‘We’re living in 12 monkeys’, de agenda achter COVID19

Een documentaire
over de  agenda achter COVID19

van Aaron & Melissa Dykes
op Truthstream Media

Het is alsof we op een avond gingen slapen en wakker werden in Terry Gilliam’s dystopische film “12 Monkeys”. Als je de film niet kent of hem in tijden niet hebt gezien, is het nu aan de tijd om er met nieuwe ogen naar te kijken.
De hele ellende die we allemaal achter de rug hebben, was haast wel surrealistisch; de meesten van ons schommelden natuurlijk tussen gevoelens van angst en ongerustheid – en we weten nog steeds niet wat er nog komen gaat.

Met al de krantenkoppen, die ons voortdurend overspoelen met een overvloed aan informatie en terwijl het hele scenario op de achtergrond maar doordraait, is het moeilijk de werkelijke feiten op een rij te zetten… maar helaas, een passend narratief staat eraan te komen.

Als we er één woord voor het hele gebeuren zouden moeten kiezen, zou dat ‘gecoördineerd‘ zijn. Al deze urgente problemen en de situatie omtrent het virus, lijken beslist deel uit te maken van een van tevoren afgesproken programma, dat de samenleving snel – en misschien – onherroepelijk voor altijd zal veranderen.
Of zoals een artikel in MIT Technology Review vrijmoedig verkondigt: “We gaan niet terug naar normaal” – in plaats daarvan wordt er aan gewerkt, dat er voor alles en nog wat meer toezicht en technologische machtigingen nodig zijn, en zelfs gecontroleerd wordt of we überhaupt het recht hebben om om ons in het openbaar te vertonen, zaken te doen, of aan evenementen deel te nemen. En in toekomst zal er nog heel wat bijkomen.

Dit alles geldt niet alleen voor dit ogenblik, nu de situatie het naar verluidt verergerd, maar misschien wel voor onbepaalde tijd.
Dit is hoe ZIJ de toekomst zien… en het is niet duidelijk hoeveel keuzemogelijkheden een ieder van ons nog zal hebben, in deze toekomst die nu uitgestippeld wordt.

De toekomst ligt natuurlijk nog niet vast, maar het is duidelijk dat een aantal sleutelfiguren en velen van de gebruikelijke verdachten reeds een concept voor de toekomst bij de hand hebben en proberen volgens dit script te handelen. Wat hier gebeurt, is net als een schijf toast – als de gedaantewisseling is gebeurt, is er geen weg terug naar een gewoon stuk brood.
Het is misschien wel tijd voor een verandering van onze samenleving, maar we moeten allemaal heel erg voorzichtig inschatten welke verandering het publiek bereid is te accepteren, er achter te staan ​​- en er zelfs oprecht in te geloven. Veranderingen die ons opgedrongen worden onder het mom van de huidige noodtoestand.

Er zijn een hoop agenda’s en samenzweringen die allemaal meespelen. Het doet denken aan een scène uit de Godfather waarbij alle zaken binnen de familie afgewikkeld worden. Dit is een reuzenstap zoals we die nog nooit hebben gezien, en zelfs de nasleep van 9/11 zou misschien verbleken, vergeleken met de veranderingen die nu beoogd worden.

Dit heeft ons vier dagen van redigeren gekost, en steeds opnieuw moesten we reacties van ongeloof, shock en woede onderdrukken… maar er staat iets ingrijpendst te gebeuren. Zullen we op tijd zijn om nee te zeggen?
We realiseren ons langzaam en met groeiende afschuw, dat we al jaren hierover bericht hebben, alleen beseften we het niet. Talloze beleidsplannen zijn nu vereent onder één gigantische paraplu.

Deel dit alstublieft. Het is belangrijk.

blankEn doe alsjeblieft mee met onze Patreon. We proberen gewoon ervoor te zorgen dat de lampen blijven branden, dat we door kunnen gaan en dat we onze volgende grote film af kunnen maken.

Veel liefs,
Aaron & Mel

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.