

Hoezeer de WHO dit ook als een slechte zaak probeerde te maken – Dr. Ryan zei zelfs dat het betekent dat “de overgrote meerderheid van de wereld in gevaar blijft.” – het is eigenlijk goed nieuws. En bevestigt nogmaals dat het virus niet zo dodelijk is als iedereen had voorspeld.

De wereldbevolking telt ongeveer 7,8 miljard mensen, als 10% besmet is, zijn dat 780 miljoen gevallen. Het wereldwijde dodental dat momenteel wordt toegeschreven aan Sars-Cov-2-infecties is 1.061.539.
Dat is een sterftecijfer voor infecties van ongeveer 0,14%. Helemaal in lijn met de seizoensgriep en de voorspellingen van veel experts van over de hele wereld.

0,14% is meer dan 24 keer LAGER dan het “voorlopige cijfer” van de WHO van 3,4% in maart. Dit cijfer werd gebruikt in de modellen die werden gebruikt om lockdowns en ander draconisch beleid te rechtvaardigen.
Gezien de overrapportage van vermeende Covid-sterfgevallen, is de IFR waarschijnlijk zelfs lager dan 0,14%, en zou kunnen aantonen dat Covid veel minder gevaarlijk is dan griep.
Geen van de reguliere pers heeft dit opgemerkt. Hoewel veel verkooppunten de woorden van Dr. Ryan rapporteerden, probeerden ze er allemaal een enge kop van te maken en meer paniek te zaaien.

Blijkbaar waren noch zij, noch de WHO in staat om de eenvoudige wiskunde te doen die ons laat zien dat dit goed nieuws is. En dat de Covid-sceptici altijd gelijk hebben gehad.

Lees verder bij de bron: OffGuardian

 

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.