Het lab van Frankenstein

En de christelijke levensprincipes van Hugo de Jonge

Dit bericht is overgenomen
van de stichting Vaccinvrij

Op 12-03-2020, één dag nadat Tedros Adhanom Gebreyesus op 11-03-20 heeft verklaard dat de COVID-19 uitbraak een pandemie is, verschijnt er een persbericht van farmaceutisch bedrijf Inovio, waaruit het volgende citaat:(1)https://www.nu.nl/coronavirus/6033756/who-bestempelt-corona-uitbraak-officieel-als-pandemie.html(2)http://ir.inovio.com/news-releases/news-releases-details/2020/INOVIO-Receives-New-5-Million-Grant-to-Accelerate-Scale-Up-of-Smart-Delivery-Device-for-Its-COVID-19-Vaccine/default.aspx

Inovio ontvangt subsidie van de Bill & Melinda Gates Foundation om het testen en opschalen van CELLECTRA® 3PSP’s eigen slimme apparaat voor de intradermale toediening van INO-4800, een DNA-vaccin voor COVID-19, te versnellen.

De subsidie bedraagt “wederom 5 miljoen” staat in de titel van het persbericht, dus kennelijk komt het bovenop eerdere subsidies.

Foetus cellijn en link met Nederland

Dit Inovio-coronavaccin wordt gekweekt op de cellijn HEK-293 afkomstig van de foetus van een ongeboren meisje in Nederland (1972):

HEK-293 is oorspronkelijk afkomstig van nierweefsel van een meisje dat in 1972 in Nederland werd geaborteerd en dat later in 1973 werd ontwikkeld tot een cellijn in een laboratorium.” – Population Research Institute(3)https://www.pop.org/which-covid-19-vaccines-are-being-developed-with-fetal-cell-lines-derived-from-aborted-babies/?fbclid=IwAR2WoYqyZIQdsuvCA_LWtw-HqIUaOVHUNNN-cdrcpqISndTtPOC4W5Wkfe8

Cellijnen van HEK-293 worden eveneens gebruikt door het bedrijf AstraZeneca. Een farmaceutisch bedrijf waarmee Hugo de Jonge in 10 dagen tijd een contract afsloot van naar schatting 185 miljoen Euro voor ‘potentiële COVID-19 vaccins’. Met andere woorden: de koop is al gesloten, nog voordat het vaccin bestaat. Dit is naar ons idee groen licht voor de mogelijkheid van ‘nog sneller dan snel’, om de eerste te zijn die het vaccin op de markt brengt. Hierdoor bestaat er een grotere kans op een riskant vaccin, met name vanwege de nieuwe DNA-technologieën die gebruikt worden voor de productie en toediening van het COVID-19 vaccin. De vroegtijdige deal stelt de winsten veilig, maar niet de veiligheid voor de bevolking.

Meer info wat betreft de (on)veiligheid van DNA-vaccins:
De deal van Hugo de Jonge – coronavaccin-contracten in Europa

Meerdere deals

Hugo de Jonge heeft aangegeven dat zijn deal met AstraZeneca niet de enige deal is die hij wil sluiten. “Wij willen wedden op meerdere paarden tegelijk, omdat je van tevoren niet weet wie de race gaat winnen.”(4)https://www.rijksoverheid.nl/ministeries/ministerie-van-volksgezondheid-welzijn-en-sport/nieuws/2020/06/13/mogelijk-coronavaccin-voor-europa-gecontracteerd

Wij hebben al aandacht besteed aan het gevaar van het kweken van vaccins op cellijnen van geaborteerde baby’s, zoals AstraZeneca dat doet in ons artikel ‘De deal van Hugo de Jonge’, maar het bedrijf Inovio gaat nog een stap verder met een “nieuwe DNA-technologie”. Aangezien het bedrijf Inovio ook in de kopgroep loopt – in Amerika én Europa – willen wij ook dit bedrijf in het voetlicht zetten.

Inovio

Lees verder bij de stichting Vaccinvrij

Voetnoten[+]

1 gedachte over “Het lab van Frankenstein”

  1. Amerikaanse en Chinese onderzoekers hebben genetisch gemanipuleerde corona met naadloze ligatieprocedures die geen handtekening van menselijke manipulatie achterlaten. Om een virus in een laboratorium te veranderen – zonder genetische manipulatie – is door het virus te kweken in cellen die de menselijke ACE2-receptor hebben. Het virus past zich daardoor aan om aan die receptor te binden en mensen te infecteren.

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.