Helden van de mensheid: Dr Simone Gold

Bericht overgenomen van Stop Worldcontrol

blankDr. Simone Gold is de oprichtster van Americas Frontline Doctors, een groep artsen en advocaten die de levensbedreigende desinformatiecampagne aan de kaak stellen die sinds de pandemie over de hele wereld woedt. Dr. Simone Gold onthult ‘ongelooflijke leugens van ongelooflijke proporties’.
Dr. Simone Gold geeft ook kritische informatie over de ongeteste, experimentele biologische middelen, die bedrieglijk op de markt worden gebracht als vaccins voor COVID-19.

Gold vertegenwoordigt 600 artsen

Dr. Simone Gold groeide op in een familie van artsen, en is reeds twintig jaar gecertificeerd spoedarts en advocaat. Ze was woordvoerster voor 600 artsen die de Amerikaanse president informeerden over de verwoesting die de lockdowns veroorzaken in het leven van miljoenen mensen. Deze 600 medische deskundigen waarschuwen dat de schade door de lockdowns vele malen groter is dan enig virus ooit kan aanrichten.

Ontslagen wegens redden van levens

Dr. Simone Gold behandelde coronapatiënten met een bekend medicijn dat al 65 jaar door miljarden mensen werd gebruikt: hydroxychloroquine. Elke patiënt die Dr. Simone Gold behandelde met hydroxychloroquine en zink, herstelde van COVID-19 in een paar dagen. Haar ziekenhuis werd echter onder druk gezet door zijn grootste financierder om artsen te verhinderen covid-patiënten te genezen met dit medicijn. Dr. Gold weigerde zich te onderwerpen aan deze criminele invloed, ging door met het redden van levens en… werd ontslagen uit haar twee ziekenhuizen.

Lees het hele bericht op Stop Worldcontrol

 

 

 

 

 

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.