Hoezo pandemie? Hoezo tweede golf? Waar dan?

Liever zouden we op Wakkermens alleen nog berichten willen plaatsen die ons zouden kunnen helpen om tot meer inzicht over de wereld en onze samenleving te komen. Om bijvoorbeeld komende uit het oude normaal, naar een nieuw ideaal te streven.

Want inmiddels zijn rondom het C-griepje de meest relevante zaken wel bekend en het is nu aan ieder individu om voor zichzelf de balans op te maken.

Herhalen, herhalen, herhalen.

De MSM herhalen, herhalen en herhalen. Zij presenteren telkens weer dezelfde pap met een ander kleurtje, smaakje of in een andere context. In de debatten spelen argumenten geen rol meer.

Hierdoor voelen wij ons geroepen ook steeds weer een tegengeluid te laten klinken.


Het volgende bericht komt van
The Logic Free Zone

blankHet grafiekje hiernaast (klik) is het aantal ziekenhuis opnames, het aantal besmettingen en het aantal doden door de corona griep. Ziet iedereen het probleem?

Voor wie het nog niet door heeft: In de eerste paar weken van de epidemie was er een sterke relatie tussen deze drie. Het aantal opnames, besmettingen en doden nam een-op-een sterk toe en na een maand of twee weer hand-in-hand af.

Nu zien we een sterke toename in het aantal besmettingen maar geen enkele toename in het aantal opnames en sterfgevallen. Sterker nog: het aantal sterfgevallen en ziekenhuisopnames is nagenoeg nul terwijl het aantal besmettingen bijna weer op hetzelfde niveau als in april-mei zit! Waarom gaat er niemand dood? Waarom wordt er niemand opgenomen? De vraag stellen is hem beantwoorden.

Dat kletsje dat deze voorjaarsgriep het ergste is wat de mens is overkomen is kletsjesklets. Er komt geen tweede golf, die griep is niets anders dan een uitgestelde en lang onderdrukte griepgolf. De mensen die er dood aan zijn gegaan zijn voornamelijk bejaarden van dik over de 70 met een hele riedel aan medische aandoeningen. Voor gewone gezonde mensen die nog niet met pensioen zijn is er niets aan de hand.

Rutte is de rattenvanger van Hamelen die iedereen doodsbang maakt voor een enorm gehypt en opgeblazen onzin verhaal.

Dit bericht verscheen op het blog: The Logic Free Zone

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.