Wat is het doel van de corona-campagne?

Een visie van Pieter Stuurman

blankIedereen met een werkend waarnemingsvermogen, heeft inmiddels gezien dat de wereldwijde corona-campagne niets met volksgezondheid te maken heeft. Wat is dan WEL de bedoeling? WAAROM deze wereldwijde campagne? Met welk doel?

Het doel is totale herinrichting van de wereld. Gebruik makend van beschikbare technologie.

Stap voor stap:

 1. Het vernietigen van alle bestaande sociale en economische structuren.
 2. De gehele mensheid daarmee in totale schaarste en ontreddering brengen.
 3. Vervolgens introduceren van centrale/digitale rantsoenering (absoluut bestaansminimum). Van leven naar overleven. Het systeem bepaalt wie overleeft en wie niet.
 4. Het massaal uitdunnen en verzwakken van de wereldpopulatie via vaccins en verhongering.
 5. Het installeren van de digitale dictatuur. Voor ieder individueel gedrag/consumptie is digitale toestemming/toegang vereist.
 6. Totale digitale surveillance, op individueel niveau. Uitsluiting als bestraffingsmethode. Ongewenst gedrag? Geen toegang tot levensbehoeften! Ongehoorzaamheid = Sterven.
 7. Overbodig maken van handhaving door politie en justitie. Het digitale systeem is bepalend. Nee is nee. Met een computersysteem valt niet te discussiëren.
 8. Het centrale digitale systeem bestuurt alle mensen. Privileges voor gehoorzame mensen. Uitsluiting voor ongehoorzame.
 9. De bestuurders zijn anoniem, en bevinden zich aan de andere zijde van de digitale muur. De wereld wordt door hen digitaal geregeerd vanaf één plek. Één wereldregering dus.
 10. Alle mensen op de wereld, worden vanaf één centrale plek bestuurd. Zonder de mogelijkheid zich daaraan te onttrekken of er effectief bezwaar tegen te maken.
 11. Afschaffen van geld, en vervangen door toegekende of afgenomen privileges op basis van gewenst/ongewenst gedrag.
 12. Totale centrale controle van ieder individu op de wereld. De eigenaren van het systeem bepalen via de technologie hoe en waar iedereen woont, welk werk hij/zij doet, wat hij/zij buiten het werk doet, wat hij/zij consumeert en wanneer, en wat hem/haar is toegestaan. En wat niet.

Om dit mogelijk te maken, moet de samenleving eerst worden vernietigd. Wie een nieuw gebouw wil neerzetten, moet het bestaande immers eerst slopen. De corona-campagne is de start van de sloop. De maatregelen zullen de gewenste ineenstorting veroorzaken. De ineenstorting zal een ongekende humanitaire ramp veroorzaken. De humanitaire ramp zal het nieuwe systeem “rechtvaardigen”.

Alleen onze massale weigering mee te gaan met de maatregelen, kan dit scenario voorkomen. Het goede nieuws is, dat we daartoe op ieder moment kunnen besluiten. Het eindresultaat wordt dus door ons bepaald.

Dit bericht hebben we overgenomen van Pieter Stuurman

Guide to The Great Reset

Gaat COVID-19 eigenlijk wel over COVID-19?

 

1 gedachte over “Wat is het doel van de corona-campagne?”

 1. Nog steeds ontmoet ik geen mensen die het met me eens zijn.
  Velen zijn angstig lopen overal met mondkapjes.
  juist die mensen die zich antroposoof noemen
  elke morgen de weekspreuk lezen.
  willen niets van dit bij wakker mens e.a. weten.
  Ik snap het niet.
  hoe kunnen we hen wakker schudden.
  ik ben blij met jullie!

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.