Corona vaccinatie en genetische manipulatie: wat de media u niet vertellen

 

Uit het Duits vertaald
van Johannes Mosmann

 

Of het nu om mazelen, polio of kinkhoest gaat – je kunt jezelf tegen vele ziektes vaccineren. Met het Coronavaccin komt nu een ander vaccin voor een andere ziekte erbij.
Dit is tenminste wat het publiek gelooft.

blank
Bron afbeelding: Compound Interest

In feite gebeurt er onder druk van de pandemie iets heel anders. Tot nu toe zijn vaccins gebaseerd op het gebruik van levende of dode virussen, of delen daarvan. Bedrijven zoals Curavec, Inovio of Biontech, waarop momenteel alle hoop voor een nieuw Corona-vaccin is gericht, produceren echter dergelijke vaccins helemaal niet.

In plaats daarvan onderzoeken ze een volledig nieuwe vaccinatiemethode die is gebaseerd op genetische manipulatie en die tot nu toe verboden is: mRNA – of DNA-gebaseerde vaccins.

Terwijl conventionele vaccins hoogstens de menselijke bloedbaan bereiken, dringen op mRNA gebaseerde vaccins door tot in de cel en komen op DNA gebaseerde vaccins zelfs tot in de celkern. Beide methodes brengen grote onbekende risico ‘ s met zich mee, waaronder in principe het risico van erfelijkheids-transformatie. Tot nu toe is geen enkel vaccin van dit type goedgekeurd. Het onderzoek is nog maar enkele jaren jong, maar door de deelname van speculatieve financiële investeerders staat het onder enorme economische druk om snel tot resultaten te komen.

De financiering komt voornamelijk van risico-beleggings-maatschappijen. Dit betekent dat biotechnologische bedrijven zoals Curavec, in overeenstemming met de logica van venture-capital, niet alleen nieuwe producten moeten leveren, maar ze ook “ontwrichtend” moeten zijn. Dat wil zeggen: een eerdere methode volledig vervangen door een nieuwe productiemethode en dus wedijveren voor een monopoliepositie.(1)https://transkript.de/news/curevac-stellt-impfstoff-drucker-vor.html Omdat de nieuwe methode tot nu toe verboden is, hebben investeerders nog geen cent verdiend. Bill Gates echter gelooft in een spoedige doorbraak. In het ARD-Interview legde hij uit: “het feit dat het mRNA-platform snel aan kracht wint en de productie heel eenvoudig zal zijn, geeft ons hoop” en kondigde aan: “we zullen uiteindelijk het vaccin dat ontwikkeld wordt aan 7 miljard mensen toedienen”.(2)https://www.tagesschau.de/ausland/gates-corona-101.html De Bill & Melinda Gates Foundation stapte al jaren geleden met miljoenen dollars investering bij Curavec, Biontech, Inovio en andere startups in de RNA-en DNA-scene in.

Maar de multi-miljardair Gates weet ook: “Normaal gesproken duurt het ongeveer vijf jaar om een nieuw vaccin te ontwikkelen.”(3)https://www.tagesschau.de/ausland/gates-corona-101.html Normaal gesproken. Echter, dit is de eerste keer dat genetische manipulatie gebruikt wordt om een immuunrespons bij mensen te genereren. Welke gevolgen deze ingreep zal hebben, kan pas na tientallen jaren zichtbaar worden. Maar het Robert Koch Instituut(4)Het Duitse RIVM verklaarde in overeenstemming met Bill Gates, dat er geen terugkeer naar de normaliteit komt zonder een Corona vaccin.(5)https://www.welt.de/politik/deutschland/article207394539/RKI-zu-Corona-Ohne-Impfstoff-keine-Rueckkehr-zur-Normalitaet.html

Onder deze druk worden momenteel onderhandelingen gevoerd over “versoepelingen” en “afkortingen” van de procedure voor de goedkeuring van op genetische manipulatie gebaseerde methoden. Deze onvoorstelbare ontwikkeling kan nauwelijks gestopt worden, aangezien de zogenaamd geïnformeerde en mondige burger de onmondige houding inneemt, dat de politiek en concerns wel zullen weten wat ze doen. We moeten gewoon allemaal en eensgezind solidair zijn om de goede werking van de maatregelen ongehinderd mogelijk te maken. Diegenen die zich kritisch uitspreken, worden op een hoop geveegd met rechts radicalen, antisemieten en complotdenkers – een ongelooflijke ontwikkeling die verschrikkelijke gevolgen kan hebben en niet alleen voor de democratie, maar ook voor de gezondheid van toekomstige generaties.

Alleen de Frankfurter Rundschau vroeg zich af: “Is dat wat in de cellen wordt geactiveerd echt onschadelijk en volledig controleerbaar? Dit moet worden gewaarborgd voordat een vaccinatie aan miljarden mensen wordt toegediend.”(6)https://www.fr.de/wissen/corona-impfstoff-coronavirus-heilung-keine-eile-sicherheit-13762059.html

Wanneer daar tegenover het “DPA fact check”(7)DPA=Deutsche Presse Agentur meldt dat een “reverse transkription” van het menselijk genoom “uiterst onwaarschijnlijk” is, althans voor mRNA vaccins, (8)https://www.presseportal.de/pm/133833/4600371 dan is deze verdediging juist het moment om uiterst opmerkzaam te worden. Hoe gering de waarschijnlijkheid op manipulatie van het menselijk genoom ook mag zijn – zolang het bestaat, moet genetische manipulatie openbaar worden besproken voordat genetische technieken voor de eerste keer op mensen worden toegepast.

Tot dan moet de strategie tegen corona beperkt blijven tot conventionele methoden voor de ontwikkeling van vaccins en in plaats van de wereldbevolking te vaccineren, moet een gerichte bescherming van de risicogroepen worden nagestreefd, ook wanneer men daarbij de confrontatie aangaat met de grootste donateur van de WHO.

Zo ongezond als het door elkaar “hutselen” van Gates haters, anti-vaxers, vaccinatie sceptici, antisemieten, compleetdenkers of Nazis(9)https://www.sueddeutsche.de/digital/coronavirus-verschwoerungstheorie-bill-gates-youtube-telegram-1.4904814 ook lijkt te zijn – het blijft te hopen dat het luid genoeg is om het grote publiek nog op tijd te wekken uit zijn diepe slaap.

3 gedachten over “Corona vaccinatie en genetische manipulatie: wat de media u niet vertellen”

 1. ik heb geen reactie op bovenstaand artikel.

  Ik zag / hoorde vanmorgen op een antroposofische website
  een voordracht waar ik werkelijk blij van kon worden
  Ik weet dat de spreker een priester de Christengemeenschap Dortmund is.
  Jammer genoeg heb ik zijn naam niet genoteerd.
  Het thema is Wass kann aus der Corona Crise Auferstehen.
  Ik wil het graag nog eens en nog eens horen en of lezen.
  Ik kan het niet terug vinden
  misschien kunnen jullie het vinden?
  alvast heel veel dank

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.