Waarom dokters en verpleegsters aangeklaagd worden als oorlogsmisdadigers

Dr. Vernon Coleman:

Artsen die het coronavaccin toedienen worden berecht als oorlogsmisdadigers

blankArts Vernon Coleman legt in een emotionele video uit waarom artsen en verpleegkundigen die het coronavaccin toedienen, berecht zullen worden als oorlogsmisdadigers.
Zijn nieuwste video gaat over het coronavaccin. Coleman stelt dat dit geen vaccin is, maar gentherapie. En een aanzienlijk deel van de medische en wetenschappelijke gemeenschap is hetzelfde standpunt toegedaan.

Code van Neurenberg

De arts wijst erop dat het een experimenteel vaccin is. Iedereen die het haalt, neemt dus deel aan een experiment. We weten nog niet wat er gaat gebeuren met mensen die het vaccin nemen. Of wat er gaat gebeuren met eventuele kinderen die ze krijgen.

Het is een mysterie. Wat we wel weten, is dat mensen die het vaccin nemen het risico lopen dat hun immuunsysteem verandert

De arts vraagt aandacht voor de Code van Neurenberg, die in 1947 is voortgekomen uit de Processen van Neurenberg en die betrekking heeft op experimenten met mensen. Volgens deze Code moeten patiënten geïnformeerd worden dat ze deelnemen aan een klinisch onderzoek. En ze moeten worden gewaarschuwd voor de mogelijke bijwerkingen.

Oorlogsmisdadigers zullen zichzelf nooit zien als oorlogsmisdadigers. Aan het einde van de Tweede Wereldoorlog beweerden de meeste nazi’s dat ze belangrijk werk deden of orders opvolgden. “Laat me duidelijk zijn,” zegt Coleman. “Eenieder die coronavaccins toedient zonder uit te leggen dat het een experiment is en zonder alle mogelijke bijwerkingen op te noemen, is een oorlogsmisdadiger. Dat is een feit.”

Dit is een wereldwijde genocide. Hoelang houden mensen hun mond nog? Hoeveel mensen moeten er sterven?

 

Bronnen:
Bron en vertaling: Waarheid.tv
Tekst deels van NineForNews
Video kanaal van Vernon Coleman op BrandNewTube

 

2 gedachten over “Waarom dokters en verpleegsters aangeklaagd worden als oorlogsmisdadigers”

  • Ben je nu zo naïef?
   De Mainstream Media is Corrupt en in handen van de Pshyopaten die ons willen kapotmaken.
   Daarom zal er niets bij de bevolking terecht komen.Zolang deze Corrupte Mainstream Media blijft Angst zaaien en niet aangepakt wordt gaat deze Nep Plandamie niet meer weg!

   Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.