5G een gevaarlijk plan

Dit bericht verscheen bij Indignatie

blankLaten wij het vandaag ook maar eens over 5G hebben. U weet wel, dat stralingsgevaar, tenminste als je de “mietjes” onder het mensdom moet geloven. Het is nodig, iedereen wordt er beter van en bovendien: we hebben nu 4G en dat is ook al jaren in gebruik. De mensen moeten vooruit, je ontkomt er niet aan, iedereen moet overal bereikbaar zijn, dus wat zeuren ze nou!
Of het zeuren is, zullen we aantonen.

Even terug in de tijd.

In de Sovjet Unie hebben militairen in 1972, 1977 en in 1997 proeven met 5G op mensen en dieren uitgevoerd. Een gewoon militair experiment, om te kijken of je het als wapen tegen levende wezens zou kunnen gebruiken. Bij ieder experiment bleek, dat mensen op wie het was uitgeprobeerd, metabolische problemen kregen. Dat wil zeggen dat er zich in snel tempo symptomen van stofwisselingsziekten gingen vertonen. Het immuunsysteem begon uit elkaar te vallen, problemen met het bloed, immuunziekten sloegen toe, steeds terugkerende afwisselende medische en neurologische problemen. Bij dieren werd na sectie geconstateerd dat het beenmerg was aangetast en beenmerg zorgt voor de productie en instandhouding van het immuunsysteem. Verder werd geconstateerd, dat de longen waren beschadigd, de aanmaak van enzymen was verstoord en het nucleaire DNA was beschadigd. De totale blootstelling tijdens de verschillende experimenten van 60 dagen was ongeveer 15 uur geweest. Per dag dus gemiddeld 15 minuten. Het stralingsniveau was in die tijd nog niet zo hoog als wat er straks in een klaslokaal op uw kinderen wordt losgelaten.

In een stad als Wenen is het 5G netwerk al bijna compleet. De nietsvermoedende stadsbevolking begonnen direct al last van bloedneuzen te krijgen. Pijn op de borst, zelfs hartritmestoornissen begonnen zich onder jong en oud te manifesteren. Daarbij kwamen er talloze klachten over vermoeidheid, duizeligheid en overgeven bij de huisartsen binnen, veel meer dan normaal. Het waren precies de symptomen van de “microwave sickness”, een kwaal die al sinds 1932 in de medische wereld bekend is.

Tja, we weten dus eigenlijk al bijna een eeuw, waar we mee bezig zijn. Gelukkig voor de voorstanders gaat de opgedane kennis bij iedere generatie verloren. We geven u een link van de website waar twee deskundigen aan het woord komen. Deze twee deskundigen worden van alle kanten geridiculiseerd, aangevallen, bedreigd en vervolgd. We kunnen ze dus daarom maar beter serieus nemen en de voorstanders als “broodetende profeten” per definitie NIET.

Lees verder bij Indignatie

 

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.