Japan breekt de gelederen

Japan wijzigt haar waarschuwing over Covid-“vaccins”
en houdt zich hiermee aan wettelijk vereiste,
geïnformeerde toestemming volgens de Neurenberg Code

 

Dit bericht verscheen op Frontnieuws

blankJapan kondigt aan dat de publieke en private sector niet mogen discrimineren tegen diegenen die de experimentele mRNA gentherapie-injecties weigeren.

Japan etiketteert nu Covid “vaccins” om te waarschuwen voor gevaarlijke en potentieel dodelijke bijwerkingen zoals myocarditis. Bovendien herbevestigt het land zijn verplichting om bijwerkingen te rapporteren om ervoor te zorgen dat alle mogelijke bijwerkingen worden gedocumenteerd, bericht Rairfoundation.com.

Deze inspanningen van de Japanse gezondheidsautoriteit staan in schril contrast met de misleidende maatregelen van andere landen om burgers te dwingen de injectie te nemen, de bijwerkingen te bagatelliseren en het melden van bijwerkingen te ontmoedigen.

Bovendien legt Japan de nadruk op geïnformeerde toestemming en lichamelijke autonomie. Tot de coronavirus pandemie werd het begrip “geïnformeerde toestemming” in het Westen door gezondheidswerkers als heilig beschouwd.

Japan maakt zich vooral zorgen over de risico’s van myocarditis bij jonge mannen die geïnjecteerd zijn met Pfizer of Moderna’s gentherapiebehandeling. Het land handhaaft een strikte wettelijke meldingsplicht van bijwerkingen die binnen 28 dagen na de injecties plaatsvinden.

Nieuwe additieven:
Beschrijvingen verduidelijken

In Japan worden momenteel drie Covid-19-gentherapiebehandelingen aangeboden. Ze omvatten de Pfizer/BioNTech (Comirnaty) en Takeda’s Moderna-formulering. In de productbeschrijvingen (hier en hier) staat dat “dit product een additief bevat dat nog nooit eerder in een vaccin is gebruikt.”

Daarnaast dringen de farmaceutische bedrijven er bij u op aan uw arts te raadplegen over het additief als u van plan bent ermee te worden geïnjecteerd. Naast de gentherapieën van Pfizer en Moderna wordt ook Vaxzevria (voorheen AstraZeneca) in Japan toegediend. In Japan wordt het echter alleen aanbevolen voor mensen van 40 jaar en ouder. Er wordt ook verwezen naar het nieuwe type additief in de Vaxzevria-injecties.

Geen verplichte vaccinatie of discriminatie

Op de website van het Japanse Ministerie van Volksgezondheid worden burgers aangemoedigd het “vaccin” te nemen; zij benadrukken echter dat het niet verplicht is,

Hoewel we alle burgers aanmoedigen om de COVID-19 vaccinatie te ontvangen, is het niet dwingend of verplicht. Vaccinatie zal alleen worden gegeven met toestemming van de te vaccineren persoon na de verstrekte informatie.

Bovendien beveelt de regering aan dat degenen die overwegen om de injectie te nemen, zowel de effectiviteit als de bijwerkingen zorgvuldig overwegen.

Laat u vaccineren op basis van uw eigen beslissing, met begrip voor zowel de effectiviteit bij het voorkomen van infectieziekten als het risico op bijwerkingen. Zonder toestemming wordt geen vaccinatie gegeven.

Verder benadrukken zij dat bedrijven werknemers niet mogen dwingen om de experimentele gentherapie te ondergaan. Ook mogen werknemers niet discrimineren tegen degenen die de injecties weigeren,

Dwingt u alstublieft niemand op uw werkplek of in uw omgeving om zich te laten vaccineren, en discrimineert u niet tegen degenen die zich niet hebben laten vaccineren.

De regering linkt zelfs naar een “Mensenrechtenadvies”, inclusief instructies voor het behandelen van eventuele klachten als individuen te maken krijgen met “vaccin”-discriminatie op het werk.

Japan breekt de gelederen

Artsen over de hele wereld hebben de waarschuwingen van de Japanse gezondheidsautoriteiten over de bijwerkingen van gentherapieën herhaald. Dit soort correcte geïnformeerde toestemming heeft echter veel artsen in westerse landen hun vergunning om geneeskunde uit te oefenen gekost. De regering heeft deze artsen beschuldigd van het verspreiden van “vaccin aarzeling”.

Terwijl Japan zijn burgers laat kiezen of zij zich al dan niet laten injecteren met de experimentele gentherapieën, dwingen andere landen hun burgers om de injectie te nemen. Zo zal Oostenrijk in februari 2022 de injecties verplicht stellen. Burgers die weigeren krijgen zware boetes en tot een jaar gevangenisstraf.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.