Datum/Tijd
Datum: 12-09-2019
Tijd: 19:30 - 21:30

Locatie
Elisabeth Vreedehuis
Riouwstraat 1
2585 GP, Den Haag


5G. Volgens de één de toekomst, volgens de ander de grootste nachtmerrie. Smart Cities, vogels die uit de lucht komen vallen, robotica, magnetron-achtige straling, internationale wedlopen, privacy en supersnel downloaden. Vele aspecten, maar wat betekent het voor u?

Op 12 september organiseert Buitenste Binnen in het Vreedehuis een interactieve informatieavond over 5G. Vanuit verschillende perspectieven zullen voor- en nadelen worden besproken, waarmee u weloverwogener uw eigen standpunt kunt bepalen.

We willen onafhankelijk bewustzijn wekken over een thema dat in onze tijd zeer urgent is. Draadloze technologieën doordringen ons leven, letterlijk en figuurlijk. Deze leveren ons gemak, plezier en verbondenheid op, maar welke invloed hebben zij op onze gezondheid, leefomgeving en samenleving? De introductie van 5G is een actueel vraagstuk waar niemand omheen kan.

De avond wordt georganiseerd in samenwerking met de Gemeente Den Haag, T-Mobile, actiegroep 5G en verschillende experts. Naast de spreektijd die elk van hen krijgt zal er ook ruimte zijn om uw vragen te stellen.

Entree: €4 online / €5 aan de deur  Meer informatie vindt u hier.

Terug naar alle evenementen