Ten dienste van de mensheid: Bill Gates laat een Coronavaccin testen

blankGeen ondernemer heeft een dergelijke bekendheid als Bill Gates. Zijn miljarden vermogen gebruikt de niet onomstreden oprichter van Microsoft, vooral voor de ontwikkeling van vaccins. Het Coronavirus maakt hiervoor geen uitzondering.

Microsoft goeroe Bill Gates wordt beschouwd als één van de meest invloedrijke ondernemers uit de recente geschiedenis. Inmiddels stelt hij zichzelf voor een veel grotere taak dan alleen de mensheid gelukkig te maken met zijn software. Het zijn niet de oorlogen, de strijd tegen armoede of de wereldwijde vernietiging van het milieu als de primaire oorzaken van het lijden, dood en ziekte, die de Amerikaanse miljardair ertoe brengt om de wereld door te trekken in talk shows en nieuws uitzendingen.

Voor de Bill & Melinda Gates Foundation is het de strijd tegen ziektes en mogelijke pandemieën, die over het lot van de mensheid zullen beslissen. Dienovereenkomstig is de ontwikkeling en de verspreiding van vaccins de focus van het Stichtingswerk, in samenwerking met grote invloedrijke farmaceutische bedrijven.

Nadat Washington onlangs de wereld gezondheidsorganisatie de financiering onttrok, is Gates opgestegen tot de grootste en invloedrijkste donateur van de internationale organisatie WHO. Een in de ogen van veel deskundigen uiterst twijfelachtig toename van macht voor de Silicon Valley godfather.

Op dinsdag had Trump sterke kritiek geuit op de WHO vanwege het zogenaamde slechte Corona-management. Bovendien verweet de president de organisatie veel te goedgelovig met de officiële informatie van de Chinese overheid t.a.v. de COVID-19 pandemie om te gaan. Men neemt nu 60 tot 90 dagen de tijd om opnieuw te overwegen of de betalingen van officieel jaarlijks $ 500 miljoen weer zullen worden voortgezet.

Een besluit wat Gates woensdag via Twitter kritiseerde:

Het blokkeren van de financiering van de wereld gezondheidsorganisatie (WHO) tijdens een wereldwijde gezondheidscrisis is precies zo gevaarlijk als het klinkt. Hun werk vertraagt de verspreiding van COVID-19, en als dit werk stopt, kan geen andere organisatie dit vervangen. De wereld heeft de WHO nu meer nodig dan ooit.
— Bill Gates (@Bill Gates) 15 April 2020

Gates zelf is met zijn missionaris ijver niet op de WHO aangewezen. Zo ging in de internationale berichtgeving bijna onder wat het kleine biotech bedrijf Inovio Pharmaceuticals plant. Zoals een paar dagen geleden bekend werd wil het bedrijf uit Pennsylvania, beginnen om gezonde vrijwilligers een potentieel Coronavirus vaccin te injecteren.

Ontwikkeld werd dit medisch product met de steun van de Bill & Melinda Gates Foundation en de Coalition for Epidemic Preparedness Innovations (CEPI) Vijf miljoen dollar zou de Gates Foundation geïnvesteerd hebben. Tot de illustere partners van het bedrijf behoort ook Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) Darpa onbekend? Hier op Wakkermens een interview met David Icke over Darpa.

Reeds afgelopen maandag zou de eerste test aan een gezond mens met het experimentele vaccin zijn begonnen. Voor deze vaccin studie rekruteert het bedrijf tot 40 gezonde volwassen proefpersonen binnen de medische faculteit van de University of Pennsylvania in Philadelphia en het Center for Pharmaceutical Research in Kansas City.

Elke vrijwilliger krijgt twee doses van het vaccin met vier weken tussentijd. Volgens het opkomende biotechnologisch bedrijf, wordt tegen het eind van de zomer bruikbare gegevens van de test verwacht. Wanneer de resultaten positief zijn, zal verder onderzoek naar de effectiviteit van het vaccin tegen het virus volgen.

Het middel INO-4800 is het tweede mogelijke Coronavirus vaccin dat in de Verenigde Staten op mensen getest wordt. Het biotech bedrijf Moderna uit Massachusetts begon al half maart met een “safety study”.

Ondertussen verklaarde een langjarige leider van de afdeling besmettelijke ziektes van de National Institutes of Health Anthony Fauci herhaaldelijk dat het ten minste een jaar zou duren om zekerheid te krijgen of een vaccin veilig en effectief is tegen het virus.

In het licht van de potentieel enorme vraag naar een vaccin tegen het coronavirus, liggen er enorme winsten voor de bedrijven in het verschiet. Volgens informatie van Inovio, bereidt het bedrijf zich op deze rooskleurige tijden voor door de productiecapaciteit geleidelijk op te voeren. Het doel is om tot eind 2020 een miljoen doses vaccin beschikbaar te hebben.

“Met een koersstijging van meer dan 500 procent binnen een paar weken, behoort Inovio Pharmaceuticals tot de grootste profiteurs. Geen wonder, want het bedrijf geeft aan in 2020 een effectief vaccin tegen COVID-19 te lancering.” klonk het in dit verband bij wallstreet:online.

Dit is precies zo sceptisch bedoelt, als het klinkt. Het bedrijf heeft in haar bijna 40-jarige geschiedenis exact nul (!) farmaceutische preparaten op de markt gebracht. Daarvoor was het bedrijf in zake PR altijd bij de koplopers. Of het bij de Mexicaanse griep, Ebola, MERS of een ander virus was, altijd was Inovio Pharmaceuticals ter plaatse, teneinde een vermeend “geneesmiddel in ontwikkeling” te presenteren.

Ondanks al deze kritiek liet de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) zich niet weerhouden, het bedrijf een vergunning te geven voor de ontwikkeling van een Coronavaccin.

“Dit is een belangrijke stap voorwaarts in de wereldwijde strijd tegen COVID-19. Zonder een nieuw veilig en effectief vaccin zal COVID 19 verder leven en onze levensbasis bedreigen” zei Inovio President en CEO J. Joseph Kim.

 

“We can save months, and every month counts.” @BillGates and Trevor discuss combating coronavirus tonight at 11/10c pic.twitter.com/fYijnZa6tF

— The Daily Show (@TheDailyShow) April 3, 2020

Ondertussen plant Gates in de stijl van een ondernemende visionair verder. Zoals hij in het Amerikaanse programma The Daily Show, begin April al aangaf, zal men de zeven meest veelbelovende vaccinkandidaten uitkiezen en deze bedrijven helpen bij het opbouwen van de productie capaciteiten.

Het zullen enkele miljarden dollar zijn die we op deze manier verspillen door bedrijven op te bouwen die uiteindelijk niet worden geselecteerd. Maar wat zijn een paar miljard in de situatie waarin we ons nu bevinden? Waar biljoenen dollars economisch verloren gaan is het de moeite waard” zei de multimiljardair op 3 april.

US $ 100 miljoen hebben Bill Gates en zijn vrouw Melinda via de stichting in hun strijd tegen het coronavirus geïnvesteerd.

3 gedachten over “Ten dienste van de mensheid: Bill Gates laat een Coronavaccin testen”

 1. En jullie noemen je wakker mens, die een moordenaar als Bill Gat es roemen.
  Weten jullie wat de ware reden achter de vaccinaties is??????????????
  Jullie werken mee aan genocide door mensen te desinformeren.

  Beantwoorden
  • Beste Johny,

   Dank voor je reactie want hiervan moeten wij leren.
   Jammer dat je het bericht op deze manier hebt opgevat en dat is zonder meer aan ons gebrek aan schrijfkunst te wijten.

   Het bericht beschrijft ironisch de feiten die achter de schermen plaats vinden. Deze feiten zijn dusdanig ridicuul dat de mainstream media hierover niet eens durven te berichten.

   De link naar wallstreet:online is een hint naar de koersexplosie van Inovio Pharmaceuticals, maar de link naar DARPA is nog veel interessanter. Deze zou te denken moeten geven en is eigenlijk een oproep om je verder te informeren. Darpa is een tamelijk mensonvriendelijk en onguur bedrijf, waarmee Gates blijkbaar samenwerkt.

   Ja, we hebben het vermoeden te zien wat de werkelijke intenties van meneer Gates zijn.
   Je reactie klinkt boos en dat is goed! Ik ben ook razend, maar nu moeten we gaan kijken wat wij, dus jij en ik eraan gaan doen! 🙂 Want de (verplichte) Corona vaccinatie zal gaan komen.

   Beantwoorden
   • Beste Rovanov

    Mijn excuses, ik kan deze satanist niet meer horen of zien, en daardoor reageer
    ik soms te snel zonder eerst conclusies te trekken en kritisch alles na te checken. Weet je het voelt aan alsof we de strijd verloren hebben, iedereen laat zijn vrijheid afnemen en zal zich zonder veel moeite volgend jaar laten vaccineren. Wat gaat er met ons gebeuren? naar mijn mening gaan ze ons uit de samenleving schoppen zonder rechten en ons vogelvrij verklaren.
    Met dit in mijn achterhoofd kan ik soms ook niet meer helder denken.
    Weet je, en eigenlijk draait dit maar om één doel wereldwijde heerschappij.
    De mensen begrijpen niet dat de wereld falend is en dat de corona- en klimaat
    hoax worden gebruikt om het systeem te laten crashen (volgend jaar?).
    Nogmaals beste Rovanov sorry voor mijn uitlaat.
    Met soevereine groet aan een soeverein persoon.

    Johny

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.