Relschoppers of vrijheidsstrijders

Een ingezonden mededeling van Nico

De rellen in de steden worden sterk veroordeeld door de politici, politie en burgemeesters. De (jonge) relschoppers worden voor alles uitgemaakt en zijn alleen maar uit op chaos, vernielingen en confrontaties met handhavers en het gezag, maar is dit een werkelijke belichting?
Deze jonge generatie is zwaar gefrustreerd en accepteert absoluut niet de maatregelingen die door de overheid zijn doorgevoerd en dat is volkomen terecht.
De eerste demonstratie in Amsterdam begon rustig, mensen van alle leeftijd en achtergrond wilden middels hun recht op meningsuiting laten zien dat zij met een vreedzaam protest tegen vergaande maatregelingen waren.
blankDe demonstratie werd direct al verboden maar de mensen eisten door hun komst op het Museumplein toch hun recht op, dit schoot in het verkeerde keelgat van onze democratisch gekozen politici en werd met groot ingrijpen hardhandig de groep uit en in elkaar geslagen en gespoten.

Vele jongeren voelden zich geroepen om zich te keren tegen deze abnormaal optredende macht en probeerden de strijd aan te gaan met blote handen en ja met beledigingen naar de hardhandig optredende handhavers, die daar natuurlijk weer keihard tegen ingingen.
Hiermee bereikten de hardhandige handhavers de uiterste grens en tartte zij de gevoelens van deze jonge generatie die dit absoluut niet pikken. Jonge relschoppers van rond de twintig en alleen maar uit op confrontatie, maar deze zelfde jongeren waren in de oorlog die we jaarlijks herdenken wel dezelfde jongeren die hun leven verloren voor onze vrijheid.

Nu voelen deze jongeren het verlies van onze vrijheid door toedoen van een paar politici die heel Nederland in zijn greep heeft en de ene na de andere maatregel opvoeren en afkoersen op een totalitair systeem waarbij niets meer op het oude zal gaan lijken.
Waarom dan die vernielingen? Dacht u dat deze jongeren als zij vreedzaam een sitdown protest hadden uitgevoerd met rust zouden worden gelaten? Zij zouden hardhandig ingeladen worden en natuurlijk een boete krijgen.
De vernielingen hoe onzinnig het ook lijkt, treffen enorm hun doel. Politici, burgemeesters, politie enz. zijn onthutst, uit het veld geslagen en verschuilen zich nu alleen maar achter de woorden die z.g. typerend zijn voor deze groep.
De vlam is in de pan, de jongste generatie die we normaal een militair uniform zouden aantrekken nemen het recht in eigen handen en daar is geen houden meer aan, dit heet verzet, verzet tegen de alles heersende en bepalende macht.

Het zal gaan escaleren en de machtseenheid die nu steeds een einde aan alle opstanden en demonstraties wil maken zal tekort schieten aan man en slagkracht en voor je het weet is het torentje in Den Haag bezet door deze jongeren en roepen zij tot de bevolking dat Nederland weer vrij is en dat er een loepzuivere democratie zal komen met een transparante regering die direct zal uitvoeren wat wij als burgers aan hun opdragen.
Vernielingen? Kijk eens wat er tot nu toe vernield is door onze politici aan economie, bedrijven en de vele kapot gemaakte levens, een schade die in de honderden miljarden gaat lopen en waarvoor deze z.g. relschoppers hun leven lang aan mee mogen betalen.

 

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.