Verklaring Dr. Robert W. Malone

In de jaren ’80 – ’90 van de vorige eeuw, heeft Dr. Robert W. Malone  in hoge mate bij gedragen aan de ontwikkeling van de mRNA techniek bij vaccinaties. Sinds hij zich kritisch uitlaat over het op grote schaal inzetten van deze techniek, zoals dat met de C-vaccinaties gebeurt, is hij in ongenade gevallen.

Dit is de reden dat maar weinig wetenschappers de moed hebben hun kritische vraagtekens in het openbaar te uiten. Zij verliezen hun aanzien, worden gedeformeerd en verliezen in de regel hun broodwinning.
Ook een, veelal foutief vermeende, “onafhankelijke” Wikipedia, past in dit soort gevallen omschrijvingen en formuleringen in hun encyclopedie aan.
Zo kun je nu op Wikipedia lezen:

… Malone claims to be the inventor of mRNA vaccines…

Een prachtig staaltje van onderhuidse meningsvorming.
Zoals we in de alternatieve media kunnen waarnemen, zijn het vooral de oudere, reeds gepensioneerde wetenschappers, zoals Malone, en die hun carrière achter de rug hebben, die zich kritisch durven uit te laten over het wereldwijd gevoerde beleid.
Natuurlijk verschijnen deze geluiden niet in de (over)heersende media, daarvoor moet je zelf op zoek gaan in de alternatieve media.

 

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.