Berlijn, demo op 29-08-2020

In Berlijn vond op 29-08-2020 weer een grote demonstratie plaats tegen de corona-maatregele en vóór vrijheid en democratie.

 

De demonstratie op 29-08-2020 in Berlijn

De meest prominete spreker was Robert F. Kennedy. Niet zozeer de inhoud van zijn redevoering was zo belangrijk, maar wel zijn status als lid van de invloedrijke Kennedy-clan.

Daarmee wil ik niet aanduiden dat zijn rede niet goed was, maar inhoudelijk hebben anderen vergelijkbare dingen gezegd.

Hier de vertaling uit het Engels:

Iedereen bedankt

Bij mij thuis in de Verenigde Staten, beweren de kranten dat ik vandaag hier naartoe ben gekomen om ongeveer 5000 nazi’s toe te spreken. En morgen zullen ze gaan melden: dat ik inderdaad hier was en tot circa 3000 à 5000 nazi’s heb gesproken. Maar als ik kijk naar de menigte hier, dan zie ik het tegenovergestelde van naziïsme. Ik zie mensen die van democratie houden, mensen die een open bestuur willen, mensen die leiders willen hebben die niet tegen hen liegen, leiders die geen willekeurige regels en voorschriften zullen verzinnen om de gehoorzaamheid van de bevolking af te dwingen. We willen gezondheidsfunctionarissen die geen financiële belangen hebben bij de farmaceutische industrie, die voor ons werken en niet voor Big Pharma. We willen functionarissen die voor de gezondheid van onze kinderen zorgen en niet voor de winsten van farmaceutische bedrijven of overheidscontrole. Als ik naar deze menigte kijk, dan zie ik de vlaggen van heel Europa, ik zie mensen van elke kleur, ik zie mensen uit elke natie, elke religie, die allemaal de menselijke waardigheid belangrijk vinden, die zich zorgen maken over de gezondheid van onze kinderen en politieke vrijheden – dit is de het tegendeel van naziïsme. Overheden houden van pandemieën, ze houden van pandemieën om dezelfde reden als ze ook van oorlogen houden. Omdat deze hen de mogelijkheid geeft om de bevolking onder controle te houden, iets dat de bevolking anders nooit zou accepteren. Ze creëren instellingen en mechanismen met het doel een gehoorzame houding aan te leren en op te leggen. Ik zal je iets vertellen, het is mij een raadsel hoe al deze belangrijke mensen, zoals Bill Gates en Tony Fauci, die decennia lang deze pandemie hebben kunnen plannen en erover na hebben kunnen denken, ze hebben plannen gemaakt opdat we allemaal veilig zouden zijn, maar nu de pandemie er is, lijkt het alsof ze niet te weten waar het over gaat. Ze lijken gaandeweg een strategie te verzinnen, ze halen willekeurige cijfers aan, ze kunnen je niet eens vertellen hoe hoog de lethaliteit van CoVid nu eigenlijk is, dat is toch basiskennis. Ze kunnen ons geen PCR-test laten doen, die echt werkt, die is er niet. Ze moeten de definitie van CoVid op de overlijdensakten constant veranderen, om het virus  steeds gevaarlijker te laten lijken. Het enige waar ze goed in zijn, is angst aanjagen.

Vijfenzeventig jaar geleden stond Hermann Göring in Neurenberg voor het gerecht, en aan hem werd gevraagd: “hoe kon u het Duitse volk zover krijgen aan dit alles mee te doen?” En hij zei: “dat was heel makkelijk – het heeft niets te maken met naziisme, het heeft te maken met de menselijke natuur. Je kunt dit doen onder een nazi-regime, je kunt het doen onder een socialistisch regime, je kunt het doen onder een communistisch regime, je kunt het doen in een monarchie en in een democratie. Het enige dat een regering nodig heeft om van mensen slaven te maken, is angst. En als je iets kunt bedenken om ze bang te maken, kun je ze alles laten doen wat je maar wilt.”

Meer dan vijftig jaar geleden kwam mijn oom John. F. Kennedy, naar deze stad. Hij kwam hier naar Berlijn, omdat Berlijn de frontlinie was tegen het globale totalitarisme, en vandaag is Berlijn wederom de frontlinie tegen het globale totalitarisme. Toen mijn oom hier was, zei hij trots tegen de inwoners van Duitsland: “Ich bin ein Berliner.” En ook vandaag kunnen wij, die we hier zijn, allemaal met trots zeggen: Ich bin ein Berliner. Jullie staan aan het front tegen het totalitarisme.

Ik wil nog één ding zeggen: de bescherming van de volksgezondheid liep niet echt op rolletjes, maar de quarantaine werd uitermate handig benut om overal 5G  te intoduceren. En om gelijktijdig de overgang naar digitale valuta in gang te zetten, wat in wezen het begin van de slavernij betekent. Want wie de macht heeft over uw bankrekening, kan uw gedrag bepalen.  En we kennen ze allemaal deze advertenties op televisie, waarin staat dat 5G eraan komt. Dat zal een geweldige vooruitgang zijn voor iedereen, het zal je leven veranderen, het zal je leven nog zoveel beter maken. En het is erg overtuigend – moet ik toegeven – als ik naar die advertenties kijk, denk ik “dat is geweldig, ik kan haast niet wachten tot het zover is”. Omdat ik dan een videogame in 6 seconden kan downloaden, in plaats van in 16 seconden. En is dat nu waarom men 5 biljoen dollar uitgeeft aan 5G? Nee, de bedoeling is om beter toezicht te kunnen houden en voor het verzamelen van gegevens – en dat niet voor jou en mij, maar voor Bill Gates, voor Zuckerberg, voor Bezos en alle andere miljardairs. Bill Gates heeft gezegd dat zijn satellieten-vloot 24 uur per dag elke vierkante centimeter van de planeet in de gaten zal kunnen houden. En dat is nog maar het begin, hij zal je ook kunnen volgen op al je slimme apparaten, via biometrische gezichtsherkenning, via je GPS. Denk je dat Alexa voor jou werkt? Ze werkt niet voor jou, ze werkt voor Bill Gates, ze bespioneert je. De pandemie is een crisis die de elite, die het beleid dicteert, van pas komt. Het geeft hen de mogelijkheid om de middenklasse opzij te schuiven, het democratische stelsel te vernietigen, en om al onze rijkdom en onszelf aan een handvol miljardairs in handen te geven. Om zichzelf te verrijken, terwijl de rest van ons verarmt.

En het enige dat nog tussen hen en de toekomst van onze kinderen staat, is deze menigte die naar Berlijn is gekomen. Jullie, die vandaag tegen ze roepen: “jullie gaan ons onze onze vrijheid niet ontnemen, jullie gaan onze kinderen niet vergiftigen, wij eisen onze democratie terug!”

Heel erg bedankt voor jullie strijd.

 

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.