Reddingsmissie of kinderhandel?

Dit bericht verscheen bij de Andere Krant
Uit de pen van Ella Ster
blank

 

ADOPTIE VAN GEHANDICAPTE OEKRAÏENSE KINDEREN

blankVele tienduizenden kinderen zijn sinds de Russische invasie in februari 2022 ter adoptie naar de VS gebracht. De kinderen zouden op deze manier worden beschermd. Maar sommige van de organisaties die zich met deze adoptie bezighouden zijn uiterst schimmig. Ze zijn betrokken bij financiële schandalen en hebben nauwe banden met Amerikaanse militaire instanties die zich bezighouden met medisch onderzoek.

Rusland wordt door het Westen regelmatig beschuldigd van het ontvoeren van kinderen uit de bezette gebieden in Oekraïne. Volgens de Russische regering brengen ze juist kinderen in veiligheid. Veel minder bekend is dat ook Amerikaanse organisaties zich bezighouden met de verplaatsing van kinderen, vanuit Oekraïne naar de VS. Kwetsbare kinderen, bijvoorbeeld lichamelijk gehandicapte of seksueel misbruikte kinderen uit weeshuizen, worden ter adoptie naar de VS gebracht. Twee Amerikaanse liefdadigheidsinstellingen die zich hiermee bezig houden, en hiervoor miljoenen aan donaties hebben ingezameld, zijn Exitus1 en Operation Underground Railroad (OUR). Die laatste is opgericht door Tim Ballard, de hoofdpersoon in de inmiddels beroemde film Sound of Freedom, waarin kindermisbruik aan de kaak wordt gesteld. Een andere actieve organisatie is het in Californië geregistreerde Next North Inc., die zegt samen te werken met officiële instanties in Oekraïne.

Nep-­adoptiegezinnen

Lees het volledige artikel bij de Andere Krant

1 gedachte over “Reddingsmissie of kinderhandel?”

 1. Kinderhandel vind niet alleen in oorlogsgebieden plaats maar ook in west Europa,Nl ,Dld,Fr .Kinderen worden met leugens bij hun ouders weggesleurd en z.g. om hen te beschermen uithuisgeplaatst,in Dld zijn het afgelopen jaar 48%meer kinderen weggehaald bij hun ouders als het jaar ervoor bron Duits journaal ,op internet zoekt Dld personeel voor kindertehuizen uit Fr .bron site A.S.E kinderbescherming Fr. Van alle kinderen betrokken in de toeslagen affaire zijn er slechts 2 terug bij hun ouders.
  Om de mening ,denkwijze van hun ouders worden kinderen weggehaald,o.a. ook mijn kinderen ,nadat ik puur per ongeluk klokkenluider werd omdat mijn zoon ziek werd op school waar ik verder nu niet meer in details over spreek ,en ik angst had voor mijn dochtertje die regelmatig bloedneuzen had spontaan.
  Complotdenker zo wordt je bestempeld,sektair???een gevaar voor je kinds toekomst??!!??????
  Kinderen van moslims worden in streng christelijke gezinnen geplaatst,en andersom.Oekraïners die bijna alles verloren hebben in de oorlog worden zelfs hun kinderen in Europa afgenomen,dit gebeurd ook bij andere oorlogsmigranten,en dan vind men het gek dat familie radeloos wordt!!!Stichtingen (maffia) strijken geld op en wassen het wit .De keren dat wij onze kinderen hebben mogen zien kunnen we op 2 handen tellen in de afgelopen bijna 5 jaar.
  Een boodschap via de centrale autoriteit waarin we zwarter als zwarte Piet gemaakt zijn midden in de zomervakantie van 2019 heeft hiertoe geleid,of beter ge lijd.In Israël en Europa zijn mensen blij dat ze na 2 maanden de gegijzelde kinderen terug krijgen,maar over wat er in Europa gebeurd mag niet worden gesproken.
  Wilde dit even kwijt
  Zeker in deze advents tijd.
  Probeer onze kinderen al 2 jaar naar Nl via de rechter terug te krijgen, maar “Jeugdzorg Nl” eist dat we een eigen huis in Nl hebben
  Stond al die tijd bij mijn schoonmoeder ingeschreven,hebben inmiddels een eigen huisje in Zweden vanwege de woningnood en absurde huizenprijzen in Nl.
  Onze kinderen nu 12 en 15 jaar zitten in een kindertehuis in Zuid Frankrijk 1 jaar lang stonden ze z.g. onder toezicht van Nl in het kindertehuis in Fr in dat jaar hebben we ze 2x mogen zien.De laatste rechtszaak of moet ik kromzaak duurde 10minuten de oproep kregen we 3 dagen voor de zitting we kregen te horen dat we niet genoeg ons best gedaan hadden om een woning in Nl te bemachtigen,op dat we onze kinderen onder toezicht terug zouden krijgen ???!!!!????!!!!Nl heeft zijn handen er af gehaald .
  En wij om te proberen onze kinderen te zien zijn verplicht 6000km minimum per jaar te reizen in een oude camper.Als ganzen vogelvrij verklaard.

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.