De song van 1 augustus

blank
17.000 demonstranten?

Op 1 augustus vond er in Berlijn een demonstratie tegen de inperking van de demokratische rechten plaats. De officieële pers sprak van 17.000 deelnemers, ik ben ervan overtuigd dat het er wel wat meer waren. De deelnemers werden omschreven als cov-idioten, complottheoretici en rechtsradikalen. Één krant presteerde het zelfs om te melden dat de zwarte zanger van de bijgaande song voor neo-nazis opgetreden was.

Er is een uitspraak die volgens Donald Trump Mahatma Ghandi toegeschreven moet worden – maar ja, Trump “vergist” zich wel vaker –

“First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win”

Eerst ignoreren ze je, dan maken ze je belachelijk, dan bestrijden ze je – en dan win je.

Ik denk dat we in de fase van het bestrijden zijn beland, hoe het verder gaat zullen we wel zien. Ook in Nederland uit zich de officieële pers zeer kleinerend over mensen met een afwijkende mening (zie bijvoorbeeld de “viruswaanzinnigen”). Heel wat mensen zijn wakker geworden door de corona-crisis, het is nu de tijd om wakker te blijven en te beseffen dat er wereldwijd heel wat gaande is. Zo werden de vreedzame protesten in Amerika handig in anti-rassisme demonstraties omgezet. Misschien is dit wel het moment voor het vormen van een democratische internationale.

Als de officiële theorie klopt dan gaat Duitsland nu de tweede golf tegemoet, omdat de mensenmassa’s, allemaal zonder mondkapjes natuurlijk allemaal besmet geraakt zijn.

De video is afkomstig van NuoViso TV, de song is van SchwrzVyce.

 

2 gedachten over “De song van 1 augustus”

 1. Hallo,
  De Nederlandse media hebben bericht over de zo genaamde “anti-lockdown” protesten van twintig duizend mensen in Berlijn afgelopen weekend….wij waren echter minimaal een half miljoen! In heel Duitsland blijven acties lopen en voor 29 augustus is een groot protest met feest aangemeeld…uitgenodigd zijn medestrijder uit heel Europa. (Zie https://kenfm.de/demonstration-berlin-invites-europe-fest-fuer-freiheit-und-frieden-am-29-august-2020-in-berlin/).
  Ik zou er trots op zijn ook Nederlandse vlaggen te zien mits de Duitse overheid niet alles probeert de protest te voorkomen. Ik heb geen Facebook of andere sociale media verbindingen dus misschien kunnen jullie deze info door geven.

  Met vriendelijke groeten,
  Jacqueline

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.