Datum/Tijd
Datum: 22-06-2019
Tijd: 15:00 - 17:30

Locatie
DeLaMar
Marnixstraat 402
1017PL, Amsterdam


Stichting 11 September Congres

“9/11 Truth ends illegal wars”

Wat is er nu precies gebeurd rondom 9/11 en vooral: wat kwam erna? Over deze vraag organiseert Stichting 11 September samen met George van Houts (De Verleiders, KomPlot), een jaarlijks terugkerend congres. Hiermee, en met andere theatercolleges, hopen zij nieuw juridisch onderzoek naar de aanslagen in de VS op 11 september 2001 te stimuleren.

De hoofdspreker van het congres is dit keer dr. Daniele Ganser. Deze Zwitserse historicus en directeur van het Swiss Institute for Peace and Energy Research (SIPER) zal de illegale oorlogen en geopolitieke ontwikkelingen die uit 9/11 zijn voortgekomen bespreken. Hij trekt volle zalen bij onze Oosterburen en is daar zeer geliefd bij de vredesbeweging. Maak nu van deze unieke gelegenheid gebruik en ondervind zelf waarom hij deze populariteit geniet.

Na zijn lezing zal hij zitting nemen in een panel met prof. Kees van der Pijl, ex-emeritus hoogleraar aan de Universiteit van Sussex, die onlangs onder vuur is komen te liggen vanwege zijn goed onderbouwde stelling over de meest waarschijnlijke daders van de aanslagen op 9/11. Na de valse beschuldigingen aan zijn adres en de eis van de universiteit om zijn uitspraak te rectificeren heeft hij vrijwillig besloten zijn emeritus status op te geven.

Het panel zal worden voorgezeten door George van Houts.

Bereid je voor op een intrigerende middag, vol ‘andere feiten’ over 9/11. Op het congres wordt hoofdzakelijk Engels gesproken.

Kaarten zijn te verkrijgen op de website van het DeLaMar Theater.

 

Dr.  is een Zwitserse historicus.
Op onze webpagina vindt u enkele voordrachten van Daniele Ganser onder:
Videos –> operaties onder valse vlag

Onder andere deze:

Terug naar alle evenementen