Hoe Big Oil de wereld veroverde

Het zal nog een tijdje duren voordat we kunnen zeggen waarom en vooral wie verantwoordelijk is voor de huidige corona – waanzin. Hoe dan ook de vork in de steel mag zitten, de gevolgen zullen enorm zijn.

De maatregelen die getroffen zijn, zijn slechts een voorproefje voor wat ons in de komende jaren verder te wachten staat. De invloed die de gebeurtenissen van 9/11 hebben gehad op onze vrijheid en privacy, zullen slechts een vingeroefening blijken te zijn geweest.  Nu is de aanval geopend op de soevereiniteit van het individu, de mens.

 

Business as usual

Hoog tijd dus om ons weer verder te verdiepen in de machten achter de schermen. We beginnen hiermee met een al iets ouder Corbett-report.  Voor de nieuwkomers binnen de alternatieve nieuwsmedia “plichtkennis”:-)

Corbett-report
Van boerderij tot farmaceutica, van dieseltruck tot etensbord of van pijpleiding tot plastic product. Het is moeilijk een gebied van ons modern leven voor te stellen dat niet wordt beïnvloed door de olie-industrie.

Het verhaal van olie is het verhaal van de moderne wereld. Dit is het verhaal van degenen die eraan bijdroegen deze wereld te vormen. En hoe deze oligarchie die zij creëerden, op het punt staat om het leven zelf te monopoliseren.

Deze documentaire is geproduceerd door James Corbett van Corbettreport.com
De vertaling / ondertiteling is van Irma Schiffers

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.