Rights Forum en de Palestijnse kwestie; Stan van Houcke en Jan Keulen

Dit artikel verscheen bij Cafe Weltschmerz

‘Volgens resolutie in 2004 van het Internationaal Gerechtshof in Den Haag mag geen enkel land meewerken aan de instandhouding van de Palestijnse Muur en de Nederzettingen in bezette gebiedsdelen. Toch gebeurd dat wel!’

blankRights Forum is een Nederlandse organisatie die op dagelijkse basis nieuws brengt over Israël en Palestina. Onderwerpen gaan over de politieke ontwikkelingen, solidariteitsbeweging en schendingen van mensenrechten, waaronder de voortdurende illegale bouw van nederzettingen. De organisatie richt zich vooral op de Nederlandse regering om de politieke houding van Den Haag in deze kwestie te veranderen. Jan Keulen was correspondent in het Midden-Oosten voor de Volkskrant, de NOS en Trouw. Keulen adviseerde gedurende jaren de Nederlandse en Deense Ministeries van Buitenlandse Zaken over media. Tegenwoordig is hij de drijvende kracht achter Rights Forum (www.rightsforum.org).

We besloten bij de geboorte van Café Weltschmerz non-profit te zijn en dat willen we ook blijven. Wij willen onafhankelijk zijn van de overheidssubsidie’s en sponsoring, van politieke- en commerciële invloed, maar tegelijkertijd onze content wel voor iedereen beschikbaar houden. Om dat te kunnen blijven doen, vragen wij jullie hulp met een regelmatig klein of een eenmalig substantieel bedrag. Grotere bedragen kunnen via een ANBI-regeling. Met jullie bijdrage kunnen we Café Weltschmerz in de lucht houden, om in deze bizarre tijden vol desinformatie, tegenspraak blijvend te faciliteren.

Lees verder bij Cafe Weltschmerz

 

Help Café Weltschmerz met een donatie of adopteer een aflevering: NL23 TRIO 0390 4379 13.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.