5G: ‘een niet te overziene, onveilige en onomkeerbare technologie’

blankZo af en toe nodigt onze overheid burgers uit om met hun feedback te komen. Zo ook met betrekking tot het 5G-netwerk.

Er klommen 239 personen, bedrijven en instellingen in de pen. Eén van hen is Grietje Leenstra uit Sint Annaparochie. Hieronder volgt een groot deel van haar brief aan staatssecretaris Keijzer van Economische Zaken en Klimaat.

“Op mijn schrijven van 20-2-2018 aan u mevrouw Keijzer over de gezondheidsrisico’s van het 5G-netwerk kreeg ik op 15-3-2018 van mevrouw Safeer van de afdeling Directie Telecommarkt, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, de reactie dat er geen aanleiding is om te veronderstellen dat met 5G de gezondheid van mens en dier in het geding komt.(..)

Hierbij doe ik wéér een poging u te wijzen op de éénzijdige en onvolledige voorlichting over het 5G- netwerk.

Al in 2015 – en eerder – luidden meer dan 200 wetenschappers de noodklok bij de Verenigde Naties en de Wereldgezondheidsorganisatie over de gezondheidsrisico’s van draadloze technologie.

Bij u bekend is dat op 13 september 2017 niet minder dan 180 wetenschappers onder leiding van de professoren Rainer Nyberg en Lennart Hardell uit 36 landen waarschuwen voor de schadelijke gezondheidseffecten van 5G en aandringen op een moratorium.

In hun brief aan de Europese Commissie stellen zij dat er eerst een grondig onderzoek door onafhankelijke deskundigen dient plaats te vinden voordat met de grootschalige uitrol van 5G-netwerken mag worden begonnen.

Veel onderzoek naar effecten van de bestaande stralingsbronnen (GSM/GPRS; 3G, 4G, WiFi, DECT, UMTS etc.) toont reeds aan, dat er al bij stralingsnivo’s onder de wettelijk toegestane ICNIRP- waarden (de veilig veronderstelde??) ingrijpende invloed op de levende organismen wordt veroorzaakt.

De effecten omvatten onder andere een toegenomen risico op kanker, cellulaire stress, meer vrije radicalen in levend weefsel, genetische schade, vermindering van vruchtbaarheid, neurologische aandoeningen en een negatieve impact op leerprocessen, de geheugenfunctie en het algemene welbevinden van de mens.

Daar komt bij dat gezondheidsschade voor kinderen veel hoger is, omdat jong weefsel gevoeliger is voor EMF!

De gevolgen van 5G reiken verder dan de mens, want er is ook schade bij andere levensvormen, zoals dier en plant.

De invoering van 5G wordt door vele deskundigen gezien als het grootste biologische experiment op de mensheid ooit. Waar kunnen mensen zich verbergen als deze nieuwe technologie wordt ingevoerd en er een cumulatie van stralingsbronnen door hen heen wordt gestraald?

De telecombedrijven hebben miljarden in de staatskas gestort en staan te trappelen om aan de slag te gaan.
Mevrouw Neelie Kroes heeft in het verleden een bedrag van 25 miljoen Euro geïnvesteerd in de ontwikkelingen van 5G. (1)

Lees verder

1 gedachte over “5G: ‘een niet te overziene, onveilige en onomkeerbare technologie’”

  1. Experimenten,o.a. :5g,chemtrails,geoenginering is gezien de machtstructuur mogelijk en is als een onzichtbare muur om ons heen .Deze machtstructuur beschikt ,en kan of komt of is in de staat ,om een natuurlijke evolutie te beïnvloeden, en zelfs te stoppen.En zo creëren we de nieuwe Goden. De mensheid ,de volgers van 5000 oorlogen ,alleen al in de laatste 3000 jaar ,herhaald het afbreken en opbouwen , ten bate en ten behoeve van controle . Nu zijn we bezig op een dieper nivo ,ons en ons nageslacht te laten overweldigen waarin geen terug is. Wie zijn zij die Goden die dit hebben voorbereidt maar belangrijker is ,zijn wij in staat om een eenheid te bundelen ?…….

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.