The beauty and the beast

blankNu kan je president Trump een vreselijk, griezelige eikel vinden want hij geeft daar genoeg aanleiding toe. Zijn optreden is met grote regelmaat grof, beledigend, vulgair of onsamenhangend gekwaak. In tegenstelling tot zijn voorganger Obama, de vreselijk sympathieke, elegante en charismatische voorganger van Trump, bedient de laatste zich ronduit van een plompe en vaak schokkende retoriek.

Op menig vlak stelt hij zich kwetsbaar op, wat de overheersende media dan ook al te gretig gebruiken om de man te deformeren. Hij hoort duidelijk niet tot het establishment, gedraagt zich ongemanierd en voldoet niet aan onze voorstelling van een waardig staatsman.

Hij hoort niet tot het establishment, maar ook zeker niet bij de zo vaak besproken machtselite. Hij is een outsider, iemand die zich zowel uiterlijk, maar ook beleidsmatig, niet aan de spelregels houdt.
Hij is onberekenbaar zowel voor de burgers als voor de werkelijke machtselite. Voor deze laatste is hij zelfs gevaarlijk. In dit licht moeten we ook kijken naar de grote onrusten die in Amerika (opzettelijk geforceerd) waar te nemen zijn. Het zal mij niet verbazen wanneer ook de Corona gebeurtenissen gebruikt worden om Trump te verzwakken om een herkiezing te torpederen.

Wanneer je bereid bent om even buiten je eigen standpunt te stappen en wanneer je alleen naar de daden kijkt van de twee hier genoemde presidenten, daden dan met name in de buitenlandse politiek en waar de wereld buiten de grenzen van Amerika vooral van betroffen is, heeft Trump zich nog nooit tot een oorlog laten verleiden. Hij zat wel opgescheept met de conflicten die Obama hem had nagelaten.

blankObama was gedurende zijn gehele ambtstijd, 8 jaar lang in oorlog en is tevens 8 nieuwe oorlogen begonnen. Alle kleuren-revoluties, onder valse vlag, gaan op rekening van Obama.
Helaas heeft Trump niet de volledige macht over het militair, zij voeren zij bevelen niet altijd uit. De NAVO stelt hij steeds weer ter discussie, (een nooit eindigend verdien model van de elites!) terwijl deze momenteel weer met zeer gevaarlijke provocerende vluchten langs de grenzen van Rusland “oefenen”. Ook heeft Trump van het begin af aan beloofd de boys home te brengen, zijn generaals weigeren echter zijn orders op te volgen. Trump heeft wel al veel militairen naar huis gekregen, maar nog niet zoveel als hij van plan was. Kijk naar de brandhaarden die 4 jaar geleden nog fel brandden, Trump heeft enige conflicten kunnen dimmen, wat vele voorgangers niet gelukt is. (omdat de wil hiervoor ontbrak)

De schrijver dezes heeft geen partijpolitieke voorkeur. Mijn stemgedrag wordt bepaald door wat ik zie, niet wat er beloofd wordt.
In onderstaande video spreekt Trump open over de machten achter de schermen. Hij spreekt met woorden die John F. Kennedy het leven hebben gekost.

Bron: YouTube

 

 

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.