Kanaal 24 (Oekraïne) roept op tot het doden van alle Russen, inclusief vrouwen en kinderen

 

Dit bericht stamt van het Voltaire Netwerk

 

Het Oekraïense TV-kanaal 24 (24 Канал), dat gecontroleerd wordt door de TRK-groep van Kateryna Kit-Sadova (echtgenote van de burgemeester van Lviv), heeft op 13 maart 2022 een programma van Fakhrudin Sharafmal uitgezonden.

Daarin zegt hij:

blankIk weet dat ik als journalist objectief moet zijn, ik moet kalm zijn, om informatie met een koud hart te rapporteren. Maar om eerlijk te zijn, het is erg moeilijk om nu door te zetten, vooral op zo’n moment. Aangezien wij door Rusland “nazi’s”, “fascisten”, enz. worden genoemd, zou ik de woorden van Adolf Eichmann willen citeren, die zei dat om een natie te vernietigen, we eerst haar kinderen moeten doden. Want als je de ouders doodt, zullen hun nakomelingen zeker opgroeien en wraak op je nemen. Maar als je de kinderen doodt, zal hun natie nooit groeien en verdwijnen.

De Oekraïense strijdkrachten kunnen geen Russische kinderen vernietigen, omdat dit verboden is volgens de oorlogsregels en diverse verdragen, waaronder de Conventie van Genève. Maar ik ben niet van het Oekraïense leger. En als ik de kans krijg om een Russisch leven te nemen, zal ik niet aarzelen om dat te doen. Als u ons “nazi’s” noemt, zullen wij de leer van Adolf Eichmann volgen. Ik zal alles doen wat ik kan zodat jij en je kinderen nooit meer op deze aarde zullen leven. Zodat je leert wat het betekent als onschuldige burgers gedood worden. Zodat je hun pijn en lijden voelt.\

U zegt dat u deze oorlog niet bent begonnen, dat u hem niet wilt, dat het de schuld van Poetin is. Maar wij zijn er ook niet mee begonnen. Nu moet u begrijpen, dat het niet meer om vrede gaat, maar om de overwinning van het Oekraïense volk. We moeten winnen en om dat te doen moeten we Russische families doden. Ik kijk er naar uit.

Glorie aan de Oekraïense natie! Laten we hopen dat Rusland en het Russische volk ten onder zullen gaan en nooit meer zullen herstellen. Jullie zijn vuilnis dat van de planeet geveegd moet worden. Als een Oekraïner de kans krijgt jullie botten te vermalen, jullie kelen door te snijden, Ruskis te wurgen, hoop ik dat hij zijn kans grijpt om zijn steentje bij te dragen aan de zaak, om tenminste één van jullie te doden.

Deze video wordt op Russische TV-zenders herhaald als bewijs van de ware aard van de Oekraïense “nationalisten”.

De Russische diplomatieke missie heeft de zaak voorgelegd aan het forum van de Organisatie voor Veiligheid en Samenwerking in Europa (OVSE), de internationale organisatie die is voortgekomen uit de akkoorden van Helsinki.

 

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.