1,5 meter blijft

Wat was ik naïef, ik dacht dat het om de inhoud ging.

Dit twitterde Maurice de Hond op 22 juni

blankAan de unieke kans om te ontwaken wil meneer de Hond nog niet echt aan. Maurice de Hond is een oprechte, degelijke en brave burger die gelooft in de goede bedoelingen van onze beleidsmakers. Zo zijn er natuurlijk nog ruim 16 miljoen Nederlanders.

Geen misverstanden! Ik heb grote achting voor zijn onvermoeide inzet zijn bevindingen te delen en steeds weer met tekst en uitleg te komen om de mensen zijn onderzoeksresultaten te verduidelijken. Je kan veel van meneer de Hond vinden, maar je komt er niet omheen dat deze meneer weet hoe je met cijfers omgaat en over een goed functionerend denkvermogen beschikt. Alle respect.

Nee meneer de Hond, het gaat niet om de inhoud. Uw boodschap stuit op dovemansoren en dat zal ook niet veranderen. Het gaat om belangen.
Ook Viruswaanzin.nl ervaart inmiddels aan den lijve de verstrengeling van financiële en juridisch macht. Een verstrengeling die eigenlijk helemaal niet mogelijk zou moeten zijn. (Op Wakkermens geven we aardig wat denkstof hoe deze ontwarring zou kunnen plaats vinden)

Toch bestaat deze verstrengeling en deze verstrengeling hoort bij het “oude normaal”. Het zal dan ook direct duidelijk moeten zijn dat we helemaal niet terug zouden moeten willen naar dit oude normaal.
Het oude normaal vormt de basis voor de situatie waarin we nu leven.

Uit dit gezichtspunt is het tamelijk naïef om te menen dat we door demonstraties of rechtszaken, hoe belangrijk en goed deze initiatieven ook zijn!, de 1,5 meter staatsterreur ongedaan zouden kunnen maken. Dit gebeurt niet, de belangen zijn te groot.
(Ook wanneer we ons hier vergissen, dan gebeurt het in een tweede aanloop)

 

Welke belangen?

blank
Zelfs echt grote concerns, getuigen in reclamecampagnes hun horigheid aan een blijkbaar nog hogere instantie

Hier is iedereen natuurlijk ook zelf opgeroepen om op onderzoek uit te gaan en vooral, om grondig na te denken. Het krampachtig vasthouden aan deze fysieke afstand is opvallend en zou bij iedere zoekende grote vraagtekens moeten oproepen. Doet zij echter niet.
We kunnen hierover wel een balletje opgooien.

Ten eerste hebben we het financiële belang. We weten dat het (oude) financiële systeem niet langer houdbaar was en een Big Reset noodzakelijk is. Deze big reset ligt nu gelukkig niet aan het systeem-zelf maar aan Corona. Wanneer u in deze video categorie ook de onderste videootjes even bekijkt, zult u bemerken dat de voorbereiding al enige tijd aan de gang is.

Bovendien, wanneer we nu strak in de 1,5 regeling gedwongen blijven, alhoewel hiervoor geen enkel wetenschappelijk argument gebracht is, zullen we de vaccins die gaan komen, des te meer omarmen. Natuurlijk worden we (waarschijnlijk) niet tot vaccinatie gedwongen, dat zou te opvallend zijn. Maar het zal wel zo komen dat alleen wanneer je een digitale inentings-ID hebt, je weer normaal mag gaan doen en “ongedwongen” aan het openbare leven mag deelnemen. Normaal houdt overigens genormeerd in.

blankNu moeten we hier niet te klein denken. De miljarden die nu in de gevaren propaganda gestoken worden, verdien je niet terug met een keertje vaccineren. Ook niet wanneer de gehele wereldbevolking dit zou moeten ondergaan. Vaccineren zal dus een gestandaardiseerde, steeds weer terugkomende “normaliteit” gaan worden. Tenminste, dat is bij enigen het plan.

Bovendien, en daar komen we bij het tweede en een geheel ander belang die achter de social distancing op de loer ligt: Wanneer het regelmatig vaccineren “normaal” is en dit bij het volk er in zit, kan er van alles gespoten gaan worden. Niet wijzelf, maar anderen bepalen natuurlijk waarmee het volk elk jaar vol gespoten wordt. Of dat, wat er dan gespoten wordt, altijd het beste voor ons is, valt te betwijfelen. Alleen een deugniet denkt aan additieven die een geheel andere doelstelling dienen dan ziektes te bestrijden.

Om een juist beeld over social distancing te krijgen, hier de Nederlandse vertaling: sociale-afstands-maatregel. Nog een keertje: ons wordt een sociale afstand opgelegd, wij moeten afstand van elkaar nemen.

blank
Zelfs echt grote concerns getuigen in reclamecampagnes hun horigheid aan een nog hogere instantie

Intimiteit verboden. Fatsoenlijk een hand geven, verboden. Schouderklopje verboden. Schrik van je medemens wanneer deze te dichtbij komt, hij kan je schaden. Even samen de schouders er onder, verboden. Demonstraties sowieso, samenscholing verboden. Individuele zelfbeschikkingsrecht afgeschaft.

Samengevat, vertrouwen en liefde verboden. Anders geformuleerd, het individu ontwortelen, de samenleving ontwrichten.
Dit in combinatie met de regelmatige vaccinaties geven een gezellig beeld over de toekomstplannen die er leven.

Ook nu bij het huidige griepseizoen gaat het uiteindelijk om geld en macht.

 

Niets nieuws

Nu moeten we niet denken dat het streven naar een sociale afstand, het verscheuren van het sociale leven, iets nieuws is. Dit wordt al lang voorbereidt en een groot deel van de bevolking werkt hier ook vlijtig aan mee. (Zie onze nieuwsbrief van maart jl.)

Deze sprong wordt wellicht voor enkele lezers wat lastig. Sommigen zullen het esoterische hocus pocus noemen, anderen lukt het om onbevangen nog eens naar de ontwikkelingen in de wereld van de afgelopen jaren te kijken.

Dan zou je kunnen vaststellen dat er vanuit de tijdgeest (hiermee bedoelen we geen marsmannetjes maar de “geestelijke” stroom waarin we leven) de mensheid overdonderd is door de digitale ontwikkelingen. En zoals meestal, verschaffen nieuwe ontwikkeling ons ook veel bruikbare mogelijkheden maar vooral, omdat we onvoorbereid waren, niet wakker genoeg zijn en eigenlijk helemaal niet begrijpen waar we mee bezig zijn, leidt het ons af van de werkelijkheid, de werkelijk belangrijke zaken in de wereld.

blank
Bron: Geen stijl

We spreken hier over de digitale media en met name de smartphone. De illusie van de 1800 vrienden op FB. Het aan de lopende band produceren van volledig onzinnige mededelingen aan je “vrienden” in een 63 tellende app groep, enz.enz. De overvloed aan onzinnigheid bedekt de zinnigheid.
24/7 komt via appjes, sms’jes, e-mail, podcast, feeds, Youtube, Facebook, Google+ of Twitter — waar ook ter wereld — elk bericht, melding, nieuws en nepnieuws bij ons binnen. Ontwikkelen we hierdoor meer inzicht?

Zien we de mens naast ons nog wel?
De broodnodige verandering moet vanuit onszelf beginnen.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.