De Dag Van Het Recht Op Demonstratie – Den Haag

Datum/Tijd
Datum: 28-06-2020
Tijd: 13:00 - 17:00

Locatie
Malieveld
Koningskade
2596AA, Den Haag


Het bericht op Facebook van viruswaanzin.nl

Beste allemaal,

blankAllereerst enorm bedankt voor je betrokkenheid bij Viruswaanzin en jullie aanmelding voor deze demonstratie.

Zoals je wellicht hebt gehoord eindigde het kort geding van 25 juni 2020 met een wraking van rechter S.J. Hoekstra-Van Vliet. Dit betekent dat ons vertrouwen in de rechtstaat nog verder is gezonken.

Ondanks een aantal aangekondigde versoepelende maatregelen blijft de overheid halsstarrig vasthouden aan de 1,5 meter samenleving!
Daarnaast blijft zij vasthouden aan het wettelijk willen vastleggen van alle vergaande beperkende maatregelen.

WIJ ANNULEREN HIERBIJ ALLE DEMONSTRATIES IN DE VERSCHILLENDE STEDEN EN ROEPEN EEN IEDER OP OM (NOGMAALS) NAAR DEN HAAG TE KOMEN ZONDAG AS 28 juni 2020.

Programma zondag
Aanvang 13:00 uur
Einde: 17:00 uur
Locatie: Malieveld Den Haag

*** Op dit moment zijn er geen DJ’s ingepland die zullen optreden. Dit zodat de Gemeente Den Haag geen moeite hoeft te hebben met het ingeplande programma. Om deze reden roepen we iedereen op een eigen instrument mee te nemen en gezamenlijk een massale Jamsessie te houden.

*** Tevens laten berekeningen zien dat er gemakkelijk 25.000 mensen op het Malieveld passen waarbij rekening gehouden wordt met 1,5 meter afstand. Dit in tegenstelling tot hetgeen Burgemeester Remkes beweerde op 22 juni 2020. Toen verklaarde hij dat het Malieveld niet van ‘elastiek’ is en dat 10.000 mensen niet zouden passen met de 1,5 meter afstand.

Wil je ons helpen met de organisatie? Meld je dan aan bij https://viruswaanzin.nl/hoe-kan-ik-helpen/

Terug naar alle evenementen