Nederland breekt bewust met Dublin immigratie regels

Dit artikel verscheen op LangLeveEuropa

Als (Nederlandse) politici ergens goed in zijn is dat liegen en regels breken als het hen uit komt. Nu is in het nieuws dat Nederland van een boot die onder valse redenen onder de Nederlandse vlag voer, illegale mensensmokkel verrichte en dat Nederland nu van die illegale boot die betrokken was bij illegale mensensmokkel vrijwillig twintig illegale gelukszoekers (het zijn geen legale vluchtelingen) opneemt.

Welcome back my friends to the show that never ends…

Hee, maar wacht eens even: dat is overheidsparticipatie in mensensmokkel! Dat is overheidsparticipatie in illegale activiteiten van private bedrijven. Dat lijkt dus een misdaad. En omdat niet voldaan wordt aan de Dublin regels (opvang in land waar migranten zich aanmelden) breekt Kabinet Rutte ook nog eens met heel expliciete EU regelgeving. En daarna: het zijn geen 20 echte vluchtelingen, dus de migranten hebben ook geen recht op verblijf hier. En daarmee geeft de Nederlandse politiek 20x gratis en blijvend verblijf, gratis uitkering en een gratis leven in Nederland weg, in plaats van tijdelijke opvang in de regio wat de afspraken zijn.

Ja: Je moet echte vluchtelingen inderdaad goed opvangen, in de regio, tijdelijk en met als doel de terugkeer naar eigen land. Dat is de wet-/regelgeving. De Nederlandse overheid doet hiermee dus weer een heleboel illegale dingen tegelijkertijd!

Come inside, the show’s about to start
Guaranteed to blow your head apart

Kan iemand mij uitleggen hoe dat werkt? Het kulstukje bij NOS klopt alvast niet met de feiten.

een woordvoerder van het ministerie van Justitie en Veiligheid. “We willen niet meewerken aan het cynische businessmodel van mensensmokkelaars. Als we mensen rechtstreeks van de boot zouden overnemen, dan zou een verkeerd signaal afgeven in Europa.”

En dat is natuurlijk precies wat er wel gebeurt. Herinner: illegale mensenhandel (met die NGO’s en mensenhandelaren in Libië, de migranten betalen 10.000 euro aan de mensensmokkelaars voor een overtocht naar een EU-visum), op een illegaal schip (niet legaal onder Nederlandse vlag), van illegale ‘vluchtingen’ (het zijn gelukszoekers) die op illegale manier (tegen Dubin-regels v/d EU) door de politiek (niet door de bevolking) ‘vrijwillig’ naar Nederland getransporteerd worden.  En dat, wat J&V hier doet,

Lees verder bij LangLeveEuropa

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.