Zonder economie heb je niets

Dit is een bericht van Ad Broere

De bekende Duitse jurist Reiner Fuelmich werd door Jorn Luka geinterviewd in de Trueman Show. Fuelmich wordt door velen geassocieerd met ‘Nurnberg 2’. Dit is het tribunaal waarin wereldwijd degenen die verantwoordelijk worden gehouden voor misdaden tegen de mens en tegen de menselijkheid in het drama dat zich vanaf maart 2020 afspeelt, ter verantwoording zouden worden geroepen.

Fuelmich is echter voorzichtiger geworden dan in het interview dat TruthPills enkele maanden geleden met hem had met zijn uitspraak dat de bewijsvoering rond is en dat het proces kan worden gevoerd. Hij verwacht niet dat er voldoende steun kan worden gevonden om een dergelijk proces op korte termijn succesvol te kunnen voeren. Dus ondanks het vertrouwen dat hij nog steeds heeft dat er voldoende bewijslast is, lijkt Nurnberg 2 nog ver weg te zijn.

Op de vraag ‘wat dan?’ doet Fuelmich belangwekkende uitspraken:

Daarom moeten we gaan denken over een andere manier van leven. We moeten af van de globalisering. Dat maakt ons afhankelijk van multinationale ondernemingen. Bedrijven, die in particuliere handen zijn en die zeggenschap over onze overheden hebben… Daarom moeten we terug naar een regionale aanpak. We moeten een alternatief vinden voor het huidige monetaire stelsel. Wij hebben een nieuwe benadering van economie en financiën nodig. Deze nieuwe benadering geldt ook voor bijvoorbeeld onderwijs en gezondheidszorg, maar de economie komt nu op de eerste plaats. Zonder economie heb je niets.

Fuelmich geeft hiermee een sterke onderbouwing van mijn motivatie om de zes workshops te organiseren ‘naar een parallelle economie’. De zesde van deze workshops was op 8 juni 2021. Het presentatiegedeelte van deze workshops werd op die datum opgenomen en is nu beschikbaar voor iedereen die er kennis van wil nemen. De doelstelling van de workshops is om zoveel mogelijk mensen ervan te doordringen dat een nieuwe benadering van economie en financiën van groot belang is. Ik informeer in de presentatie over het faillissement van het huidige geldstelsel met zijn beleggers, beurzen en banken. Ook maak ik duidelijk hoe wankel de Nederlandse economie ervoor staat en dat als de overheid zijn steun intrekt een economische crash heel waarschijnlijk is. Deze crash en de daarop volgende chaos is geen toeval. De Great Reset van het World Economic Forum krijgt daardoor zijn kans. Wat er dan gaat gebeuren is voor mensen die hun vrijheid, hun zelfbeschikkingsrecht en hun menswaardigheid belangrijk vinden een absolute verschrikking.

De reden waarom ik mij hiervoor inzet is omdat wij – de mensheid – op allerlei manieren worden voorgelogen en dat belangrijke informatie aan ons wordt weerhouden. Wij zijn daardoor als de gekookte kikker die denkt in lekker lauwwarm water te liggen totdat het vuur de ketel zo heeft verhit dat de kikker is gekookt. Er wordt ons niet verteld hoe deplorabel de staat is van het financiële stelsel en evenmin hoe structureel slecht de Nederlandse economie ervoor staat. Daardoor denken mensen dat het allemaal wel los zal lopen en dat Ad Broere angst aanjaagt en zwaar op de hand is, dus besteed er geen aandacht aan. Nee, beste mensen, NU moeten jullie een keuze maken en als je niet kiest dan wordt je gekozen – of gekookt zoals de kikker -. ‘Vraag niet wat de ander voor jou kan doen, bedenk wat JIJ voor de ander en daardoor voor jezelf kunt doen’ ( vrij naar J.F.Kennedy)

 

Presentatie workshop 8 juni 2021
Hier het YouTube kanaal  van Ad Broere

 

Zie in deze context ook het interview met James Corbett door de Duitse Corona Ausschuss. Ook hierin wordt op de noodzakelijkheid gewezen parallelle netwerken te bouwen.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.