Meerderheid die sterven aan Covid gerelateerd, is gevaccineerd

Nieuw rapport verbijstert de wereld

blankPublic Health England heeft zojuist een nieuw rapport vrijgegeven waaruit blijkt dat ten minste 62 procent van alle sterfgevallen in verband met de Coronagriep (Covid-19) zich voordoen bij mensen die al “gevaccineerd” waren.

Het nieuws kwam toevallig uit op dezelfde dag dat de media een afleidingsmanoeuvre lanceerden over de Britse politicus Matt Hancock die een geheime affaire had met zijn assistente Gina Coladangelo, meldt A Final Warning.

Veel mensen hebben het met andere woorden gemist op de dag dat het naar buiten kwam, maar nu circuleert het op het web en doet het bij velen de vraag rijzen of de injecties wel echt veilig en effectief zijn, zoals de regering beweert.

Verse data uit het V.K. tonen aan dat geïnjecteerde mensen drie keer meer kans hebben om te sterven aan de zogenaamde “delta variant” dan mensen die hun immuunsysteem en DNA met rust lieten door gewoon nee te zeggen, zoals Nancy Reagan ooit zei, tegen gevaarlijke drugs.

Onder de titel “SARS-CoV-2 variants of concern and variants under investigation in England” geeft het document (pagina 13), de 17e technische briefing die tot dusver over deze kwestie is vrijgegeven, veel aan over wat de gevaccineerden later nog te wachten staat.

Uit een tabel in het rapport blijkt dat er tussen 1 februari 2021 en 21 juni 2021 9.571 bevestigde gevallen van de “deltavariant” zijn geweest bij Britten boven de 50 jaar. Hiervan werden er 8.025 alleen al in de afgelopen 28 dagen bevestigd.

Deze plotselinge toename van het aantal nieuwe gevallen valt samen met de vaccinatiecampagne in het Verenigd Koninkrijk, waaruit blijkt dat hoe meer mensen zich laten vaccineren, hoe hoger het aantal infecties.

De betreffende tabel staat op pagina 14 van het rapport.

Uit de gegevens blijkt duidelijk dat slechts 10 procent van alle nieuwe vermeende bevestigde gevallen van het virus in deze leeftijdsgroep bestaat uit niet-gevaccineerde mensen.

Meer dan 37 procent van de nieuwe gevallen betreft mensen die hun beide injecties hebben gekregen in gehoorzaamheid aan de regering.

Nog eens 40 procent van de gevallen deed zich voor bij mensen die ten minste één dosis van een injectie met het Chinese virus hadden gekregen ten minste 21 dagen voordat zij “positief” werden bevonden.

Dit betekent dat 77 procent van de nieuwe gevallen van de Corona-griep zich voordoet bij mensen die één of beide doses van de injectie hebben gehad.

Dit bericht is overgenomen van de Dissident

 

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.