Clinton Email: We moeten Syrië vernietigen voor Israël

Clinton Email: We moeten Syrië vernietigen voor Israël

Een uitgelekte e-mail van Hillary Clinton bevestigt dat de regering-Obama, met Hillary aan het roer (van BZ), een burgeroorlog in Syrië orkestreerde ten gunste van Israël.
In de nieuwe release van Wikileaks laat de toenmalige Secretary of State zien die een oorlog in Syrië beveelt om de regering omver te werpen en president Assad af te zetten, en beweerde dat dit de „beste manier was om Israël te helpen”.

Het document was een van de vele niet-geclassificeerde door het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse zaken onder zaaknummer F-2014-20439, stuk C05794498 , naar aanleiding van het tumult over de privé-e-mailserver van Clinton die bij haar thuis werd bewaard, terwijl zij van 2009 tot 2013 minister van Buitenlandse Zaken was.

Hoewel de transcriptie van Wikileaks de e-mail dateert op 31 december 2000, is dit een fout van hun kant, zoals de inhoud van de e-mail (met name de verwijzing naar gesprekken in mei 2012 tussen Iran en het westen over diens nucleaire programma in Istanbul) aantoont dat de e-mail in feite is verzonden op 31 december 2012.
De e-mail maakt duidelijk dat het Amerikaanse beleid vanaf het begin is geweest om de Syrische regering gewelddadig omver te werpen – en specifiek om dit te doen omdat het in het belang van Israël is.
clinton-email-syria-israel.jpg
“De beste manier om Israël te helpen omgaan met het groeiende nucleaire vermogen van Iran is om de bevolking van Syrië te helpen het regime van Bashar Assad omver te werpen,” begint Clinton direct te zeggen.
Hoewel alle Amerikaanse inlichtingenrapporten Iran’s ‘atoombom’-programma al lang hadden afgedaan als een hoax (een conclusie gesteund door de International Atomic Energy Agency), blijft Clinton deze leugens gebruiken om Syrië in naam van Israël te vernietigen.
Ze verbindt specifiek het mythische atoombomprogramma van Iran met Syrië omdat, volgens haar, het Iraanse programma “atoombom” het “monopolie” van Israël op nucleaire wapens in het Midden-Oosten bedreigt.
Als Iran een nucleair wapen zou verwerven, beweert Clinton, zou dit Syrië (en andere “tegenstanders van Israël” zoals Saoedi-Arabië en Egypte) in staat stellen “ook nucleair te worden”, die allemaal de belangen van Israël zouden bedreigen.
Daarom, zegt Clinton, moet Syrië worden vernietigd.
Het nucleaire programma van Iran en de burgeroorlog in Syrië lijken misschien niet verbonden, maar dat zijn ze wel.Waar Israëlische militaire leiders zich echt zorgen over maken – maar waar ze het niet over hebben – verliest hun nucleaire monopolie.
Een Iraans kernwapenmogelijkheid zou niet alleen dat nucleaire monopolie beëindigen, maar zou ook andere tegenstanders, zoals Saoedi-Arabië en Egypte, ertoe kunnen aanzetten om ook nucleair te worden.Het resultaat zou een precair nucleair evenwicht zijn waarin Israël niet kon reageren op provocaties met conventionele militaire aanvallen op Syrië en Libanon, zoals het vandaag kan.
Als Iran de drempel van een kernwapenstaat zou bereiken, zou het voor Teheran veel gemakkelijker zijn om zijn bondgenoten in Syrië en Hezbollah op te roepen om Israël aan te vallen, wetende dat zijn kernwapens een afschrikmiddel zouden zijn voor Israël als reactie op Iran zelf.
Het is, vervolgt Clinton zo dat, de “strategische relatie tussen Iran en het regime van Bashar Assad in Syrië”, het mogelijk maakt voor Iran om de veiligheid van Israël te ondermijnen.
Dit zou niet gebeuren door een “directe aanval”, erkent Clinton, omdat “in de dertig jaar vijandigheid tussen Iran en Israël” dit nooit heeft plaatsgevonden, maar door zijn zogenaamde “volmachten”.
Het einde van het Assad-regime zou een einde maken aan deze gevaarlijke alliantie.Israels leiderschap begrijpt goed waarom het verslaan van Assad nu in zijn belang is.
Als je Assad neerhaalt, zou dat niet alleen een enorme zegen zijn voor de veiligheid van Israël, het zou ook de begrijpelijke angst van Israël om zijn nucleaire monopolie te verliezen, verminderen.
Dan kunnen Israël en de Verenigde Staten een gemeenschappelijke visie ontwikkelen over wanneer het Iraanse programma zo gevaarlijk is dat militaire actie gerechtvaardigd zou kunnen zijn.

Clinton gaat verder met te stellen dat Bashar Assad “en zijn familie” met geweld te bedreigen, het “juiste” is om te doen:

Kortom, het Witte Huis kan de spanning verlichten die zich met Israel en Iran heeft ontwikkeld door het juiste te doen in Syrië.
Met zijn leven en zijn familie in gevaar, verandert de dreiging of het gebruik van geweld de geest van de Syrische dictator Bashar Assad.
De e-mail bewijst – alsof er nog meer bewijs nodig was – dat de Amerikaanse regering de hoofdsponsor was van de groei van het terrorisme in het Midden-Oosten en dat alles om Israël te ‘beschermen’.
Het is ook een ontnuchterende gedachte om te overwegen dat de “vluchtelingencrisis” die op dit moment Europa dreigt te vernietigen, ook direct werd aangestoken door deze actie van de Amerikaanse regering, voor zover er echte vluchtelingen zijn die de burgeroorlog in Syrië ontvluchten.
Daarnaast zijn meer dan 250.000 mensen gedood in het Syrische conflict, dat zich heeft verspreid naar Irak – allemaal dankzij Clinton en de regering-Obama die de ‘rebellen’ ondersteunden en het vuur van de oorlog in Syrië aan het opstoken waren.
De echte en verontrustende mogelijkheid dat een psychopaat als Clinton – wiens beleid miljoenen mensen de dood en ellende heeft ingejaagd – de volgende president van Amerika zou kunnen worden, is de meest angstaanjagende gedachte voor iedereen.
Clintons publieke bewering dat, als zij tot president gekozen zou worden, zij ” de relatie met Israël naar het volgende niveau zou brengen”, haar en Israël definitief zou markeren als de vijand van niet alleen sommige Arabische staten in het Midden-Oosten, maar van alle vrede liefdevolle mensen op aarde.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.