NOS Leugens en Propaganda voor Oorlog met Rusland

NOS liegt heel Nederland voor en stuurt aan op conflict met Rusland

Door: Stan van Houcke

NOS Staats TVDe NOS werd op 9 september 2014 ontmaskerd door een filmpje wat grote bekendheid kreeg via o.a. Geenstijl. Dat de mainstream media niet altijd onpartijdig is wisten de meeste mensen waarschijnlijk inmiddels wel. Maar dat de NOS bewust knipt in filmpjes om zo een eigen politieke agenda te zetten is wel heel schokkend.
Helemaal als die agenda er eentje is van het aansturen op een conflict met Rusland. Iets wat ze tot op de dag van vandaag zijn blijven doen ondanks hun ontmaskering van ruim 3 jaar geleden.
Het filmpje hieronder laat zien dat de NOS doet alsof Poetin een BBC verslaggever negeert waardoor het lijkt of alle slachtoffers hem koud laten. Hiermee roept het een beeld op alsof het een soort stille schuldbekentenis van Poetin is. In de realiteit nam Poetin echter rustig de tijd om de verslaggever helder en duidelijk te woord te staan. Bekijk eerst het fragment dat de NOS uitstuurde en dan de werkelijkheid …
De YouTube filmpjes worden helaas regelmatig offline gehaald dus staat deze nu bij ons op de server.

Toch fijn om dit zwart op wit te hebben en te weten dat de NOS, betaald met uw belastinggeld, opzettelijk filmpjes verknipt om zo heel kijkend Nederland bewust op het verkeerde been te zetten en op te stoken tegen Rusland. Dat Marcel Gelauff vervolgens ook alles nog probeert te bagatelliseren laat zien hoe misselijkmakend de NOS te werk gaat.
Aanzetten tot grootschalig conflict via bewuste media manipulatie van het Nederlandse publiek en daar gewoon mee door blijven gaan over meerdere jaren tijd… Wordt het tijd voor het Nederlandse volk om het ontslag aan te vragen van de hoofdredacteur van NOS Marcel Gelauff?

Dat de NOS bewust een agenda zet terwijl er nog steeds 0 bewijs is van Russische betrokkenheid bij MH17 is misselijkmakend. Daarnaast wijzen alle pijlen van onafhankelijke onderzoekers naar een False Flag van de CIA Puppet president Petro Porosjenko in Kiev en de VS zelf. Want wat zijn de feiten momenteel?
Uit een wikileak van 28 April 2006 wordt de huidige president Petro Porosjenko een insider genoemd in de wikileaks. Een insider van de geheime diensten van de VS, kortom een CIA asset.

Lees verder

2 gedachten over “NOS Leugens en Propaganda voor Oorlog met Rusland”

  1. Nu de propagandamachine van de nieuwe wereldorde draait op volle toeren.De Russen en Poetin worden beschuldigd van van alles en nog wat. Alle Westerse media zijn druk bezig ons te overtuigen van het feit, dat Rusland een verschrikkelijk onvrij land is met een vreselijke dictatoriale leider.Feit is dat Poetin mateloos populair is in Rusland,populairder dan welke regeringsleider dan ook. Een aanhang van 70 % krijg je niet als je een dief bent of een dictator.De anti-Russische propaganda is vandaag nog erger dan in de Koude Oorlog…

    Beantwoorden
  2. Klopt niet helemaal, in zoverre dat je eigenlijk zou moeten zeggen:
    de derde wereldoorlog is al in volle gang, met betrekking op het zgn.
    gele virus van februari 2020!

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.