66ste Bilderberg, juni 2018: 666.. Mét Vaticaan..??

Dit artikel verscheen op WantToKnow.nl/be

blankHet is weer zover: de wazige Bilderberg-organisatie houdt zijn jaarlijkse bijeenkomst, waar staatslieden, top-industriëlen en dit keer ook.. het Vaticaan acte de presènce zullen geven. Ook Nederland is ruim en ‘zwaar’ vertegenwoordigd, met o.a. Mark Rutte als ‘delegatie-leider’ en Nederlandse Bank-president Klaas Knot. Maar ook met mw. Sigrid Kaag, minister van Ontwikkelingssamenwerking..? Maar in hemelsnaam, wat doet ene Jeroen van der Veer (ex Shell CEO) erbij? En dan nog immer de wazige Victor Halberstadt, ongetwijfeld de Nederlandse Kroon representerend..

Voor de buitenwereld tracht men een informele sfeer te communiceren en daarbij zou het gaan om een privé-initiatief, ooit bedacht door prins Bernhard en later voortgezet door Beatrix van Oranje. Het zou moeten blijken, dat de afkomst, status of positie van de deelnemers niet van belang zou zijn.. Geloof jij het? Maar in één woord ‘merkwaardig’ als je ziet dat voor Nederland dus mevrouw Sigrid Kaag deelneemt, een vrouw die nou niet écht het wereldbeeld heeft bepaald. Wellicht op voorspraak van mede-deelnemer Mark Rutte..?

Natuurlijk geldt hetzelfde van de heer WA, koning der Nederlanden, wiens opa en moeder hem dus voorgingen. Het is de schone schijn die wederom weer bedriegt..! Voor de volledigheid plaatsen we hier de agenda van dit weekend, zoals die door de Bilderberggroep is gecommuniceerd naar de ‘buitenwereld’.De tekst bij deze agenda, laat aan verbeelding veel te wensen over. Want het gaat hier over de ‘Key Topics’… Dus dit zijn:
The key topics for discussion this year include:

 1. Populisme in Europe
 2. De uitdaging van ongelijkwaardigheid
 3. De toekomst van arbeid
 4. Artificial intelligence
 5. De VS voor de midterms
 6. Vrijhandel
 7. US world leadership
 8. Rusland
 9. Quantum computing
 10. Saudie Arabië en Iran
 11. De ‘post-truth’-wereld
 12. Huidige gebeurtenissen

Let wel: álles wat er tijdens de bijeenkomst wordt besproken valt onder de zgn. ‘House of Chatham rules’. Dit betekent dat er NIETS van wat achter gesloten deuren is besproken, naar buiten gebracht mag en zál worden. En dat er geen bronnen of namen genoemd worden, maar de deelnemers wel vrij zijn de aangeboden en zelf vergaarde informatie te gebruiken..

Lees verder op Want to Know

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.